Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Cumpar piese E39

Recommended Posts

Cumpar : -tetierele de pe bancheta spatre de berlina din piele neagra(toate 3) si suprtul de mana ce se rabateaza

- cablu ptr a lega un MID pe masina ce nu a avut

- plasticul negru unde-i prins manerul de deschis capota, cel cu odihnitor de picior

- rezistenta ptr anulare erori led-uri de numar

- set de 4 prezoane cu antifurt

Toate ptr E39 berlina.

cam atat momentan....

Edited by HHH

Cumpar : -tetierele de pe bancheta spatre de berlina din piele neagra(toate 3) si suprtul de mana ce se rabateaza

- cablu ptr a lega un MID pe masina ce nu a avut

- plasticul negru unde-i prins manerul de deschis capota, cel cu odihnitor de picior

- rezistenta ptr anulare erori led-uri de numar

- set de 4 prezoane cu antifurt

Toate ptr E39 berlina.

cam atat momentan....

am eu plasticul ,tetierele din material si prezoanele cu antifurt 0747701487

Edited by aad

quote]

am eu plasticul ,tetierele din material si prezoanele cu antifurt 0747701487

Pai tetiere din material si tetiere din piele ptr combi am si eu ..din piele neagra si de berlina nu am....

prezoane cu antifurt la 60 lei si iti dau si cablu pt mid in bani astia numai sa imi spui cum arata

Cablu retrofit ceva ...original de MID am, mai trebe ceva de retrofit...nu stiu nici e cm arata...

Pune-o poza te rog cu prezoanele, si is noi sau folosite?

sint sh daca vrei poze iti pun

NU vreau poze, stiu cum arata, zi-mi doar dimensiunea, cat sunt de lungi , de la con pana in varf.Multumesc.

sint lungi cit este un prezon normal

OK, banuiesc ca ai si capul cu ce se infileteaza :) Iti trimit datele pe PM

Din cate ai dezmembrat, nu ai cumva si plasticul acela de care vb, unde-i prins manieru de deschizi capota?Dar sa fie negru...

Edited by HHH

sint sh daca vrei poze iti pun

NU vreau poze, stiu cum arata, zi-mi doar dimensiunea, cat sunt de lungi , de la con pana in varf.Multumesc.

sint lungi cit este un prezon normal

OK, banuiesc ca ai si capul cu ce se infileteaza :) Iti trimit datele pe PM

Din cate ai dezmembrat, nu ai cumva si plasticul acela de care vb, unde-i prins manieru de deschizi capota?Dar sa fie negru...

Da ar trebui sa fie si plasticul respectiv,daca ma suni luni pe la 11 dimineata iti spun daca am si plasticul respectiv......725691059

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.