Jump to content

Vand galerie admisie m50b25 si cele necesare adaptarii pe motoare m52 de 2.5 si 2.8

Recommended Posts

Vand galeria admisie de pe un motor m50b25 24v si cele necesare montarii pe motoarele m52 care au o admisie de fabrica restrictiva (adica motoare de e36/e39 fabricate dupa 1995 de 2.5 si 2.8 ). Kit-ul contine:

- galeria de admisie curatata pe interior, fara nici un fel de depuneri pe ea

- garnituri noi marca elring

- capacul de plastic ce acopera rampa de injectie

- furtunele si conectica necesara adaptarii instalatiei de vacuum

Pret: 300ron sau schimburi. Tel: 0742 126 896. Se poate livra oriunde in tara prin fancurier.

post-32728-1267702784_thumb.jpg

post-32728-1267702797_thumb.jpg

post-32728-1267702807_thumb.jpg

post-32728-1267702820_thumb.jpg

post-32728-1267702831_thumb.jpg

Vand galeria admisie de pe un motor m50b25 24v si cele necesare montarii pe motoarele m52 care au o admisie de fabrica restrictiva (adica motoare de e36/e39 fabricate dupa 1995 de 2.5 si 2.8 ).

Daca o pun pe un 2.8 .....ajuta cu ceva?

Roco are dreptate. E o modificare foarte populara care a fost gandita in special pentru motoarele de 2.8 care sunt limitate din fabrica din cauza admisiei. Se castiga (minim 10cp dupa 4500rpm) chiar si fara soft, insa ca sa fie treaba cat mai ok e bine venita si o resoftare ulterioara pentru a aduce curba de cuplu la starea initiala(la turatii mici). Edited by XS Tuner

spunemi tu ...cum am admisia la un M52B28TU....dc e restrictiva...sau e mai mare !!! eu am cautat si nu am gasit!!!ms

Nu cred ca e valabila pt varianta cu "tu" in coada, am vazut cum arata alea cu "tu" si nu au legatura cu astea.

Asa arata o admisie restrictiva de m52: http://www.328compact.co.uk/files/images/swap/DSCN1134.jpg

aia din dreapta e cea de m52 restrictiva si cea din stanga e cea de m50 cum am eu la vanzare.

Oricum a plecat la bucuresti azi la un membru de pe forum.

spunemi tu ...cum am admisia la un M52B28TU....dc e restrictiva...sau e mai mare !!! eu am cautat si nu am gasit!!!ms

Daca vrei iti dau eu admisie de M50 dar fara garnituri noi si necuratzata ( ti-o curetzi ) dar iti dau si clapeta de acceleratie cu 100 de euro( deci iti vand clapeta de aceeleratie cu 100 ron ceea ce imi pare un pret foarte OK...) Oricum iti trebuie si clapeta de aceeleratie care e mai mare ca altfel n-ai ce face cu admisia goala...

Eu stiam ca se potriveste si la "TU " in coada dar mai bine te interesezi tu...

Edited by the_rifle

Nu ai ce face cu clapeta de m50 pe m52, in primul rand pt ca au acelasi diametru adica 3", plus ca m52 si m50 au alte conexiuni, m52 e obd2 si m50 e obd1, e alta instalatie electrica. Nici unul din cei care am vazut sa faca modificarea asta nu a schimbat clapeta m52 cu una m50 cu acelasi diametru, am mai vazut care au pus clapeta de 3,5", insa asta nu se regaseste pe un 2.5 24v m50. Edited by XS Tuner

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.