Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

schimb

dorub98nic

Recommended Posts

schimb 2DIN cu MP3 PLAYER BUSINESS sau CD BUSINESS, la aceasta mai se adaug rama de adaptare pt bord,mufele de conectare la instalatia masinii, suportul de prindere in bord si eventual asigur montaj. Pret 1300 lei. Nu insir ce stie sa faca dar asigur ca stie destul de multe ... spala rufe si vase, calca hainele face de mancare etc. Se poate vede in Bucuresti montata pe masina. Tel.0765378223. NU IMI PLACE. Ravin cu poze. Edited by dorub98nic

ce diferenta mai vrei pe langa un CD BUSINESS ?

tuner tv analog? navi functional ? se poate schimba imaginea de fundal/logo-ul ?

n-ar strica sa iti completezi profilul si cu locatia...

Edited by jak

ce diferenta mai vrei pe langa un CD BUSINESS ?

tuner tv analog? navi functional ? se poate schimba imaginea de fundal/logo-ul ?

n-ar strica sa iti completezi profilul si cu locatia...

locatie bucuresti, se poate vede pt ca este pe masina, nu sunt as in calculatoare sa schimb imginea dar atita timp cit citeste jpeg, cred ca nu e chiar asa de greu sa\ se schimbe, la diferenta ne intelegem daca esti hotarit.

nu mi-ai raspuns daca functiile tv (fie el analog/digital) si navi sunt prezente ... intreb pt ca exista in comert(ex la Norauto si Metro) dvd-uri 2din asemanatoare , cu functiile tv, navi, bluetooth doar ca iconite in meniu, nefiind functionale... costa 6 mil ...

nu mi-ai raspuns daca functiile tv (fie el analog/digital) si navi sunt prezente ... intreb pt ca exista in comert(ex la Norauto si Metro) dvd-uri 2din asemanatoare , cu functiile tv, navi, bluetooth doar ca iconite in meniu, nefiind functionale... costa 6 mil ...

sunt functionale toate functiile, doar ca iti mai trebuie antena pt tv este cam 50 de lei.

sunt functionale toate functiile, doar ca iti mai trebuie antena pt tv este cam 50 de lei.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.