Jump to content

BMW 318 , MODEL 2002 ,TIP TOP , FULL , IMPECABIL !

ciocardase

Recommended Posts

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

am zis de prea multe ori si toata lumea a inteles .. vad ca tu nu intelegi.....nu mai zic nimic .. esti prea obositor :) .. La revedere!

Eu zic sã te mai potoleºti cu jignirile ºi ironiile astea. Nu stiu de ce te repeÞi atâta: "am zis de prea multe ori", "am scris de atitea ori ca imi cer scuze"... cred cã eºti cãlare pe prea multe forum-uri cu maºina asta ºi nu mai ºtii unde, ce ºi cât ai scris...

Dacã erai 1 min atent la ceea ce ai scris la postarea anunÞului, nu ar fi existat toatã polemica asta... sau poate cã ai fost atent, dar nu dai importanÞã la ceea ce scrii.

Spor!

ABS , SRS , ASC , ESP

Ori ASC ori ESP, nu exista amandoua. De fapt pe BMW exista ASC/DSC etc... ESP (chiar daca teoretic face aceeasi treaba) este denumit altfel pentru a fi folosit pe alte marci auto, cele din grupul VAG de exemplu, Audi, WV etc sau Mercedes, Peugeot, Chrysler, Dodge, Citroen. La Toyota se numeste TRC/VCS si asa mai departe.

Deci nu ai ca si dotare la masina asta Full de full, tip, top si ASC si ESP, oricat de full ar fi... "frateeee"

am inteles...sper ca au inteles si ceilalti si cei care o sa mai scrie aici ..

bafta tuturor !

eu nu am nici o sansa sa vind de pe acest forum ! vad ca deja sa ajuns la lectii de romana, critici peste critici ,observatii si tot felul de replici obositoare! am un simplu bmw ..nu am o masina de expozitie sau de swhou room ca voi ! iti trebuie o masina direct din reprezentanta ca sa postezi aici ..curios este ca nici unul din cei care au scris aici nu a dat un tel ..este aproape gratis ..nu mai conteaza, nu o sa mai dau satisfactie nimanui!

inca odata ...Bafta tuturor !

1. Unde se poate vedea masina?

2.Revizia mai mult sau mai putin generala pe care ai spus ca ai facut`o in postul initial este demonstrabila ?

3.Cat e taxa ?

4.Numere rosii au fost scoase ?

5.Defecte ascunse ?

Merci.

1. in Craiova,in parcul auto vis-a-vis de Real.

2. Am factura la tot ce scrie in post!....plus demonstrabil vizual daca necesita!

3. In jur de 770 euro +- 20 euro , plus ca masina are eticheta europeana si R.A.R.- il platesti mai putin ..adica in loc de 10 milioane platesti 3 mil !

4. Numere rosii nu au fost scoase niciodata

5.Are 2 zgarieturi pe usa din dreapta , o tripla crapata, si un scirtait pe spate cind pleci de pe loc...orice defect gasesti in afara de ce am scris aici , iti scad cite 100 euro la fiecare !

1. Unde se poate vedea masina?

2.Revizia mai mult sau mai putin generala pe care ai spus ca ai facut`o in postul initial este demonstrabila ?

3.Cat e taxa ?

4.Numere rosii au fost scoase ?

5.Defecte ascunse ?

Merci.

1. in Craiova,in parcul auto vis-a-vis de Real.

2. Am factura la tot ce scrie in post!....plus demonstrabil vizual daca necesita!

3. In jur de 770 euro +- 20 euro , plus ca masina are eticheta europeana si R.A.R.- il platesti mai putin ..adica in loc de 10 milioane platesti 3 mil !

4. Numere rosii nu au fost scoase niciodata

5.Are 2 zgarieturi pe usa din dreapta , o tripla crapata, si un scirtait pe spate cind pleci de pe loc...orice defect gasesti in afara de ce am scris aici , iti scad cite 100 euro la fiecare !

NiÂşte rĂŁspunsuri complete Âşi corecte. :)

Iti fac o oferta, dar sa nu o iei in nume de rau.

Astea sunt preturile.

4000 euro...si cand o vad, mai negociem daca are probleme.

O duc la un tester si vedem cum e masina.

Daca te intereseaza, da-mi un pm si vorbim

Ms

Mersi de oferta , nu am de ce sa ma supar , imi faci doar o propunere, dar nici sa ma prinda zapada nu o dau cu banii astia !

Astea sunt preturile ?.. eu nu stiu nici unu la banii astia , nici macar in Germania...iti cumpar eu 2-3 daca gasesti la banii astia si cu optiunile astea!

Poti sa o duci la orice test si tester , o poti supune la orice proba !

Inca odata iti multumesc pt oferta , dar nu ma intereseaza !

Bafta in continuare !

Astea sunt preturile.

Ms

Astea sunt preturile si el vindea acum o luna un E36 316i din '94 la 3300... :twoup: Ce-mi plac astia care cred ca se intalnesc hotii cu prostii si numai masinile lor valoreaza mult, ale celorlalti valoreaza intotdeauna mai putin... :)

Astea sunt preturile.

Ms

mai bine da-i 3000 fara negociere :twoup:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.