Jump to content

proiector inegrit e36

clausthaler1

Recommended Posts

salutare...cu ceva timp in urma mi s-au furat proiectoarele din bara,si mi-am cumparat altele ,noi dar cu lupa de data aceasta,nu originale(nu am avut originale nici inainte,erau clare si foarte bune).mi le-a montat in service si dupa 2 sapt. am observat ca unul din proiectoare...sa inegrit...sau afumat...nu imi dau seama de ce sau de la ce...si numai unul..dar ce este curios ,ca nu sa inegrit in jurul lupei/becului...ci in extrema cealalta,exact ca in poza atasata de mine,proiectoarele fiind identice cu foto.aveti idee de ce?...ele lumineaza bine,dau foarte bine pe bara acestea cu lupa...

post-31383-1267650762_thumb.jpg

post-31383-1267650800_thumb.jpg

Edited by clausthaler1

sunt facute prea bine si rezista prea mult la caldura :) :) :twoup:

din cauza calduri si prost fabricate sau ai avut tu ghinionu-l sa nimersti unu cu defcat de fabrica

pai ..ia gandestete un pic...daca era de la caldura,nu se inegreau ambele????nu sunt deloc prost fabricate...tu nu ai auzit de bmw-uri ultim tip cu faruri afumate????!!!!.si sa stii ca eu am mai avut unele tot neoriginale si am fost extrem de multumit de ele pana sa mi le fure...originalele erau chiar praf pe langa cele furate!prefer raspunsuri mai bune...ce spui tu nu are nici o treaba!

Edited by clausthaler1

din cauza calduri si prost fabricate sau ai avut tu ghinionu-l sa nimersti unu cu defcat de fabrica

pai ..ia gandestete un pic...daca era de la caldura,nu se inegreau ambele????nu sunt deloc prost fabricate...tu nu ai auzit de bmw-uri ultim tip cu faruri afumate????!!!!.si sa stii ca eu am mai avut unele tot neoriginale si am fost extrem de multumit de ele pana sa mi le fure...originalele erau chiar praf pe langa cele furate!prefer raspunsuri mai bune...ce spui tu nu are nici o treaba!

prietene da 200e si cumpara-ti hella si apoi sa vedem daca mai zici ca cele oem sunt praf. Stiu ca e vorba de niste proiectoare dar totusi 200 lei dai.. 200 fac. La astea de duzina tine foarte mult de noroc, poti sa le ai si sa n-ai probleme X ani, sau se pot face praf dupa 2 saptamani (cazul tau).. In rest.. bafta la schimbat pe garantie :(

prietene da 200e si cumpara-ti hella si apoi sa vedem daca mai zici ca cele oem sunt praf. Stiu ca e vorba de niste proiectoare dar totusi 200 lei dai.. 200 fac. La astea de duzina tine foarte mult de noroc, poti sa le ai si sa n-ai probleme X ani, sau se pot face praf dupa 2 saptamani (cazul tau).. In rest.. bafta la schimbat pe garantie :D

am mai avut proiectoare de 200 de ron si au fost chiar super,chiar peste hella...nu mai lauda asa de tare hella..ca nu sunt cine stie ce,intadevar sunt bune dar ,hai sa nu exageram...ai masina de 2000 de euro si dam 200 pe proiectoare...stiu despre ce vorbesc.ia-ti tu proiectoare de 200 euro! :( ale mele erau sonar...mi se pare...

Sunt de aceiasi parere ca " spanac " . Ai nimerit unu prost .

este posibil,caci am mai avut,pana sa mi le fure,si erau chiar super...

Edited by clausthaler1

daca vrei sa intelegi bine, daca nu.. iarasi bine. E problema ta ce iti pui pe masina dar pe urma nu te mai plange ca iti schimbi jumatate de masina o data cu uleiul sau placutele de frana ... Din partea mea poti sa iti pui toate piesele din bazar si apoi sa scrii langa VIN "Made in Turkey".

PS: Am vazut ca in ultima perioada ai avut o gramada de topicuri cu probleme aparute in incercarea ta de a-ti carpi masina (ba iti atarna oglinzile, ba se inegresc proiectoarele,ba iti strici suruburile in incercarea ta de a schimba volanele intr-o veselie, si cam atat imi aduc aminte acum).Stii ca pe la noi pe la romani e o vorba : Te peticesti pana te rupi.

daca vrei sa intelegi bine, daca nu.. iarasi bine. E problema ta ce iti pui pe masina dar pe urma nu te mai plange ca iti schimbi jumatate de masina o data cu uleiul sau placutele de frana ... Din partea mea poti sa iti pui toate piesele din bazar si apoi sa scrii langa VIN "Made in Turkey".

