Jump to content

Vand 2 interfete diagnoza BMW + laptop diagnoza

Recommended Posts

in continuare valabil.

laptop - 300 lei

carsoft 6.5 - 250 lei

vag com - 150 lei

vag com-ul functioneaza si pe grupul vag (vw/audi/seat/skoda) cit si pe grupul renault.

si cu ocazia asta va spun ca nu trimit sub nici o forma fara plata in avans. cine nu are incredere, putem face tranzactia si pe okazii.

daca Costin BMW nu m-a convins sa-i trimit cu plata ramburs, m-a convins alt user (nu si-a spus userul) sa-i trimit si mi-am luat DIN NOU teapa, pentru ca n-a ridicat coletul. dar cel mai probabil voi face un topic la plingeri ca sa stie lumea sa se fereasca de el, pentru ca am nume, adresa si numar de telefon.

oricum, e ultimul up. am sperat ca pe forum voi gasi lume serioasa, dar vorba aia, pãÞãºti.

si poze reale:

io nu inteleg dece dai su softu asta asa scump cand il gasesti pe net gratuit :| cu serial cu serie cu tot ce vrei la el ....

• 6 years later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.