Jump to content

BMW 318 , MODEL 2002 ,TIP TOP , FULL , IMPECABIL !

ciocardase

Recommended Posts

Iti fac o oferta, dar sa nu o iei in nume de rau.

Astea sunt preturile.

4000 euro...si cand o vad, mai negociem daca are probleme.

O duc la un tester si vedem cum e masina.

Daca te intereseaza, da-mi un pm si vorbim

Ms

Astea sunt preturile si el vindea acum o luna un E36 316i din '94 la 3300... :twoup: Ce-mi plac astia care cred ca se intalnesc hotii cu prostii si numai masinile lor valoreaza mult, ale celorlalti valoreaza intotdeauna mai putin... :)

asta este .. nu ai ce face .. rabzi si gata!

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Iti fac o oferta, dar sa nu o iei in nume de rau.

Astea sunt preturile.

4000 euro...si cand o vad, mai negociem daca are probleme.

O duc la un tester si vedem cum e masina.

Daca te intereseaza, da-mi un pm si vorbim

Ms

Astea sunt preturile si el vindea acum o luna un E36 316i din '94 la 3300... :) Ce-mi plac astia care cred ca se intalnesc hotii cu prostii si numai masinile lor valoreaza mult, ale celorlalti valoreaza intotdeauna mai putin... :)

Esti pe langa

1-masina e din 1999-deci poti spune ca e veche

2- e un 318i, nu e ceva grozavie

3- e neinmatriculata.

4- comenzi pe volan,scaune incalzite si 4 geamuri electrice nu o fac "dotata"

Nu va lua nici 5000 pe ea,te asigur.Mai bine ai studia putin piata auto,uitandu-te la preturile celor neinmatriculate.

....ultima data cind am scazut la pret erea undeva la 4750.. deci nu am cum sa iau 5000 pe ea .. poate cine stie cum ....sa cer 4750 si sa mi se dea 5000.. :twoup: !

oricum .. ce se discuta sau ce se ofera aici ramane doar la ....vorbe fara fapte , lipsa de ocupatie , etc .!..pot sa cer si 3000 si tot nu o cumpara nimeni .

Din pacate,pretul piata auto inca e in scadere.

In urma cu un an jumate,o astfel de masina ca a ta,neinmatriculata, se vindea la 5500-6000 euro.

Acum,daca iei 4500 euro ai noroc.

Oricum,bafta!

p.s. (postul celalalt ii era adresat lui Bobo1987 )

cefi, eram convins ca vei sari in ajutorul lui... :) Traiasca nepotismele! Doar suntem in Romania... :twoup: Nu-mi spune tu mie ca un E46 318i care are ceva dotari interesante valoreaza cu nici macar o mie de euro mai mult ca un E36 316i din '94, fie el si coupe!

Unde mai pui ca mai voia sa si negocieze... :) Cu banii aia mai bine isi cauta o Solenza de prin 2003, poate o avea bafta sa gaseasca, de un Logan de prin 2004 nici nu mai mentionez ca sigur nu gaseste la banii aia altceva decat vreun fost taxi sau vreunu' fara nimic pe el in afara de o servodirectie... :(

Mersi de oferta , nu am de ce sa ma supar , imi faci doar o propunere, dar nici sa ma prinda zapada nu o dau cu banii astia !

Astea sunt preturile ?.. eu nu stiu nici unu la banii astia , nici macar in Germania...iti cumpar eu 2-3 daca gasesti la banii astia si cu optiunile astea!

Poti sa o duci la orice test si tester , o poti supune la orice proba !

Inca odata iti multumesc pt oferta , dar nu ma intereseaza !

Bafta in continuare !

Sa stii ca eu chiar imi caut un E46 si m-am interesat de preturi, si stiu si cu ce bani se vand E46-le in Germania.

Da un simplu search pe mobile de : E46 318i anul doar 1999 si ai sa gasesti aprox 300 de masini. Cea mai ieftina e 2950 euro (neaccidentata) si primele 50 de masini din lista sunt sub 4000 euro.

