Jump to content

ATE sau ZIMMERMANN

Gully

Recommended Posts

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

se

PĂŁi n-am spus sĂŁ nu-Ăži pui, Âşi eu vreau sĂŁ-mi pun modelul acesta, aratĂŁ frumos. :)

am inteles!

dar mai sunt si altii care citesc si se arunca la discutii...

iti vand pontu de unde la iau cand o sa ai nevoie :)

Off: Pregatesti masina ca sa mai tragi o fuga pe la sv ? :(

se pare ca da!:twoup:

daca vrei iti fac eu o oferta pentru discuri. Eu nu ti l=as recomanda pe niciunul dintre cei 2 producatori. si in niciun caz perforat. dar pana la urma e decizia ta. numai bine

1. zi oferta.

2. de ce? - ATE nu este perforat.

ATE: 199 lei/buc fata si 175lei/buc spate

BREMBO: 199lei/buc fata si 232lei/buc spate

Zimmerman: 153lei/buc fata si 165lei/buc spate

EBC: UPR(standard): 48euro/buc-fata si 46euro/buc-spate

Turbo Groove(ventilate, striate, perforate) si USR(ventilate si stritate) - 77euro/buc - fata si 73euro/buc-spate

Eu am pus ATE pe masina, normale nu cu striatii, am si discuri si placute ATE sunt multumit de cum franeaza si cum se comporta masina. Stiu pe cineva care a pus Zimmerman si in 3 luni s-au ovalizat, probabil a avut el ghinion sau stiu ce a mai facut cu masina.

Singurul motiv pentru care as pune discuri perforate (striate) pe masina, este acela ca arata mai bine, in viata de zi cu zi sansele sunt infime ca tu sa intalnesti o situatie in care discurile perforate sa fie folosite la capacitate maxima.

Salutare,

Nu voi vorbi despre discuri intrucat nu am fost inca nevoit sa le schimb si nu le-am studiat.

In ce priveste placutele, am fost nevoit sa le schimb repede, nu am gasit Textar ( pe care le folosesc de aprox. 15 ani ) si am pus ATE ( masina este E46 318i fab.2003 ). M-au scos din minti cu scartaitul. Stiti voi, scartaitul acela strident la viteza mica ( asemanator cu creta pe tabla ) cand esti aproape de a opri la semafor sau la trecerea de pietoni. Pe langa faptul ca este foarte deranjant se mai si uita toti din jurul tau spre masina ca si la Daciile din 79. Le-am schimbat dupa o luna.

In plus parerea mea este ca nici frana nu era asa de eficienta ca si cu Textar.

Numai bine.

Cum am mai spus si eu raman la TEXTAR. Nici vorba de scartait sau altceva.

Adica fiecare pana la urma isi face o parere, despre ce a mai folosit sau foloseste, ATE BREMBO FERODO s.a.m.d. toate sunt bune pana la urma, pentru ca nu am vazut nici o remarca de genu "nu iti lua dastea ca sunt varza".

Edited by CatuXXX