Jump to content

Masina mea

schmidt

Recommended Posts

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Uite o sa zica unu si altul ca sunt off topic,dar nu consider ca trebuie sa fiu banat din cauza a catorva useri care nu ma ''inghit'',poate nici eu pe ei,eu nu am jignit,nu am vb. vulgar asa ca nu vad motivul,a ca vor cativa pe aici...asta e alta problema,hai sa nu mai fim off topic ca este topicul omului si mie chiar imi place masina lui,deci incercati sa ''convietuiti'' si cu alte persoane baieti.....,deci hai sa incheiem anumite discutii ca nu este cazul,salut.

hai sa nu mai fim off topic ca este topicul omului

Nu-ti e rusine sa spui, tocmai tu, asta ??? Dupa ce ai intrat cu bocancii in topic-urile atatora si le-ai facut varza cu ineptiile tale, te-ai apucat sa faci acum pe fata mare ? Rusinica, rusinica, rusinica !

Uite o sa zica unu si altul ca sunt off topic,dar nu consider ca trebuie sa fiu banat din cauza a catorva useri care nu ma ''inghit'',poate nici eu pe ei,eu nu am jignit,nu am vb. vulgar asa ca nu vad motivul,a ca vor cativa pe aici...asta e alta problema,hai sa nu mai fim off topic ca este topicul omului si mie chiar imi place masina lui,deci incercati sa ''convietuiti'' si cu alte persoane baieti.....,deci hai sa incheiem anumite discutii ca nu este cazul,salut.

Meriţi să fii banat pentru că provoci flame pe toate topicurile cu părerile tale scrise fără nici un argument şi ĂŽntr-un mod agramat.

Dacă tot zici că Solenza e mai bună, mergi pe Daciaclub.

Edited by Ciupanezu

bogdyy este simpatic, chiar daca debiteaza mereu tot felul de prostii! :) Lasati-l in suferinta lui, cu suspensia lui sport care ii creeaza atatea probleme existentiale! :twoup: Doar stiti ca el este in stare sa schimbe masina decat sa schimbe o amarata de suspensie... :)

destul de mult am dat pe ea 2400E in germania deci ee mult dar eu am luat masina de aproape 2 ani :) in 2008 am cumparato daca tin bine mine :) atunci cand a fost scazuta bine de tot taxa de prima imatriculare :twoup:

post-33050-1268174974_thumb.jpg

misto caprele! :(

vad ca ai uzura mare la discurile de frana din spate :D ar trebui schimbate :twoup:

:)

A pus-o pe Dyno test.. :)

destul de mult am dat pe ea 2400E in germania deci ee mult dar eu am luat masina de aproape 2 ani :D in 2008 am cumparato daca tin bine mine :) atunci cand a fost scazuta bine de tot taxa de prima imatriculare :D

Asa arata cand ai cumparat-o sau ce sa intelegem din poza ...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.