Poti sa mergi sa imi cumperi linistit vreo 2-3...daca tot te-ai oferit.

Nu esti obligat sa imi vinzi mi masina ta. eu ti-am facut o oferta. Daca nu vrei sa o dai...stai linistit ca mai sunt multi altii care vor sa isi vanda masinile.

Spor la vanzare...

Astea sunt preturile si el vindea acum o luna un E36 316i din '94 la 3300... :twoup: Ce-mi plac astia care cred ca se intalnesc hotii cu prostii si numai masinile lor valoreaza mult, ale celorlalti valoreaza intotdeauna mai putin... :)

Am cerut initial pe el 3300 euro insa fiindca nu l-am dat...am lasat de pret si l-am dat cu 2800 pana la urma.

La urma urmei si daca il dadeam cu 8200 euro....nu vad de ce ar trebui acum sa platesc pe un E46 un pret mai mare decat valoreaza masina?!?

Esti pe langa

3- e neinmatriculata.

UÂşor eronat...

318i ãsta din '99 este peste multe sau poate chiar majoritatea E46-lor, chiar ºi FL, care sunt de vânzare pe forum-ul ãsta. ªi dacã mã uit mai În detaliu nu numai cele de la mica publicitate.

Da, nu o fac dotatã - comenzi pe volan,scaune incalzite si 4 geamuri electrice - dar analizatã per general, nu putem vorbi de un E46 Basic. Cã nu are ºi Xenon, pr. ceaÞã, navigaÞie, volan cu airbag dual-stage, etc. etc., astea le consider mofturi tipice românilor, care dacã le ai nu te face nici mai ºmecher, nici mai deºtept, nici mai rapid, nici mai potent... ºi lista poate continua.

Omul cât cere atâta cere pe maºinã ºi poate ºtie el ºi de ce nu lasã preÞul mai jos cum ar fi normal pentru niºte cazane rulate deja 3-4 ani În România. Nu se poate compara.

PS: nu-l cunosc pe vânzãtor ºi nici nu mã intereseazã. Este doar o pãrere obiectivã.

Sa stii ca eu chiar imi caut un E46 si m-am interesat de preturi, si stiu si cu ce bani se vand E46-le in Germania.

Da un simplu search pe mobile de : E46 318i anul doar 1999 si ai sa gasesti aprox 300 de masini. Cea mai ieftina e 2950 euro (neaccidentata) si primele 50 de masini din lista sunt sub 4000 euro.

De ce nu mergi tu În germãnica sa-Þi aduci un E46, decât sã pierzi vremea pe forum/pieÞe/internet? Vorbesc serios. :twoup:

Esti pe langa

3- e neinmatriculata.

UÂşor eronat...

318i ãsta din '99 este peste multe sau poate chiar majoritatea E46-lor, chiar ºi FL, care sunt de vânzare pe forum-ul ãsta. ªi dacã mã uit mai În detaliu nu numai cele de la mica publicitate.

Da, nu o fac dotatã - comenzi pe volan,scaune incalzite si 4 geamuri electrice - dar analizatã per general, nu putem vorbi de un E46 Basic. Cã nu are ºi Xenon, pr. ceaÞã, navigaÞie, volan cu airbag dual-stage, etc. etc., astea le consider mofturi tipice românilor, care dacã le ai nu te face nici mai ºmecher, nici mai deºtept, nici mai rapid, nici mai potent... ºi lista poate continua.

Omul cât cere atâta cere pe maºinã ºi poate ºtie el ºi de ce nu lasã preÞul mai jos cum ar fi normal pentru niºte cazane rulate deja 3-4 ani În România. Nu se poate compara.

PS: nu-l cunosc pe vânzãtor ºi nici nu mã intereseazã. Este doar o pãrere obiectivã.

