Jump to content

Jante aliaj originale bmw seria 5

Recommended Posts

jante aliaj originale bmw seria 5 cu anvelope Mihelin aproape noi folosite iarna asta 225/55/16

Pret :400 euro

M-ar interesa cauciucurile. Le vinzi? Daca da, la ce pret?

Nu se vand separat . I-mi pare rau

350 euro ultimul pret cu tot cu jante

Edited by theblackskin

te`ai lovit la cap amice. :)) poti sa ai si cauciucuri Super Extra Montana Lux Continentale UNICAT. atat timp cat ele sunt pe 16. valoarea este la fel ca celelalte pe 16 :) Ultimu pret.. 350 e ? esti actor de filme Horror? :twoup:)

Ps. in 250-300 E se dau jantele 17.

te`ai lovit la cap amice. :)) poti sa ai si cauciucuri Super Extra Montana Lux Continentale UNICAT. atat timp cat ele sunt pe 16. valoarea este la fel ca celelalte pe 16 :) Ultimu pret.. 350 e ? esti actor de filme Horror? :twoup:)

vrei sa faci un film cu mine ? Nu te intereseaza nu mai comenta. Jantele care spui tu pe 17 nu sunt originale BMW

amice, stai ushor flexat in scaun. :) ba uite ca sunt originale. apropos`. am si stil 46 OEM pe 16, la 800 ron, stil 33 OEM la 700 ron, si multe altele.

Stai linistit.. ca n`o sa ti le cumpere nimeni.

nu te mai umfla asa ca nu impresionezi pe nimeni copile`. :)

Bafta

amice, stai ushor flexat in scaun. :) ba uite ca sunt originale. apropos`. am si stil 46 OEM pe 16, la 800 ron, stil 33 OEM la 700 ron, si multe altele.

Stai linistit.. ca n`o sa ti le cumpere nimeni.

nu te mai umfla asa ca nu impresionezi pe nimeni copile`. :)

Bafta

bai labagiule tu te-ai utat cat costa un caucuc ??

Ai tu de vanzare?

poti sa ai si cauciucuri Super Extra Montana Lux Continentale UNICAT. atat timp cat ele sunt pe 16. valoarea este la fel ca celelalte pe 16 :)

Vezi ca un cauciuc de iarna Michelin pe 16 pleaca de la 600RON,asa ca pretul e chiar foarte bun :)

up de la mine.

ce se mai plictisesc unii pe forumul asta de au timp sa se lege aiurea de altii. cred ca e mai simplu ca (virgula) cei neinteresati de un subiect sa isi vada de treab lor.

ce-a facut criza asta din oameni... o s-ajungi sa dai jante originale, cu cauciucuri bune de e60, si 100 de euro cadou, si o sa te certe lumea ca in alta parte sunt jante pe 17, si 200 de euro cadou. :) cel mai scarbos pomanagiu ---> romanul.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.