Jump to content

Vand jante de tabla pe 16 seria 3

Recommended Posts

Sunt perfecte, nu bat, nu strambe, nu ruginite.

Jante originale pe 16 de tabla. 7 sau 7.5j, nu stiu exact.

Au pe ele gume 205/55/16 dunlop wintersport 3d, in stare bunicica.

Pret 300 ron. Nediscutabil.

Eu am dat 350 ron numai pe jante.

Asa ca pot spune ca 300 ron sunt jantele, gumele sunt bonus :)

De preferat sa le dau in Timisoara, scap de transport etc.

Insa livrez oriunde daca e sa fie.

In caz ca se intreaba careva de ce le dau:

Pentru masina sunt pregatite frane complete de 330i e46, etrierii si discurile fiind mai mari, nu mai incap la mine jante de 16. Numai de la 17 in sus.

Edited by roco123

Sunt perfecte, nu bat, nu strambe, nu ruginite.

Jante originale pe 16 de tabla. 7 sau 7.5j, nu stiu exact.

Au pe ele gume 205/55/16 dunlop wintersport 3d, in stare bunicica.

Pret 300 ron. Nediscutabil.

Eu am dat 350 ron numai pe jante.

Asa ca pot spune ca 300 ron sunt jantele, gumele sunt bonus :)

De preferat sa le dau in Timisoara, scap de transport etc.

Insa livrez oriunde daca e sa fie.

In caz ca se intreaba careva de ce le dau:

Pentru masina sunt pregatite frane complete de 330i e46, etrierii si discurile fiind mai mari, nu mai incap la mine jante de 16. Numai de la 17 in sus.

Ceau ,nu pui ceva poze in care sa se vada starea cauciucurilor? ma gandesc ca potrivesc pe 325i e90. tu pe ce le-ai avut?

mersi

Edited by Raul46

Daca e, pot sa vin eu pana in Arad cu ele, tu vii de la Oradea.

Asta in caz ca le vrei.

:)

Cum am zis, gumele nu sunt super, avand in vedere ca sunt jante de tabla pe 16, 300 ron, e un pret ok dupa opinia mea, mai ales ca jantele sunt ca noi.

Insa eu am trecut iarna asta nasoala cu brio cu ele si am ceva cai sub capota :))

http://img692.imageshack.us/img692/6638/img0187im.jpg

Daca e, pot sa vin eu pana in Arad cu ele, tu vii de la Oradea.

Asta in caz ca le vrei.

:)

Cum am zis, gumele nu sunt super, avand in vedere ca sunt jante de tabla pe 16, 300 ron, e un pret ok dupa opinia mea, mai ales ca jantele sunt ca noi.

Insa eu am trecut iarna asta nasoala cu brio cu ele si am ceva cai sub capota :))

http://img692.imageshack.us/img692/6638/img0187im.jpg

Nu ar fi problema cu drumul , am un amic acolo la facultate si le-ar aduce el. dar azi am intrebat pe 2 , si au zis la fel, ca nu merge pe e90 la mine(masina e 325i) .... ,nu stiu ce sa zic..., nu as vrea sa le iau si sa nu le pot folosi..., ramane sa mai cer o parere doua

Edited by Raul46

Nu stiu, sincer. Nu are rost sa le iei daca nu merg cum trebuie. Arunci banii pe geam.

da normal, asta imi e si mie, ca de trebuit imi trebuie , momentan pe jantele de vara pun si cauciucurile de iarna, si nu e prea bine... . Caut ceva eventual ce sa stiu ca au fost pe e90 si merg... .Mersi,si oricum pretul era rezonabil si pus cu bun simt !

Nu am vazut jante de e46 pe e90. Insa pe aici se vorbeste ca jantele de e90 merg pe e46, cel putin asa zice lumea.

Cred ca jantele de e46, pe e90, vor sta o idee inauntru, nu vor arata stralucit, dar ele vor merge fara probleme.

Daca e cineva ce are o idee despe jante de e46 pe e90 sau invers, sa scrie aici.

Mersi.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.