Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Locatia si luna iesite la vot au fost Poiana Brasov si Mai. Acum votam weekend-ul din Mai in care va avea loc intalnirea. ×

Vand/Schimb e36 coupe, 318is

KO_deina

Recommended Posts

Vand 318is coupe, 04/93, al doilea proprietar RO.

dotari standard, culoare gelb dakar, toba sport, jante brock 17" (8,5j fata, 10j spate) + jante 15". NU are a/c. stiind ca sint probleme des intilnite, mentionez ca geamurile si trapa functioneaza perfect! si rog a se scuza tiganiile M de pe aripi + bara spate.

s-au schimbat: macara geam sofer, 2 bielete antiruliu lemforder noi, 2 amortizoare fata second in stare foarte buna. inainte s-o cumpar s-a mai schimbat uleiul + filtrul, pompa benzina + filtrul, bujii si placute (~3000km ago).

de rezolvat:

bieleta directie stanga.

abs

curea pompa servo.

greierasi usa torpedou dezastruosi + alti greierasi.

rugina de 3 cm stanga/dreapta/spate unde s-au unflat aripile, bara fata pleznita, suporti oglinzi incretiti.

si cu asta cred c-am spus toate problemele care le are masina, fara sa ma ascund de nimic!

sint interesat si de schimburi cu e36 coupe sau touring, 316i sau 318i, la linie si fara lufturi, exact ca a mea. a/c-ul mi-e indiferent. prefer o masina buna in schimbul unor jante, kit m sau suspensie.

poza aici: http://iuresh.ro/pisica/index.php

pret 3700 euro cu jante pe 17"+15" si 3200 euro cu jante pe 15".

jantele 17" se vand si separat aici.

0763.536.406, alex

Edited by KO_deina

Inca ai ramas cu gandul la un E34, nu? :)

Bafta la vanzare sau schimb! (misto pisicile astea galbene)

multam! am cautat mult galbenul asta :) iar un e34 imi doresc de foarte mult timp, chiar in fata unui e39. a fost primul bmw care l-am condus. partea nasoala e ca nu ma pot decide nici cum, vreau masina mai mare sau vreau masina mai sport (coupe). :twoup:

Stiu ca vroia user saplacan un schimb, el are 316i coupe.

am discutat cu el si n-am ajuns la o intelegere. poate a fost un semn. o sa fac un topic la masina mea si o sa explic acolo ce era in capul meu cind ma gindeam sa fac downgrade :)

cu ocazia asta, se poate inchide topicul. o sa-mi caut un e34 dar intre timp masina se scoate de la vinzare.

multam de gazduire, bmwclub :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.