Jump to content

Recommended Posts

Dupa cum am mai spus si in alte discutii am lovit masina.....Si cand am vrut sa o repar am avut eu un "pitic pe creier" sa incerc sa gasesc piesele(capota si aripa) la culoarea caroseriei,ca sa nu le mai vopsesc.Asa ca am inceput sa sun peste tot sa ma interesez unde as gasi la culoare(silber titanic)...Si tot cautand pe net am dat peste un parc la intrare in valcea (undeva dupa o reprezentanta audi)...Asa ca sun si imi spun ca au capota fata culoarea mea,in stare PERFECTA si ca sa ma duc sa o iau.Am stabilit pretul (800 de lei completa cu balamale,amortizoare stropitori...etc) si i-am rugat sa mi-o puna deoparte spunandu-le ca sunt din bucuresti si ca ma duc a doua zii sa o iau...I-am mai sunat cred de vreo 3-4 ori sa fiu sigur ca aia e culoarea si sa nu o vanda,ca sa nu bat drumul degeaba.Ma rog,ca sa mai scurtez povestea,cand am ajuns acolo,mi-a dat o capota cu vopseaua sarita rau,zgariata in doua locuri,cu urme de lovituri pe ea si fara balamale si stropitori,ca alea nu intra in pret,ca am inteles eu prost!Binenteles ca am facut gura si imi zice: "nu va convine nu cumparati!" ! Ca sa nu mai zic ca la telefon ii intrebasem si de footrest ala de plastic ca la mine e crapat si imi spune la telefon ca ma costa 50 de lei si cand am vrut sa-l iau de la ei imi spune 200 de lei....

Asa ca sfatul meu este sa ocoliti parcul respectiv sau sa nu luati prin curierat ceva de la ei ca s-ar putea sa primiti altceva.

Acum daca topicul nu-si are restul rog un admin sa-l inchida,dar eu zic ca e util sa stim de unde si de la cine cumparam si cam ce parere au altii despre locul respectiv!

Edited by ceaun

Parcul e al unui tip pe nume Fartat, parca.

Aia nu prea au treaba cu masinile... :)

Fac niste preturi de te ca*i pe tine. La unele piese cer mai mult decat costa piesa noua originala, la unele isi iau teapa...

Si mai e si alta chestie...daca vorbesti cu 2-3 insi de acolo, fiecare iti zice alt pret pentru aceeasi piesa.

Edited by MaQ

Parcul e al unui tip pe nume Fartat, parca.

Aia nu prea au treaba cu masinile... :)

Fac niste preturi de te ca*i pe tine. La unele piese cer mai mult decat costa piesa noua originala, la unele isi iau teapa...cum le trece prin cap.

+1. Cunosc persoanele. Intr-adevar nu au treaba cu preturile reale... pe cand se cere pe un volan normal sh intre 200 si 600 lei... ei cer 300 euro, sau un suport pahare la 3 mil, jante pe 15 ft urate uzura mare vopsea sarita indoite.. 300 e. si o tapiserie la ei ar fi vre`o 800 eur :)

Ps. Cauta-ti in alte parti

NESIMTITI

ma duc pentru o bara de e46 la un parc de pe langa bucuresti !aveau bara in culoarea mea ,stiind ca se da cam in 100euro bara fara armatura ,intreb acum cat costa si face 7milioane !!!!!si acum ii zic sefu se vinde cu 100euro complecta ........

da stiu dar e pe culoarea ta si numai e nevoie sa o vopsesti,si de nervi iam lasat-o jos si am plecat|+ca nu era impecabila bara si fara proiectoare

NESIMTITI

ma duc pentru o bara de e46 la un parc de pe langa bucuresti !aveau bara in culoarea mea ,stiind ca se da cam in 100euro bara fara armatura ,intreb acum cat costa si face 7milioane !!!!!si acum ii zic sefu se vinde cu 100euro complecta ........

da stiu dar e pe culoarea ta si numai e nevoie sa o vopsesti,si de nervi iam lasat-o jos si am plecat|+ca nu era impecabila bara si fara proiectoare

Cumva ai fost in Popesti-Leordeni???? :)

NESIMTITI

Cumva ai fost in Popesti-Leordeni???? :)

bv:D

Mai bine ii spuneai ca o cumperi si-i trageai o mare zgarietura pe ea dupa care ii spuneai ca oricum trebuie s-o vopsesti deci ii dai 100 de euro... Sunt curios ce s-ar fi intamplat :) . Probabil se lasa cu caft :)

... sau ca oricum tu vrei sa iti pui bara roz si oricum trebuie s-o vopsesti ca de aceea o schimbi de fapt pt ca nu e roz...

NESIMTITI CLAR. Sa stea cu bara pana ma duc eu sa o cumpar...

Edited by the_rifle