PS: Am vazut ca in ultima perioada ai avut o gramada de topicuri cu probleme aparute in incercarea ta de a-ti carpi masina (ba iti atarna oglinzile, ba se inegresc proiectoarele,ba iti strici suruburile in incercarea ta de a schimba volanele intr-o veselie, si cam atat imi aduc aminte acum).Stii ca pe la noi pe la romani e o vorba : Te peticesti pana te rupi.

prietene,nu te obliga nimeni sa postezi aici daca nu stii sau daca nu te pricepi!intrebarea se adresa celor care au patit/sau se pricep...nu stiu unde ai vazut tu ca imi atarna oglinzile...ai vazut tu cum imi atarna???sau vb sa te afli in treaba..am oglinzi M originale daca vrei sa stii,numai ca una a fost atinsa si de desprindea usor...iar despre volan,am luat masina din germania cu volan sport si nu mi-a placut...ce te oparesti asa ???te rog mult de tot,nu-mi mai raspunde daca nu stii sau te enerveaza topicurile deschise,fa-le loc la altii...toti au probleme cu masinile lor,insa multi ascund asta...deci te rog mult,nu-ti mai da cu parerea la topicurile deschise de mine...pt ca nu am auzit nimic folositor de la tine pana acum!!!

Edited by clausthaler1

Nu ma oparesc dar cand aud afirmatii de genul "piesele aftermarker erau de x ori mai bune decat originalul" mi se irita retina, serios. nu neg ca unii producatori au produse de calitate, dar sa compari proiectoare facute de Gica SRL cu Hella si sa iti dea si cu plus.. mi se pare absurd

Daca vroiai sa vezi ceva folositor, vedeai (si anume: renunta la piese ieftine din bazar, pentru ca putin dai, putin te tin.)

http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?sho...74412&st=20 citind topicul asta nu m-am convins ca sunt originale de M, cred ca sunt cel putin 3 useri cu oglinzi M originale care au alt sistem de prindere... Sau poate astia de la bmw au facut mai multe sisteme de prindere pt acelasi tip de oglinda :)

In fine, nu mai are rost sa continui.. bafta si ai grija de masina ta ca sa poate sa aiba si ea grija de tine, altfel vei ajunge inca un posesor de cazan e36 din gramada.

Cred ca niste poze ar mai bune !

Dupa parerea mea, si eu cred ca sunt afumate !

Vad ca proiectoarele tale au lupa in interior, deci se incalzeste in interior ca la balamuc.

O alta varianta, sa ai o fisura pe undeva si sa fi intrat praf.

Dar, niste poze cred ca ar rezolva dilema mai bine!

Din cate observ partea aia cromata gen oglinda este in fata lupei, becul degaja foarte multa caldura, calitatea este slaba la pretul asta si mai mult ca sigur condenseaza in interior, de acolo si decolorarea lentilei aleia. Nu cred ca ai ce face. :)

Din cate observ partea aia cromata gen oglinda este in fata lupei, becul degaja foarte multa caldura, calitatea este slaba la pretul asta si mai mult ca sigur condenseaza in interior, de acolo si decolorarea lentilei aleia. Nu cred ca ai ce face. :)

nu face condens,daca la asta te referi...

Dar totusi cat de mult folosesti proiectoarele alea? Asa mare ceata e in zona unde stai? :) :)

...da.."mare"...foarte mare!!! :(

bogdyy2

ce glumet esti!...ha ha ha!eu nu inteleg pe unii...postez aici o problema,si toti isi dau cu parerea despre cu totul alceva,parca ar fi obligati sa-mi raspunda...sau se baga in seama pur si simplu aiurea,fara vreun motiv.eu cred de cuviinta ca daca nu ai nimic de spus fa alceva,decat sa-mi dai sfaturi de 2 bani .nimic util pt problema mea pana acum!unii ar fi trebui sa-si faca cont pe alte site-uri ,gen cosmopolitan.ro...cudica.ro...Hi5..ca pe acest forum nu au nici o treaba,total eronate ce spun...repet o buna parte de pe acest forum! :twoup:

rog moderatorii sa inchida acest topic...nimic util!!!

Dar totusi cat de mult folosesti proiectoarele alea? Asa mare ceata e in zona unde stai? :) :)

bogdyy2

ce glumet esti!...ha ha ha!eu nu inteleg pe unii...postez aici o problema,si toti isi dau cu parerea despre cu totul alceva,parca ar fi obligati sa-mi raspunda...sau se baga in seama pur si simplu aiurea,fara vreun motiv.eu cred de cuviinta ca daca nu ai nimic de spus fa alceva,decat sa-mi dai sfaturi de 2 bani .nimic util pt problema mea pana acum!unii ar fi trebui sa-si faca cont pe alte site-uri ,gen cosmopolitan.ro...cudica.ro...Hi5..ca pe acest forum nu au nici o treaba,total eronate ce spun...repet o buna parte de pe acest forum! :twoup:

pai ai primt sfatu-l,dar nu vrei tu sa-l accepti

bogdyy2

Si eu am avut ceva probleme cu masina si am apelat la colegii de pe forum si am primit sfaturi bune ce mi-au pastrat banii in buzunar.

