Jump to content

vand statie radio

Recommended Posts

Vand statie radio Alan 48 multi plus.....Statia e cumparata cam de un an si am folosit-o destul de rar de obicei cand am iesit din bucuresti ca inlocuitor pentru detectorul de radar,si nu numai....Puterea ei de emisie e de 4w,dar a fost modificata,in sensul ca a fost marita pana pe la 7-8w.....Mai am la ea un si un difuzor extern.Motivele pentru care o vad sunt 2,primul este ca vreau o statie tot in cb dar portabila ca sa o pot folosi si pe motocicleta sau in functie de ce gasesc sa iau tot una sh (sau noua) dar cu o putere mult mai mare si sa mearga si in benzile de radioamatori...

Pretul este de 450 de lei nediscutabil....Ma gasiti la 0764409905.

post-10756-1267948222_thumb.jpg

post-10756-1267948230_thumb.jpg

Cum ziceam mai dau in plus si un difuzor extern si statia e marita la 8w,deci daca mai adaugi 30 de lei difuzorul(30 de lei e cam cel mai ieftin)+100 de lei cat am dat sa imi ridice puterea,inseamna inca vreo 130 in plus fata de cat e noua,asta insemnand ca daca ai luao de acolo ai da cu totul 590 de lei...Si eu o dau la 400 de lei sau la 500 si iti mai dau si antena care e gata reglata si mai costa si aia 150 de lei daca ai cumparao tu(midlad ml145).....Nu vreau sa jecmanesc pe nimeni dar stiu ce vand si cat de buna e!

ps:si ce imi arati tu acolo e alan 78 nu 48!!!!

Edited by ceaun

Cine crezi ca o sa verifice statia ta?

Nu stii ce mai scot astia avand in vedere avantul pe care il are vanzarea statiilor CB. Plus ca marind puterea unele coponente sunt suprasolicitate. Si in ultimul rand poate ies cu ea inafara tarii unde chiar se fac asemenea controale.

Edited by Taz

Toata ziua m-am uitat la statii si m-am zapacit. Scuze. Se poate sa o dai inapoi la 4w? As vrea sa fie legala pt linistea mea.

Taz se poate da oricand inapoi,dar daca ai avea-o si ai asculta sa vezi ce puteri au tiristii te crucesti....Deci aia umbla de la 100w in sus!Tu crezi ca ii controleaza cineva?Ai auzit tu de cineva amendat sau de vreun caz???Si nici nu o sa auzi atata timp cat nu esti nesimtit....Daca ai 100w si incepi sa injuri si sa faci scandal sau sa tii banda ocupata fii sigur ca te iau baietii,altfel poti sa stai mai mult decat linistit...Si in afara se aplica aceeasi regula!In austria de exemplu e ilegala orice fel de statie(e cam singura tara care face asa),dar o sa vb in continu la ea,ca nimeni nu le da jos,dar sa o faci cu bun simt!Daca vrei sa o iei tu sau altcineva se poate da inapoi la 4w,dar sincer nu cred ca merita!!

• 2 weeks later...
un up.....inca valabil!!!

si oferta mea e inca valabila...

Multam de oferta dar daca aduni pretul la o statie ca a mea noua + o antena ml145,te duce pe la 650-700 de lei,asta fara sa mai pun la socoteala reglajul antenei(25 lei) si marirea de putere(inca 100 de lei).....Asa ca pretul la care le dau eu e mai mult decat rezonabil.....Mai ales ca statia arata impecabil ca e folosita destul de rar....Cum ziceam la 400 de lei pot sa iti dau decat statia si antena iti iei de care vrei tu si de unde vrei...

Edited by ceaun

Am fost pe la diferite ateliere ce se ocupa cu asa ceva...O statie noua de marca buna o poti avea la 700 lei cu antena,calibrare,montaj etc...In sfarsit,e statia ta si ceri cat vrei...Oferta mea e valabila daca te razgandesti...Bafta la vanzare!

Am fost pe la diferite ateliere ce se ocupa cu asa ceva...O statie noua de marca buna o poti avea la 700 lei cu antena,calibrare,montaj etc...In sfarsit,e statia ta si ceri cat vrei...Oferta mea e valabila daca te razgandesti...Bafta la vanzare!

:) :) Hai ca e tare asta....Ii cunosc cam pe toti care vand sau modifica statii,asa ca faza cu "atelierele" pica....Deci o antena Midland ML145 noua nu cred ca o sa gasesti sub 150 de lei,reglajul cel mai ieftin e 25 lei(asta daca nu ai vreun prieten care sa se priceapa),iar o statie ca a mea e de la 550 lei in sus (depinde de magazin).Ca sa-ti umble un electronist la modulatie sau la putere sub 100 de lei nu scapi,asa ca......Acum nu stiu ce intelegi tu prin montaj?Ca tot ce tre sa faci e sa o cuplezi la bricheta....Daca tu nu vrei sa faci o economie de 300 de lei e alegerea ta,si in cazul asta ia de unde vrei,dar poate altii vor....Cum ziceam,nu o dau ca ar avea ceva(te invit la mine acasa pentru probe),pur si simplu am nevoie de una portabila...

• 2 weeks later...