Jump to content

BMW 318 , MODEL 2002 ,TIP TOP , FULL , IMPECABIL !

ciocardase

Recommended Posts

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

mda,acum inteleg...asta nu este model tip top,este model tip top mini top!full cu,casetofon un model foarte rar,doar pt cunoscatori!

are si magazie cu 6 cd-uri ....dar ce sa mai zic ..numai caterica nu e asta :)

Masina este frumoasa si are ceva dotari, insa doar pentru ca are triple de facelift, asta nu inseamna ca este model 2002... :)

da asa este .. m-am cam grabit cu titlul ..am mai spus odata ...thx

Nu-ti mai fa inima rea ,arata bina masina ... :)

multumesc frumos!

Daca o inscrii ai sanse sa o vinzi . Succes .

asa m-am gindit si eu .. dar nu mai dispun de deia ca banii :) ..mersi !

frumoasa!

daca are peste 11 ani taxa e 770 iar daca are sub 11 e 990

da .. cam asa ceva .. am spus ca nu stiu sigur ..mersi !

stiu masina,arata si merge foarte bine,totul este functional pe ea,scaune,volan,magazie. am fost cu un prieten care vroia so cumpere,dar nu s-au inteles la pret. mia placut cum merge,si jantele sunt frumoase. masina are si ceva dotari bune pentru anul ei,daca ar cadea pe mana unui coleg ar iesi ceva frumos din ea. nu ramane decat sa-i urez bafta la vanzare baiatului

stiu masina,arata si merge foarte bine,totul este functional pe ea,scaune,volan,magazie. am fost cu un prieten care vroia so cumpere,dar nu s-au inteles la pret. mia placut cum merge,si jantele sunt frumoase. masina are si ceva dotari bune pentru anul ei,daca ar cadea pe mana unui coleg ar iesi ceva frumos din ea. nu ramane decat sa-i urez bafta la vanzare baiatului

daca mai punea si el ceva .. faceam..ma ajuns mult si pe mine , nu am luat-o degeaba.

mersi frumos!

Guest claudiu iorga
5350 euro neg !

iti apreciez curajul de a merge inainte, cu toate ca te-au "ciuruit" flacaii :) . Masina arata bine , succes!!

5350 euro neg !

iti apreciez curajul de a merge inainte, cu toate ca te-au "ciuruit" flacaii :) . Masina arata bine , succes!!

E plictiseala maxima ... nu cred sa se vanda la pretul asta. Oricum nu are de ales ...

5350 euro neg !

asta este ...cum intra cite o masina ....hop cite 30 de comentariii ca ai o masina varza..o comenteaza ei mai ceva ca reprezentanta BMW...mari stiiutori de detoate ..si dupaia 2 luni nu mai scrie nimeni nimic..!

multumesc frumos ! bafta si tie !

5350 euro neg !

E plictiseala maxima ... nu cred sa se vanda la pretul asta. Oricum nu are de ales ...

e plictiseala . e criza , e foame .. asta este ..o sa mai scad din pret nu am alta solutie ....!

sincer sa fiu masina are ceva optiuni fata de altele

bafta

bafta si tie .. si a ta este o masina frumoasa!

FULL fara piele

+1 Full fara piele si poze :)

Se pare ca vreau prea mult cerand niste poze.

Bafta la vanzare.

nu ma lasa sa pun poze pt ca sunt prea mari ...am pus un link si nu am voie .. ce sa zic .. pe mess pot sa iti trimit sau intra pe craiovaforum , cauti acolo..postul de acolo are acelasi titlu ca cel de aici !

Resize,ai optiune in click dreapta pe poza

cum zicea si cineva mai sus, inscrie-o ca ai sanse mai multe

sunt destui care inca nu stiu cum e taxa, ca exista taspe mii de siteuri unde o poti calcula si pentru ei e rocket science, asa ca nu se baga

cere 6200 si zi ca e taxa inclusa

Frate unii sunt chiar penibili, n-am nici o treaba cu omul, dar a spus destul de clar ce are, ca a zis ca e Full si nu e..s-a inteles asta, acum trebuie sa vina toti userii sa zica ca nu e Full ca n-are d-aia.. ca n-are d-ailalalta..mi se pare aiurea. Repet, n-am nici o treaba, dar pur si simplu am citit si m-am enervat. :)

Deci: FULL fara piele, fara trapa, fara xenon OEM, fara spalatoare far, fara proiectoare ceata, fara navi, fara PDC, fara perdeluta electrica, fara carkit OEM etc. :)

bravo frate ! esti cel mai cunoscator dintre cunoscatori .. mai stiai vreo optiune pe care nu o am ? esti dat cu ochii pe reshou ..nu am ce sa mai zic .. am scris de atitea ori ca imi cer scuze pt ce am scris si ce nu am scris despre masina ...dar se pare ca tu nu vezii ..pune-ti ochelari frate .....aaaaaaaa scuze ..chiar ai ochelari ...asta explica totul ! D I G M

Frate unii sunt chiar penibili, n-am nici o treaba cu omul, dar a spus destul de clar ce are, ca a zis ca e Full si nu e..s-a inteles asta, acum trebuie sa vina toti userii sa zica ca nu e Full ca n-are d-aia.. ca n-are d-ailalalta..mi se pare aiurea. Repet, n-am nici o treaba, dar pur si simplu am citit si m-am enervat. :)

ce sa le fac frate ? asta este ..se scarpina fara sa ai manince ...am explicat de atitea ori .. stau calm ..

multumesc frumos ! bafta!!!

Edited by ciocardase

Deci: FULL fara piele, fara trapa, fara xenon OEM, fara spalatoare far, fara proiectoare ceata, fara navi, fara PDC, fara perdeluta electrica, fara carkit OEM etc. :)

bravo frate ! esti cel mai cunoscator dintre cunoscatori .. mai stiai vreo optiune pe care nu o am ? esti dat cu ochii pe reshou ..nu am ce sa mai zic .. am scris de atitea ori ca imi cer scuze pt ce am scris si ce nu am scris despre masina ...dar se pare ca tu nu vezii ..pune-ti ochelari frate .....aaaaaaaa scuze ..chiar ai ochelari ...asta explica totul ! D I G M

ce sa le fac frate ? asta este ..se scarpina fara sa ai manince ...am explicat de atitea ori .. stau calm ..

multumesc frumos ! bafta!!!

Cu sau fara ochelari, imi dau seama ca tu si limba romana sunteti cam certati! La fel cum esti certat cu cinstea, aia referitoare la FULL!

Edited by alex mihalciuc

Guest poleposition
ABS , SRS , ASC , ESP

Ori ASC ori ESP, nu exista amandoua. De fapt pe BMW exista ASC/DSC etc... ESP (chiar daca teoretic face aceeasi treaba) este denumit altfel pentru a fi folosit pe alte marci auto, cele din grupul VAG de exemplu, Audi, WV etc sau Mercedes, Peugeot, Chrysler, Dodge, Citroen. La Toyota se numeste TRC/VCS si asa mai departe.

Deci nu ai ca si dotare la masina asta Full de full, tip, top si ASC si ESP, oricat de full ar fi... "frateeee"

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.