Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

O intrebare

tibiking

Recommended Posts

da... la aia ma refeream...

deci pana la urma tot cu un teste trebuie ....

dar vreau sa mai spun ceva... acum cateva zile am avut probleme cu cheia adica cu deschiderea centralizata din cheie ... si mi`a bagato pe tester , nu a putut sa o faca din tester dupa care i`am spus " auzi nu poti sa imi schimbi si mie limba masinii ca e trist tare in germana " la care el imi spun pai nu pot pentru ca nu ai limba engleza ... ci doar germana ... este adevarat?

Mai stii ce tester avea? Ce soft folosea?

Probabil nu stia despre ce vorbeste. Daca ai fi avut limba in memorie nu mai era nevoie sa te duci la tester ca sa ti-o schimbe, puteai sa o faci si tu singurel, nu? Logic...

TEST-NR. 10

LAND: 02 US (country of sale?)

La asta te referi? Nu are nici o legatura cu limba meniului masinii.

esti sigur? ai incercat pana acum? la mine se pare ca a avut legatura si la e34 si la e39, limbile pe care le-am enumerat mai sus nu le-am scos din burta...

nu spun ca nu e posibil sa aiba doar o singura limba, depinde cum e codat instrument cluster-ul..

Eu nu ma pot exprima in ceea ce priveste E34 ca nu stiu, recunosc...nu am incercat asa ceva.

Tu ai reusit sa-ti schimbi limba prin metoda asta la E39?

da... la aia ma refeream...

deci pana la urma tot cu un teste trebuie ....

dar vreau sa mai spun ceva... acum cateva zile am avut probleme cu cheia adica cu deschiderea centralizata din cheie ... si mi`a bagato pe tester , nu a putut sa o faca din tester dupa care i`am spus " auzi nu poti sa imi schimbi si mie limba masinii ca e trist tare in germana " la care el imi spun pai nu pot pentru ca nu ai limba engleza ... ci doar germana ... este adevarat?

Mai stii ce tester avea? Ce soft folosea?

Probabil nu stia despre ce vorbeste. Daca ai fi avut limba in memorie nu mai era nevoie sa te duci la tester ca sa ti-o schimbe, puteai sa o faci si tu singurel, nu? Logic...

TEST-NR. 10

LAND: 02 US (country of sale?)

La asta te referi? Nu are nici o legatura cu limba meniului masinii.

da, am schimbat, dupa cum spuneam nu vorbeam din carti, dar nu la mine la un alt e39, eu am obc mic si nu prea am ce face cu limba :)

esti sigur? ai incercat pana acum? la mine se pare ca a avut legatura si la e34 si la e39, limbile pe care le-am enumerat mai sus nu le-am scos din burta...

nu spun ca nu e posibil sa aiba doar o singura limba, depinde cum e codat instrument cluster-ul..

Eu nu ma pot exprima in ceea ce priveste E34 ca nu stiu, recunosc...nu am incercat asa ceva.

Tu ai reusit sa-ti schimbi limba prin metoda asta la E39?

ne va spune tibiking maine :)

si da, merge si rectific sunt 9 selectii de limba tot atatea cate are si carsoft.

Nu cred ca functioneaza la E39. S-ar putea sa-ti schimbe doar unitatile (mile, km, gradele, etc.)

Incearca. :twoup:

nu e vorba doar de unitati, ci si de limba de afisare in obc

Daca tu zici ca ai reusit asa, atunci felicitari! :)

Inseamna ca trebuie sa-i mearga si lui tibiking. Astept sa ne zici si noua maine daca a mers :)

inca o data precizez: depinde cum este codat si instrument clusterul.. daca ii apar limbile acolo c siguranta ii va merge, daca ii apare o singra limba c siguranta nu va merge:)

din pacate nu merge.... cand bag test 10 ... nu zice nimik ... absolut nimik ...avetzi vreo parere?

Nu-ti apare nimic? Nici un numar? Parca din ce am vazut eu pentru limba germana trebuie sa apara 0 (zero).

Poate te lamureste Gago...eu nu am incercat, deci nu stiu ce sa zic.

Daca nu merge tot cu un tester o rezolvi sau la reprezentanta.

ai pus testul 19 pe off? daca spui ca dispare ma gandesc ca nu ai trecut prin testul 19. chiar daca nu ai nimic in testul 10 trebuie sa ramana acolo, nu sa dispara.

verifica lumina de control - traducere mot a mot. verifica luminile din spate frane, becuri pozitii, becuri numar..

Edited by Gago