De ce nu mergi tu În germãnica sa-Þi aduci un E46, decât sã pierzi vremea pe forum/pieÞe/internet? Vorbesc serios. :twoup:

++++++++ 1. Nu`l mai zapacii pe om bai acesta. Doar asa e... cum ai spus Chiar si tu Daca omul cere 300000 eur pe ea. (asa cum tu a`i facut afirmatia de mai sus) Cere cat crede el de cuviinta ca merita. Ca nu se gaseste cumparator, sau ca n`ai tu mai mult in buzunar e strict problema ta. Fimiar scarba de oameni "DĂŁÂştia" care stiu ei toate preturile si toate Combinatiile din lume... Pfff :)

On: Nu o mai vinde prietene, mai stai cu ea, preturile incep sa`si revina. Cel putin la mine (CT) nu se gaseste un E46 minim 99 SUB 4500 eur, si nici un E39 minim 97 SUB 4500e - inmatriculate in alte state - adica pe romaneste asa cum va place voua astia "DĂŁÂştepti" NEINMATRICULATE ( cauta pe net sa citesti ce inseamna un autoturism NEINMATRICULAT)

Toata stima

cu prima okazie cand este ceva, voi fi atent. in Alta ordine de idei, lasa dictiile jos bai saltaretule :)

Referitor la situatia mai sus data, acum ai dat`o la intors. Chiar de era cu nr de De, Tot neinmatriculata o catalogai.

Toti va dati cisterne la masinile altora, insa cine stie ce cazane conduceti :) numai voi stiti.. astia asa.. ce folosesc termeni "Stimabile"...

Stimabile eu am spus un gen de situatie care e sceptica. nu te`am trimis la citit, si nici la donatii. Ok ? Ba ma intelegi sau nu? asta care zici de ai prea multa carte. Ba da intelegi odata ce zic? :twoup: NU ma speria :( si te rog scuteste`ma de reply`ul tau. mersi

Ps. Succes la vanzare,oricum.

Edited by Debe CT

Cred ca tu pierzi vremea pe forum. Postul tau pe topicul omului asta, ce scop a avut? Educational? Vrei sa ne inveti pe noi regulile elementare de economie? Daca oferta e mare...e avantajul celor care vor sa cumpere.

Eu chiar i-am facut o oferta serioasa la om, si daca nu ne-am inteles INCA nu inseamna ca oferta mea a fost in bataie de joc.

@ ciocardase: am sa te sun maine...sa vorbim. Daca mai lasi si tu putin din pret, mai pun si eu ceva...si sper sa ne intelegem.Macar sa le facem in ciuda la carcotasi :)

De ce nu mergi tu ĂŽn germănica sa-ţi aduci un E46, decât să pierzi vremea pe forum/pieţe/internet? Vorbesc serios. :twoup:

Cred ca tu pierzi vremea pe forum. Postul tau pe topicul omului asta, ce scop a avut? Educational? Vrei sa ne inveti pe noi regulile elementare de economie? Daca oferta e mare...e avantajul celor care vor sa cumpere.

Eu chiar i-am facut o oferta serioasa la om, si daca nu ne-am inteles INCA nu inseamna ca oferta mea a fost in bataie de joc.

@ ciocardase: am sa te sun maine...sa vorbim. Daca mai lasi si tu putin din pret, mai pun si eu ceva...si sper sa ne intelegem.Macar sa le facem in ciuda la carcotasi :)

+1 :) Cu siguranta te`ar fi dus mai sus de 4500 daca mergeai personal sa o achizitionezi din D.

Edited by Debe CT

@ ciocardase: am sa te sun maine...sa vorbim. Daca mai lasi si tu putin din pret, mai pun si eu ceva...si sper sa ne intelegem.Macar sa le facem in ciuda la carcotasi :twoup:

astept .. la ce oferta ai facut ....mi-ai scazut 800 euro din start ca si cum eu nu as mai fii avut nimic de zis ....pretul este negociabil dar in limita bunului simt ...sunt constient ca nu o sa imi iau banii pe care ai cer dar nici pe care ai oferti tu nu o dau .. astept !

