Jump to content

[Vand] piese E46 320d si 318ci 2001 ambele

Recommended Posts

• Replies 333
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salut! Te anunt mai pe seara daca am ceva din ceea ce iti trebuie.

Te pot ajutra doar cu:

tzeava de aluminiu de la intercooler la admisime. http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=11&fg=40 piesa nr 3

Poze cu motorul:

Poze cu motorul:

post-33789-1271181782_thumb.jpg

post-33789-1271181793_thumb.jpg

post-33789-1271181799_thumb.jpg

post-33789-1271181805_thumb.jpg

cham3l ai trimis piesele ? mersi

Salut!

Da am trimis piesele, cred ca trebuie sa le primesti azi..

am primit piesele. multumesc foarte mult.

la prima vedere nu prea pot adapta ce a mai ramas din oglinda sparta.

te rog sa te uiti daca ai capacelul de sub oglinda cea buna, ca lipseste.

imi mai trebuie ceva de la tine....

instalatia electrica care merge la pompa de spalator de faruri. increngatura de fire care merge in torpedou + firele care merg la panoul de sigurate + firele care merg in spate la panou la releu + releul. ai putea sa le separi cumva ?

multumesc

te rog sa te uiti daca ai capacelul de sub oglinda cea buna, ca lipseste.

imi mai trebuie ceva de la tine....

instalatia electrica care merge la pompa de spalator de faruri. increngatura de fire care merge in torpedou + firele care merg la panoul de sigurate + firele care merg in spate la panou la releu + releul. ai putea sa le separi cumva ?

multumesc

imi raspunzi te rog ? mersi mult

te rog mult sa incerci sa le desfaci.... te duci pe firul ce pleaca de la pompa pentru faruri din rezervorul cu lichid... e aia spre botul masinii.... sa incerci sa le scoti intregi... iar daca nu se poate macar sa le tai in cat mai putine locuri :) mersi mult

sal! ai cumva si modulul acela de spalare stergere parbriz WI-WA LOW II (RELEUL) care se gaseste sub odihnitorul de picior sub mocheta?

si m-ar mai interesa ornamentul ala sau ce o fii ca la mine e lipsa , care vine in paralel cu maneta de frana de mana, chestia aia lunga si dreptunghiulara, ca o tavitza!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.