Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Locatia si luna iesite la vot au fost Poiana Brasov si Mai. Acum votam weekend-ul din Mai in care va avea loc intalnirea. ×

vand bmw 318 face lift

01-FCK

Recommended Posts

bmw 318 an 2003

dotari : climatronic, incalzire in scaune, senzori parcare spate, proiectoare de ceata fatza, xenon din fabrica, telefon, cotiera, 2 geamuri electrice, bord computer, 6 airbaguri, jante originale, cauciucuri noi de iarna,esp, abs..

in afara de bara din fatza care este ciobita jos masina nu are nici un defect!

pret 6400 euro pretz fix!

tel 0752 290 260

Edited by 01-FCK

bmw 318 an 2003

dotari : climatronic, incalzire in scaune, senzori parcare spate, proiectoare de ceata fatza, xenon din fabrica, telefon, cotiera, 2 geamuri electrice, bord computer, 6 airbaguri, jante originale, cauciucuri noi de iarna,esp, abs..

in afara de bara din fatza care este ciobita jos masina nu are nici un defect!

pret 6400 euro pretz fix!

tel 0752 290 260

ai pm

masina e super o dau si pe asta si pe cealalta mai un e46 320 d din 2001 dar pe asta am client, imi iau un 325 nou noutz coupe :X . hai rapid baietii ca imi vine masina !! nu pierd vremea si nu mai las din pret

incredibil ce mi se intamplat azi: am mers cu un om la tester la mecanic... a zis mecanicu ca nu sunt probleme... cand sa-mi dea banii omu sa facem targu .. zice masina asta sigur are ceva ori ii furata .. ca deaia ii asta pretu. eram om la vreo 30 de ani si avea gandire de copil. daca e mic pretu nu e bine, daca e mare nu e bine.. mai bine nu vinzi nimik, si astepti sa imbatraneasca sa bagi la remat ii mai rentabil

Edited by 01-FCK

incredibil ce mi se intamplat azi: am mers cu un om la tester la mecanic... a zis mecanicu ca nu sunt probleme... cand sa-mi dea banii omu sa facem targu .. zice masina asta sigur are ceva ori ii furata .. ca deaia ii asta pretu. eram om la vreo 30 de ani si avea gandire de copil. daca e mic pretu nu e bine, daca e mare nu e bine.. mai bine nu vinzi nimik, si astepti sa imbatraneasca sa bagi la remat ii mai rentabil

asta ii chiar culmea ....pai nu esti proprietar pe carte?cum sa ajunga la concluzia ca e furata ...asta e piata la ora actuala e plin targul de 318d ----mai sigur s-a sucit ca a gasit altceva ,,asta binenteles daca esti proprietar si masina nu e a unui ,,var'', ,,prieten'' etc care te-a lasat sa o vinzi :)

Edited by batory

poze nu am avut nici una, poate daca erau poze as fi vandut`o la vreun membru, da efectiv nu mi`am gasit cablu de date sa`mi scot pozele de pe aparat. oricum masina s-a vandut la pretzul de 6.300 ieri la piata in cluj.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.