Jump to content

Urs de cluj

alexufo

Recommended Posts

salut sunt nou pe acest forum si doresc sa imi prezint masina aici. este un bmw 318 din '90 .. dotari..cam slabe are trapa,oglinzile sunt el .. (presupun ca la toate e asa cu oglinzile) masina e in stare impecabila.. vopsea originala si nelovita urmeaza sa ii pun un set de suspensii reglabile sa o las mai jos si apoi un set de jante pe masura

post-33830-1268245458_thumb.jpg

Edited by alexufo

si eu am vazut azi un urs in trafic ,era super misto,spoilare m era coborat forte mult cred k mai avea 10 cm intre parguri si asfalt,avea faruri negre,jante BBS, ce sa mai spun :era o splendoare de masina care ma facut sa-mi doresc si eu un urs, poate pe viitor imi achizitionez si eu un e30 325xi dar ma baga in ceata lipsa fabricari pieselor :) :)

pune mai multe poze cu ursuletu

salut sunt nou pe acest forum si doresc sa imi prezint masina aici. este un bmw 318 din '90 .. dotari..cam slabe are trapa,oglinzile sunt el .. (presupun ca la toate e asa cu oglinzile) masina e in stare impecabila.. vopsea originala si nelovita urmeaza sa ii pun un set de suspensii reglabile sa o las mai jos si apoi un set de jante pe masura

frumos ursul...schimbai jentile cat mai repede!!!!!

mai pune poze,si la interior

normal ca va avea si numere.. acum am gasit o suspensie reglabila koni.. inca nu am luat-o dar e pe drum..e nevoie sa o las la asfalt cat se poate de jos

.. sunt in cautare de jante ..sper sa le iau astea .. 9j fata,9,5 spate artec limited cu cauciucuri 205/45/16 si spate 215/40/16

am si o varianta de ronal turbo pe 15 cu 7,5 j dar alea tre reconditionate

post-33830-1268763917_thumb.jpg

inca cateva poze cu ursanul:D

mai spala-l si tu...ca este saracul de el...vai mama lui :) ,inclusiv la motor.auzi ai 4 roti diferite una de alta?asa mi se pare din pozele tale...si vezi ce faci la tapiteria aia de la scaune...arata groaznic!!!

Edited by clausthaler1

l-am spalat la exterior:D jantele nu am apucat sa le echipez cu cauciucuri .sunt cele originale de urs.. cum e pe stanga fata.. nu am facut nimic inca la ea pentru ca nu am inmatriculat-o si am gasit interior in piele neagra scaune fata si spate ..arata foarte bine si vor urma.. voi incerca sa il pastrez cat se poate de original. scaunul de la sofer e ros .. in rest nu mai are probleme.. pe motor este praf ca nu am spalat motorul..dar urmeaza... toate la timpul lor