Jump to content

525d

Recommended Posts

Masina mea de 3 ani si ceva....Cele mai importante extrase: Diesel ..... :) , Restu-s sa fie.... :) AM optat ptr o masina cu km reali si mai putine extrase...

Asa arata in 2007 cand am adus-o :

Peste putin timp o sa postez pozele cum arata acuma...

Edited by HHH

mda, deci "extras" Diesel... tare. :) asa si ce-ai mai "extras" ? :)

Multam ! Pana acuma fara incidente majore

Pai am si poze mai noi, dar toate is facute cu un canon meserias si au multi mega...cred ca-i mai simplu sa le pun pe-un site de image hosting...

Le voi pune cand e gata vopsit M- pachetul si montat. :twoup:

Urmatorul extras ... 130mii km atunci si 188mii acum...(tare extrasu asta)...Mai are ceva climatronic, xenon, pdc si airbag-uri...cam atat..a era sa uit .Arcuri H&R albastre, telescoape bilstein sport, cip optimizat , roti Hartge pe 19 ...

Edited by HHH

Chiar ca jantele sunt superbe, insa poze mai noi? :)

Schimb directia 1data pe an si cum dau intr-o groapa mai mare , se face galma la cauciucuri.De aia folosesc numa second-handuri pe 19....

Am dat interiorul.

Poze mai noi..mai incolo:)

Scapi usor doar cu cauciucul,eu de fiecare data cand prind o groapa mai mare stramb janta. Ultima data am reusit sa fac si o fisura pe buza , culmea e ca mai mult de 50/h nu aveam cand am dat in groapa. Cred ca jantele mele sunt de calitate mai proasta.

Scapi usor doar cu cauciucul,eu de fiecare data cand prind o groapa mai mare stramb janta. Ultima data am reusit sa fac si o fisura pe buza , culmea e ca mai mult de 50/h nu aveam cand am dat in groapa. Cred ca jantele mele sunt de calitate mai proasta.

Pai cred ca in calitate se reflecta si pretul intre o janta cu stanta de firma si una no name sau replica...Le-am vazut pe ale tale, am vaz si fisurile, din exp mea, jante mai mari de 17 inclusiv ar trebui sa fie din ALU forjat , altfel varza le faci...

• 2 months later...

Cam asa arata acuma, cu M paket si rotile Hartge.

Avem si ceva imbunatatiri la uzina de sub capota :twoup: ....Dupa ce rezolv unele chestii cu d-l Clauberry o sa vedem exact cat scoate pe dyno din TM..:)

POZE aici: http://img189.imageshack.us/gal.php?g=photo083t.jpg

Ce superbe pot fi jantele :twoup: Arata super , ar mai lipsii oglinzile M.

Cat ai dat pe M paket si de unde ai luat ?

M paket: e bay.de cel mai serios si fara intermediari care sa-ti dubleze pretul.Calitate foarte buna, plastic ABS. Doar bara fata de pe e bay, 240e cu grila, bandouri si halogene cu bec.

Rotile ma gandesc sa renunt la ele....dar mai ramane de vazut.

Ce superbe pot fi jantele :twoup: Arata super , ar mai lipsii oglinzile M.

Cat ai dat pe M paket si de unde ai luat ?

M paket: e bay.de cel mai serios si fara intermediari care sa-ti dubleze pretul.Calitate foarte buna, plastic ABS. Doar bara fata de pe e bay, 240e cu grila, bandouri si halogene cu bec.

Rotile ma gandesc sa renunt la ele....dar mai ramane de vazut.

In caz de renunti la ele(roti) sa ma anunti pe mine primul te rog!

E bun pretul la bara, e cu tot cu transport? Eu am gasit cu 280 in Tm completa.

Da e cu transport cu tot, doar c aam steptat 6 saptamani pana sa-mi ajunga.Am gasit si eu in TM, probabil ca vb de aceeasi persoana, dar mi s-a parut foarte neserios cand la intreval de 2 zile am primit 3 preturi diferite, ba ca s-a scumpit, ba ca nu mai e pe stoc bla bla...ba cai- acasa bara ba ca tre comandata ...E bay omule, daca ai un card ti-o comanzi si vina la adresa, eu am dat banii astia cu transport pana in DE 220e +20 e pana in romania cu un microbuz, in RO direct e ceva mai scump,.

Da , cred ca vorbim de aceiasi persoana cu barile! Are topic si aici pe forum dar nu-mi place mie ce si cum face!

Dar e altcineva care vinde aici si pare serios si cu preturi bune, vad eu ce fac .

Cu jantele vb. pe PM