Altii au mai facut si glume mai bune sau mai rele, eu insa am filtrat informatia si am ales ce ma interesa,pana la urma e un forum, la ce te astepti?

Si tu ai primit sfaturi : ai incercat sa il schimbi la magazin? Sunt obligati sa o faca daca le prezinti documentele de achizitie...

...da.."mare"...foarte mare!!! :D

bogdyy2

ce glumet esti!...ha ha ha!eu nu inteleg pe unii...postez aici o problema,si toti isi dau cu parerea despre cu totul alceva,parca ar fi obligati sa-mi raspunda...sau se baga in seama pur si simplu aiurea,fara vreun motiv.eu cred de cuviinta ca daca nu ai nimic de spus fa alceva,decat sa-mi dai sfaturi de 2 bani .nimic util pt problema mea pana acum!unii ar fi trebui sa-si faca cont pe alte site-uri ,gen cosmopolitan.ro...cudica.ro...Hi5..ca pe acest forum nu au nici o treaba,total eronate ce spun...repet o buna parte de pe acest forum! :D

Si eu am avut ceva probleme cu masina si am apelat la colegii de pe forum si am primit sfaturi bune ce mi-au pastrat banii in buzunar.

Altii au mai facut si glume mai bune sau mai rele, eu insa am filtrat informatia si am ales ce ma interesa,pana la urma e un forum, la ce te astepti?

Si tu ai primit sfaturi : ai incercat sa il schimbi la magazin? Sunt obligati sa o faca daca le prezinti documentele de achizitie...

EU NU AM INTREBAT "CE SA FAC??"ci intrebarea mea a fost daca stie cineva cauza inegririi proiectorului!stie si un copil de 4-5 ani ca poate sa-l schimbe la magazin!deci numic util!ce mi sa spus aici stie si fimea care are 4 ani!!! :)

Dar totusi cat de mult folosesti proiectoarele alea? Asa mare ceata e in zona unde stai? :twoup: :(

...da.."mare"...foarte mare!!! B)

bogdyy2

ce glumet esti!...ha ha ha!eu nu inteleg pe unii...postez aici o problema,si toti isi dau cu parerea despre cu totul alceva,parca ar fi obligati sa-mi raspunda...sau se baga in seama pur si simplu aiurea,fara vreun motiv.eu cred de cuviinta ca daca nu ai nimic de spus fa alceva,decat sa-mi dai sfaturi de 2 bani .nimic util pt problema mea pana acum!unii ar fi trebui sa-si faca cont pe alte site-uri ,gen cosmopolitan.ro...cudica.ro...Hi5..ca pe acest forum nu au nici o treaba,total eronate ce spun...repet o buna parte de pe acest forum! :D

pai ai primt sfatu-l,dar nu vrei tu sa-l accepti

care sfat amice???"ca nu am cumparat proiectoare de 200 de euro"...sau ca "trebuie sa-l schimb la magazin"???care sfat?intrebarea mea este...repet ,ca multi nu inteleg continutul: DACA STIE CINEVA CAUZA INEGRIRII PROIECTORULUI?"Ma adresam la oricine are cunostinte in domeniu,sau celor care au patit la fel!!!cine stia bine,cine nu..nu!dar aici si-au dat cu parerea numai "priceputi",cu fel si fel de idei...cu chestii care le stie si un copil de 4-5 ani ,gen "nu sunt de calitate"..."cumpara de 200 euro proiectoare si nu mai ai probleme"...eu intrebam de ce?nu ce trebuia sa fac...dar cerei cuiva ce n-are!!! B)

Edited by clausthaler1

Eu un lucru nu inteleg, cum puteti cere sfaturi, cand cel mai important lucru lipseste.

O poza reala!!!!!!!!!!!!

E greu in 2010 sa faceti o poza?

Pai eu daca am o janta stramba, stau sa explic 3 ore unde e stramba? sau pun o poza, sa vada lumea exact?

Eu un lucru nu inteleg, cum puteti cere sfaturi, cand cel mai important lucru lipseste.

O poza reala!!!!!!!!!!!!

E greu in 2010 sa faceti o poza?

Pai eu daca am o janta stramba, stau sa explic 3 ore unde e stramba? sau pun o poza, sa vada lumea exact?

eu am postat o poza exemplificativa...nu-i greu de inteles,pt unul care se pricepe,sau care a mai patit...dar o sa postez o poza reala!cred ca asta o fi cauza...sa vezi sfaturi dupa aceea...curg garlaa! :)