Jump to content

POZE BMW E34

Vadim

Recommended Posts

• Replies 191
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Multumesc atat pentru laude, cat si pentru critici. Cat despre pret, este cea mai scumpa dar si cea mai bine intretinuta pe care am gasit-o. Ca valoare de piatza poate costa un pic cam mult, dar cand ma gandesc la alte alternative in banii astia, raman la convingerea ca am facut o alegere buna.

Daca esti multumit de masina, asta conteaza. In rest fii sigur ca nimeni nu-ti schimba consumabilele sau iti sponsorizeaza benzina!

Ai vandut un Audi A4 si daca te satisface mai mult acest BMW E34 inseamna ca exceptia confirma regula si anume: Autoturismele BMW mai vechi sunt mai fiabile decat multe marci mai noi. :blink:

nt98adu      AAAAA era sa uit. Ai vandut e34 ala al tau ? eu nici nu am apucat sa vad poze, chiar daca l-ai vandut te rog trimite-mi si mie niste poze plsssssssssssssssss

252456[/snapback]

Nu am vandut-o si nici nu o mai vand. Mi se pusese mie pata atunci, dar am constatat ca masina mai buna nu pot gasi. Intre timp, un dobitoc cu o masina de gunoi a reusit sa mi-o zgarie bine, asa ca actualmente masina e la vopsit. O scot joi iar sambata plec cu ea spre Marea Neagra.

Pozele sunt mai vechi si au mai fost postate pe acest topic, dar la cererea ta, fiind un infocat admirator si proaspat proprietar de E34, mai postez cateva chiar daca unele sunt facute cu tel. :blink:

Edited by nt98adu

+ boxulita de la carkit care n-are ce cauta acolo

+ "lipiturile" alea albastre de pe bara fata

252778[/snapback]

Aoleo cum arata boxa aia de la carkit. Nu mai zic de proiectoarele alea din piata. M-ai ucis.

Eu am avut boxa de la carkit sub torpedou montata, iar pentru carkit aveam un montant original din piele pe laterala de langa schimbator.

Ai vandut un Audi A4 si daca te satisface mai mult acest BMW E34 inseamna ca exceptia confirma regula si anume: Autoturismele BMW mai vechi sunt mai fiabile decat multe marci mai noi. :)

252381[/snapback]

poti spune clar nu o da cotita : modelele vechi de la BMW sunt mult mai fiabile chiar decat modelele mai noi de la acceasi marca bavareza :blink:

Felicitari pt alegerea de a  nu o mai vinde. O stiam, am mai vazut poze pe net, arata super. Intr-un lot de fotografii cu masini era parca si a ta cu un steag daca nu ma insel. Aveam io prin calculator si poza aia imi placea mult, sunt sigur asta e masina

253133[/snapback]

Da aia e masina si atunci plecam de la o intalnire 4 tuning Piatra Neamt :blink: :)

Foarte frumos, imi place, dar nu te supara, emblema aia de ,,M,, nu se potriveste deloc cu TDS-ul din partea dreapta. Ce-ar fi sa imi scriu si io acuma SONY pe boxele Genius. Mai bine o dai jos. In rest masina e super, imi place mult culoarea, din ce an e ca vad ca are face-lift ?

252774[/snapback]

masina asa am cumparat-o cu carkit-ul montat si daca puneam boxa in torpedou nu mai auzeam nimic asa ca a ramas acolo si emblema de m mi-a fost frica sa nu o iau cu vopsea cu tot si nu am dat-o jos.