Jump to content

expeditie dupa masina prin alte tari

kobra

Recommended Posts

cam pe unde se gasesc, cele mai bune si mai acceptabile ca pret, bmw-uri prin europa asta?o sa fac un drum in vara asta sa-mi caut masina dar nu stiu cam de unde sa incep si unde sa termin cautatul in speranta ca nu ma voi intoarce cu mainele goale acasa sau cu ceva tabla pt casa. :blink:

in principiu ar trebui sa incepi cu netul :blink: desii nu tot ce zboara se mananca iar ce gasesti acolo e o mare dif de ce vezi pe net,iti dau eu nise site-uri sa incepi cautarea

www.mobile.de (vezi ca au o functie in care oti alege sa cauti dupa tara)

www.autohus.de si ".be" parca mai era

vezi ca incepand cu 4 iulie s-au marit valorile in vama si s-a schimbat putin metodologia de calcul a accizei.

105832[/snapback]

am auzit si eu de acest lucru.tocmai de asta am intrebat cam de cati bani am nevoie, cu drumul si cu toate taxe si cu tot ce mai trebuie pe acolo fara pretul masinii.ceva aproximativ ca sa nu ma trezesc ca nu-mi ajung banii de intoarcere si sa raman pe drumuri. :blink:

Americanii sunt de vina, f...

Scuze pentru licenta de la vama veche... :blink:

Cauti un E46 325Ci? Cati bani ai disponibili?

105860[/snapback]

inca nu sunt hotarat ce sa cumpar dar mam gandit sa aiba un motor cam de 2500 cmc, cred ca e suficient si sa fie ceva coupe.cam la asta ma gandesc acum.

oricum E46 325Ci il ai de vanzare?

in principiu ar trebui sa incepi cu netul :blink: desii nu tot ce zboara se mananca iar ce gasesti acolo e o mare dif de ce vezi pe net,iti dau eu nise site-uri sa incepi cautarea

www.mobile.de (vezi ca au o functie in care oti alege sa cauti dupa tara)

www.autohus.de si ".be" parca mai era

105047[/snapback]

altele nu mai stii?

am auzit si eu de acest lucru.tocmai de asta am intrebat cam de cati bani am nevoie, cu drumul si cu toate taxe si cu tot ce mai trebuie pe acolo fara pretul masinii.ceva aproximativ ca sa nu ma trezesc ca nu-mi ajung banii de intoarcere si sa raman pe drumuri. :blink:

105970[/snapback]

pai intra la vamamasini.ro sau auto-business.ro si gasesti informatii despre cat sunt taxele pe care o sa le platesti. depinde ce o sa cumperi...

nu este adevarat. si in romania gasesti masini bune si mai ieftine decit in germania. daca nu crezi iti spun din propie experientza asta fiind domeniul meu de activitate :blink: . si sa nu credetzi ca tot ce misca in ger sunt masini bune.tot ce se aduce la vinzare sunt masini "nur fur export!" adica masini cu probleme care se vind numai la fraieri ,astea-s masinile care se aduc la vinzare in ro pt ca romanul cauta chilipir nu masina.

nu este adevarat. si in romania gasesti masini bune si mai ieftine decit in germania. daca nu crezi iti spun din propie experientza asta fiind domeniul meu de activitate :blink: . si sa nu credetzi ca tot ce misca in ger sunt masini bune.tot ce se aduce la vinzare sunt masini "nur fur export!" adica masini cu probleme care se vind numai la fraieri ,astea-s masinile care se aduc la vinzare in ro pt ca romanul cauta chilipir nu masina.

106226[/snapback]

lasa ca am vazut eu masini in romania care cica erau aproape noi si erau varza.am intalnit chiar si una facuta din 2-3 masini la un loc si mam lamurit.in plus marea majoritate a bmw-urilor care leam vazut erau masini forjate de baietasii buni si dupa aia scoase la vanzare.mie asa ceva numi trebuie.eu caut ceva mai deosebit decat ce are romanul, ceva raritate la noi.nu trebuie sa fie vechi de cel mult cateva luni, ceva frumos, ceva care sa ma reprezinte, ceva pt un pasionat.

pai intra la vamamasini.ro sau auto-business.ro si gasesti informatii despre cat sunt taxele pe care o sa le platesti. depinde ce o sa cumperi...

