Jump to content

cotier e 46 gri

Recommended Posts

VAND COTIERA E46 GRI NOUA. Cotiera este noua nefolosita(plasticele sunt neatinse) insa mentionez ca am decapitonata-o pentru ca initial am vrut sa o imbrac eu in piele neagra si sa vopsesc in negru plasticele ,insa ulterior am renuntat pentru ca am facut rost de una neagra. Pret 180 ron. Tel 0743333897

post-29124-1267645698_thumb.jpg

post-29124-1267645792_thumb.jpg

post-29124-1267645918_thumb.jpg

post-29124-1267645929_thumb.jpg

post-29124-1267645941_thumb.jpg

Edited by razzz86

Nu stiu ce vezi u oribil la ea. Am spus pur si simplu ca am dezlipit husa ce o imbraca pentru ca vroiam sa o schimb cu una din piele neagra ptk nu se potrivea q interiorul meu.Insa ea nu a fost in nicun fel deteriorata si se poate lipi destul de usor daca ai rabdare si q siguranta va arata ca oricare alta cotiera. Iar in cazul in care nu sti ,ca sa o poti monta pe masina oricum o faci bucati exact cum ai vazut u in poze. Plus ca nu am precizat nimic cum ca ar fi din piele asa cum ai spus u. Este din materialul ala sintetic semilucios de la bmw. Poate nu ai vazut cum arata si d-aia.

Iar in cazul in care nu sti ,ca sa o poti monta pe masina oricum o faci bucati exact cum ai vazut u in poze.

Nu, nu trebuie facuta bucati ca sa o poti monta pe masina. Din contra, trebuie reasamblata ca sa o poti monta pe masina dar nu este greu deloc daca ai toate piesele.

In orice caz, iti trebuie intai calul s-o montezi pe el si apoi tot ansamblul pe masina.

Bafta

Nu stiu ce vezi u oribil la ea. Am spus pur si simplu ca am dezlipit husa ce o imbraca pentru ca vroiam sa o schimb cu una din piele neagra ptk nu se potrivea q interiorul meu.Insa ea nu a fost in nicun fel deteriorata si se poate lipi destul de usor daca ai rabdare si q siguranta va arata ca oricare alta cotiera. Iar in cazul in care nu sti ,ca sa o poti monta pe masina oricum o faci bucati exact cum ai vazut u in poze. Plus ca nu am precizat nimic cum ca ar fi din piele asa cum ai spus u. Este din materialul ala sintetic semilucios de la bmw. Poate nu ai vazut cum arata si d-aia.

:) Este INTERZISA scrierea mesajelor folosind aberatii gramaticale de genul TZ, SH, K in loc de “ca” … etc. Daca doriti neaparat sa fiti foarte bine intelesi puteti folosi DIACRITICE.

Se vede clar la cusatura ca incerci sa vinzi gogosi, si stai linistit ca am si eu cotiera (culmea aceeasi culoare) asa ca stiu foarte bine cum arata. Sport la vanzare! :)

Tot nu pricep unde vrei sa ajungi. Daca te intereseaza atat de mult cazul cotierei mele iti pot demosntra ca si a ta ar arata in acelas fel daca ai demonta capacul negru din partea inferioara cotierei(cel cu matarial respectiv piele pe el) . Dupa inlaturarea acestuia vei observa cum materialul respectiv are lipite capetele in interior cu un fel de prenandez . E, in cazul cotierei mele eu l-am dezlipit si arata in felul asta. Merge lipit si totodata schimbat ptk nu e piele asa cum probabil crezi ca este(cele din piele au doua randuri de cusaturi paralele exact pe muchie iar cele din materialul asta n-au, avand cusatura facuta pe interior). Daca il intinzi bine si il lipesti arata exact ca cele din fabrica. Asa ca nu-ti mai da cu parearea intr-un mod atat de infantil daca nici macar nu stii. Fara suparare dar nu mai scrie tot felul de prostii cu gogosi si chestii de genul ,daca tot nu te intereseaza cumpararea ei pentru ca evident din moment ce tu ai deja una pe masina nu cred ca ai mai avea nevoie de a doua. Bafta.

Eu cred ca am dreptul sa imi dau cu parerea pe orice topic de pe acest forum .. ma rog ..iti voi respecta dorinta si nu voi mai posta pe topicul tau, acesta fiind ultimul meu post aici.

P.S. Nu`mi dau deloc parerea intr`un mod infantil, dar nu toti avem pene pe spate. Salut.

Eu nu incerc sa dau teapa la nimeni. Nu sunt genul de persoana. Daca'mi va cere cineva care chiar este interesat ,voi face poze indeaproape la fiecare "piesicica" din ansamblul cotierei ca sa se convinga ca au toate stantate sigla BMW. Numai bine.

• 2 weeks later...