Edited by ciocardase

Din pacate,pretul piata auto inca e in scadere.

In urma cu un an jumate,o astfel de masina ca a ta,neinmatriculata, se vindea la 5500-6000 euro.

Acum,daca iei 4500 euro ai noroc.

Oricum,bafta!

p.s. (postul celalalt ii era adresat lui Bobo1987 )

cefi, eram convins ca vei sari in ajutorul lui... :) Traiasca nepotismele! Doar suntem in Romania... :twoup: Nu-mi spune tu mie ca un E46 318i care are ceva dotari interesante valoreaza cu nici macar o mie de euro mai mult ca un E36 316i din '94, fie el si coupe!

Unde mai pui ca mai voia sa si negocieze... :) Cu banii aia mai bine isi cauta o Solenza de prin 2003, poate o avea bafta sa gaseasca, de un Logan de prin 2004 nici nu mai mentionez ca sigur nu gaseste la banii aia altceva decat vreun fost taxi sau vreunu' fara nimic pe el in afara de o servodirectie... :(

1-Mai intereseaza-te ce inseamna "nepotism" .

2-Ba iti spun!dar fii atent!nu am spus ca valoreaza 4000.Insa peste 5000 nu ia pentru un 318i neinmatriculat

Te rog eu sa te uiti ce preturi au 316-318i neinmatriculate,de prin `99,cu aceleasi dotari.Ai sa imi dai dreptate.

3-Sa nu crezi ca am ceva cu tine,sau caut cearta.Insa nu vad ce legatura are faptul ca Mircea si-a vandut masina cu aproape 3000 euro,si isi cauta alta,facandu-i o oferta de 4000 euro.Cu ce te-ai simtit tu atacat,incat sa-l jignesti ?

Nu m-am simtit atacat cu absolut nimic si nici nu am avut intentia sa il jignesc. Insa e chiar dincolo de limita bunului simt ca tu sa iti supraevaluezi masina si pe a altuia pe care vrei sa o cumperi sa o subevaluezi si sa ii faci o oferta in bataie de joc... Din punctul meu de vedere oferta lui a fost grosolana, stiind ca el nu de mult a dat un E36 chel 316i cu nici o mie de euro mai putin... Adica sa scazi dn start 800 de euro plus ca mai vrei sa si negociezi ceva la fata locului. Ce parere ai, ti se pare echitabil? :(

P.S.: Nu a trecut nici macar o saptamana de cand a dat E36-le ala 316i chel din '94 cu aproape 3000 de euro...

Da, Într-adevãr pierd vremea pentru cã eu nu vând bemveuri, dar nici nu cumpãr. Am deja unul.

Da, educaÞional - aº vrea sã mergi tu personal În Germania ºi sã aduci o maºinã similarã cu ce avem În topicul de faÞã. Apoi sã-mi spui la ce preÞ ai ajuns cu ea acasã, dupã ce ÎÞi aduni (logic) toate cheltuielile. Da?

Când o sã faci lucrul ãsta ºi o sã ai argumente solide În cifre, atunci putem discuta de mobile.de, Deutschland ºi alte rahaturi.

By the way, asta este matematicã de clasa a 4-a, pânã la economie mai este cale lungã...........................................

Peste tot s`au scumpit masinile numai la noi sunt preturile astea de Lego System.

OFFtopic:

Pentru cã la noi oamenii o duc cel mai rãu din toatã EU. ªi În momentul În care ajungi În datorii mari vinzi ce ai ca sã nu intri la pârnaie.

ÂŞi atunci sunt afectaĂži Âşi comercianĂžii de ocazie care trebuie sĂŁ se adapteze majoritĂŁĂžii, altfel nu ar vinde nimic.

Iar pentru cei ce cred cã piaÞa auto κi va reveni În RO În viitorul apropiat, negativ, anul ãsta În niciun caz... sau cel puÞin nu cât vom fi conduºi de mapeÞii ãºtia din guvernul actual În frunte cu premierul, bineÎnÞeles!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.