Jump to content

vand bara fata e46 facelift originala

Recommended Posts

Vand bara fata e46 facelift originala si completa. Bara contine bandouri+grile+proiectoare+suportii de prindere. Bara are si pe stanga si pe dreapta ultima prindere rupta....Si se poate prinde cu un surub pentru a sta colturile prinse. Eu asa am avut-o montata. In rest este impecabila, am poze si cu colturile cu pricina (pentru a vedea despre ce este vorba) si cu bara montata pe masina (pentru a se observa ca montata pe masina nu se obseva nimic) si demontata. Trimit poze pe mail pentru cine doreste.cine are culoarea asta o poate monta direct pe masina...pentru ca este proaspat vopsita, cu o luna inainte sa o dau jos. Pretul este de 250 lei neg. Pentru detalii 0763701521.

post-30725-1267711113_thumb.jpg

Vinzi proiectoarele separat? Sunt originale? Multumesc

nu vreau sa le dau separat...doar daca cineva vrea bara fara proiectare. Tinem legatura. Proiectoarele sunt originale 80 lei, bara 170 lei fara proiectoare.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.