Jump to content

[Vand] accesorii tuning

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Salut. Am vazut ca poti aduce kit Vorsteiner pt seria 3 E90...dar ala din poza are si farurile de 3 coupe, deci banuiesc ca bara fata nu se potriveste pe E90 fara o shcibmare de faruri si probabil capota nu ?

Salut. Ai cumva si faruri pentru seria 5 (E39) din 2002?

Merci!

sunt...

daca te mai intereseaza, posteaza aici...

Salut. Am vazut ca poti aduce kit Vorsteiner pt seria 3 E90...dar ala din poza are si farurile de 3 coupe, deci banuiesc ca bara fata nu se potriveste pe E90 fara o shcibmare de faruri si probabil capota nu ?

poza este cu titlu exemplificativ,

ma voi interesa sa vad ce mai trebuie schimbat...

daca te mai intereseaza lasa un mesaj aici

p.s. pe aceasta cale rog un moderator sa-mi stearga din anunt adresa de mail, ramanand sa fiu contactat doar pe PM sau aici in topic...

multumesc

Salut din nou.

Ma intereseaza acel set de faruri pentru E39, desigur. Ale mele sunt cu xenon din fabrica si autoreglaj.

Daca-mi spui si la ce pret sunt si de cine sunt produse, vedem daca facem pasul urmator.

Merci.

Salut din nou.

Ma intereseaza acel set de faruri pentru E39, desigur. Ale mele sunt cu xenon din fabrica si autoreglaj.

Daca-mi spui si la ce pret sunt si de cine sunt produse, vedem daca facem pasul urmator.

Merci.

sonar - 260 E

dectane - 280 E

salutare

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.