Jump to content

Lichidez niste piese - oglinzi de M pt e 36 si normale, stopuri e46, e90, grile, semnale, sticle, centuri etc

Recommended Posts

• Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Vad ca ai si piese in tipla si altele desfacute....ma intereseaza geamurile de far.

Sunt noi sau cat de matuite sunt?!

mersi

sticlele sunt perfect clare, dar pe margine au mici fisuri, au fost lipite si schimbate pe casco, nu intra apa, nu se vede cand sunt montate, doar dak scoti semnalizarea vezi... 100 lei ambele, super clare, fara nici o zgarieture

Oglinzile normale sunt de sedan ?

da sunt de limo, electrice, heliomate, ambele 150 lei, doar bagi mufa

oglinzile de M sunt pt coupe sau sedan?

de coupe sunt cele de M, 200 lei ambele

Pentru compact ce piese ai?Oglinzile se potrivesc?

oglinzile normale sunt de limo si cele de M , is de coupe, pe compact nush care merg :-??

sticlele de far mai sint, sint pt facelift??

da

poti pune poze cu amindoua geamuri ca ma intereseaza dar sa arate bine sa nu fie matuite ca asa sint si ale mele,merci

sticlele sunt aproape, doar k au 2-3 fisuri mici la imbinarea cu faru,,, cand is montate nu se vede nimik, zici k is noi...au avut folie de protectie pe ele pentru pietre, sticla e clara perfecta

alea de m daka nu sunt incalzite.. heliomate si electrice sunt fake-uri :)

dap :)

salut,de e46 mai ai bara-fata?

da mai am cateva bucati

te-am sunat acum la 20,35 si ai tel inchis,vroiam sa te intreb daca se aburesc farurile de la fisurile respective si daca nu sa mi le trimiti

nu stiu dak se aburesc, k eu le am dat jos in vara, si sticlele stau in dulap de atunci ... acu m-am gandit sa fac curat...

0765473896 suna ma maine dak le vrei, o sa le fac si poze sa le vezi bine

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.