106132[/snapback]

sa zicem pt un 325 din 92 cam cat trebuie?doar ce se da pe la vama? VREU O SUMA APROXIMATIVA. IN JUR DE ........

Daca vrei ceva mai deosebit, de ce nu iei ALPINA? Sunt mai scumpe decat un 325 dar mai ieftine decat un M3 si sigur in Romania nu sunt prea multe.

106268[/snapback]

alpina?! nu. vreau ceva pur bmw.

sa zicem pt un 325 din 92 cam cat trebuie?doar ce se da pe la vama? VREU O SUMA APROXIMATIVA. IN JUR DE ........

106252[/snapback]

Cand vrei tu sa pleci dupa masina? Daca pleci vara asta si iei masina din 92 ce faci cu ea?

Si... care e suma maxima pe care o dai pe masina?

Edited by alecsutzu4u

Cand vrei tu sa pleci dupa masina? Daca pleci vara asta si iei masina din 92 ce faci cu ea?

Si... care e suma maxima pe care o dai pe masina?

106483[/snapback]

1. in cel mult o saptamana , sa zicem 2 eu am plecat;

2. m-am gandit la un 325 din 92 pt ca este cel mai aproape de bmw clasic, ideal pt mine, pentru o personalizare extrema care mai degraba impresioneaza si lasa o impresie mult mai buna decat o masina fabricata in 2006 de stock.eu imi iau masina pe care adevaratii cunoscatori o apreciaza pt ceea ce este si cum este.

3. am vazut pe net ca ajunge in jur de 4000 ceva super bun tinut in garaj luata direct de la proprietar, un om in varsta de vreo 50 de ani care a lucrat la fabrica bmw o caruta de ani.am pe cineva care il cunoaste si daca nu o da pan ma duc eu a mea este.

4. 92 mi s-a parut anul ccel mai bun pt bmw si imi place la nebunie acea masina.sper sa o fac ceva in genul M3-urilor din WTCC.O masina extraordinara, pt mine este ceva in genul muscle car al americanilor.

cred ca sunt destule motive ca sa ma convinga sa o cumpar.

asta e viata - mi s-a pus pata pe masina aia si pana cand nu o am a mea nu ma simt eu bine.

5. problema cu inmatriculatul este rezolvata pt mine chiar daca nu intram in UE.o inmatriculez pe alt nume in Moldova si o aduc aici.oricum am o gramada de treaba pe acolo.cand se va putea si la noi inmatricula o aduc aici si o transform intr-o masina de duminica pe asta iar pt restul zilelor imi iau alta in cel mult un an.nu pot renunta la ea.

alpina?! nu. vreau ceva pur bmw

Si de ce crezi tu ca Alpina nu este un BMW pur? Presupun ca stii ca BMW cumpara piese de la Alpina.

de curiozitate: se gaseste bmw m1, an fabricatie 1978 de vanzare?la ce pret si unde ca nu gasesc nimic pe net.

Nu cred ca o sa gasesti un M1 fara 50-60 mii euro.

Si de ce crezi tu ca Alpina nu este un BMW pur? Presupun ca stii ca BMW  cumpara piese de la Alpina.

Nu cred ca o sa gasesti un M1 fara 50-60 mii euro.

106603[/snapback]

eu vreau ceva care sa se cheme BMW 325i E36, nu alpina sau altceva.chiar daca cumpara piese de la alpina.

in legatura cu M1 era doar o curiozitate, ma asteptam la un asemenea pret.nu vreu sa cumpar deocamdata, eram uimit ca nu gasesc nimic pe net.banuiesc ca detinatorii de astfel de masini nu ar dao pt nimic din lume si nu oricui, daca stiu sa-l aprecieze asa cum trebuie.

in legatura cu M1 era doar o curiozitate, ma asteptam la un asemenea pret.nu vreu sa cumpar deocamdata, eram uimit ca nu gasesc nimic pe net.banuiesc ca detinatorii de astfel de masini nu ar dao pt nimic din lume si nu oricui, daca stiu sa-l aprecieze asa cum trebuie.

Daca te uiti pe WWW.MOBILE.DE sunt cateva de vanzare

In legatura cu 325 E36 ,personal cred ca este o masina foarte reusita si iti doresc sa gasesti ceva ce iti place

off topic

Este vreo diferenta intre 325(E36) si 328? Eu stiu ca doar cuplu este putin mai mare de la turatie mai joasa.