Jump to content

Dezmembrez 318is de anglia

Recommended Posts

il recomand cu toata increderea pe Marius. am cumparat de la el o piesa, i-am trimis banii in contul bancar, apoi in cateva ore am primit AWB-ul de la fan curier printrun sms.

sustin aceasta metoda de cumpare cu plata inainte, evident nu cu toata lumea, dar cu marius pot spune ca este in regula.

astfel cei interesati pot primi ce vor chiar mai ieftin, fara acea taxa de ramburs, iar cei neinteresati, cei care vor acum, dar maine se razgandesc, desi coletul le-a sosit, vor iesii din ecuatie.

ar fi ceva cu adevarat util pt toata lumea, daca am constitui o lista cu numele userilor care sunt de incredere pt astfel de tranzactii "rapide" si sigure.

sa-i eliminam pe cei neseriosi.

Edited by roby_m

il recomand cu toata increderea pe Marius. am cumparat de la el o piesa, i-am trimis banii in contul bancar, apoi in cateva ore am primit AWB-ul de la fan curier printrun sms.

sustin aceasta metoda de cumpare cu plata inainte, evident nu cu toata lumea, dar cu marius pot spune ca este in regula.

astfel cei interesati pot primi ce vor chiar mai ieftin, fara acea taxa de ramburs, iar cei neinteresati, cei care vor acum, dar maine se razgandesc, desi coletul le-a sosit, vor iesii din ecuatie.

ar fi ceva cu adevarat util pt toata lumea, daca am constitui o lista cu numele userilor care sunt de incredere pt astfel de tranzactii "rapide" si sigure.

sa-i eliminam pe cei neseriosi.

merci frumos de apreciere ...

ps-iti spun CE MI SA IINTIMPLAT SI STIU ca au patit-o mai multi din cite am auzit(bogdan 15 ram.costin bmw)joi ma suna un tip pe nume alex ionut begu din amarastiide jos judetu dolj sa-i trimit 2 faruri de e36 ...ma roaga sa-l pun in aceeasi zi..ok .le impachetez frumos si fug la fun curier ca omu sta cu masina in service.ajunge simbata si il suna de la fun ..sa ia pachetu si nu merge ca bla bla ..il sun..inchide telefonul cind ma prezint ...inchide telefonu ....in fine daca se intampla ca unul pe nume BEGU IONUT ALEXANDRU din AMARASTII DE JOS jud DOLJ sa comande ceva de la voi ginditi-va de 2 ori ...inainte de a o face ...

poate deschide cineva un post cu useri tzepari ...?

poate deschide cineva un post cu useri tzepari ...?

Parca e ceva cu "user review" pe forum. acolo il poti adauga si pe "baiatu".

Masca fatza cu nari ai? cred ca prin 96 s-a facut un mic facelift...pe mine ma intereseaza facelift.

suntoucher -nu doresc inca sa dezmembrez nimic de pe motor ...inca .nu te supara .si am si trapa doresc 200lei pe ea(f. negociabil) dar are o mica problema care as discuta-o la telefon .o742-73-83-69 chiar si acum ca nu dorm...

codmedia ..-grila nu era de facelift si oricum s-a dat de mult .