Jump to content

bmw e46 320 disel

clausthaler1

Recommended Posts

• Replies 90
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jacobs,stiu ca pare ireal dar credema,9500 de euro am dat pe ea,avea 165.000 de km la bord si NU,NU ERA FURATA.Am fost la politie si am verificat asta pentru ca lafel banuiam si eu,este pomana intelegi,am avut noroc,plus ca motorul merge tun,am facut cred ca 5 verificari la motor intr-un an si toti mecanicii spun ca este cel mai intretinut motor la kilometrii ala pe care l-au vazut ei.Merge de n-ai treaba credema.Am uitat totusi sa mentionez ceva.Cum mama lucreaza la BMW,masina asta am luat-o fara marja :). Ea era 10.500 Euro.Oricum tot foarte putin pentru ce e pe ea.Ai dreptate,dupa cum am spus si eu,este imposibil FULL,dar are cam tot ce se poate. Pacat ca de cand e in romania(ea a fost rulata din 2005 pina in 2009 in germania),a inceput sa trosneasca plasticele in portbagaj,este touring,dar si drumurile o omoara. App de E36 vs E46.Tehnologic vorbing E46 nici nu se compara,si eu prefer confort in ziua de azi si desigur si ceva putere,de care nu duc lipsa absolut deloc.Nu mi-as luat E36 decat daca as da peste unul aproape complet reconditionat de vreun maniac al masinilor si care il vine cu 18.000 de euro "FULL".

S-au acrit rau de tot strugurii .... looool.

Vorbesti fara tine.

Imi permit sa-mi cumpar un e46 oricand, la orice ora.

Defapt, chiar detin unul.

Sunt deja satul de vorbele astea de 2 lei vechi, aruncate in vant. Am mancat la aceasi masa sa stii ce masini detin? Sau ce am in conturi?

Ca vezi doamne, spun ca am ales e36 ca masina de suflet in ciuda lui e46, toata lumea crede ca de foame am facut asta.

Mai sa fie, eu sunt pasionat de masina mea (e36), am investit in ea foarte multi bani, tocmai fiindca sunt pasionat. Si ma mandresc sa spun, ca nu mai sunt 10 pisici in Romania care sa se prezinte in starea in care se prezinta masina mea.

Pe mine nu ma deranjeaza o cheltuiala de minim 500 euro pe luna cu masina asta, si nu fac asta ca ma lasa-n drum si trebuie sa schimb piese sa pot rula mai departe. Asta e ''problema'' mea, altii dau banii pe curve, pe jocuri de noroc, cazino, etc, eu bag bani in masina asta, fiecare cu ''bubele'' lui. Eu inteleg ca orice posesor de e36 e vazut in situatia in care daca intervine o cheltuiala neprevazuta de 100-200 de euro pe luna, le afecteaza serios bugetul, insa nu e cazul la mine, chiar deloc. Nu ma intereseaza parerile tale sau ale altora, nu am vrut masina mai noua pentru a rula zilnic. Fiindca ce masini imi doresc eu, chiar nu mi le permit.

Fiecare alege ce vrea, sau de grandomanie, ce e mai nou, sa placa la lume, chiar daca stau intr-o garsoniera, sau in chirie. Mie mi s-a rupt mereu de parerea lumii.

Sper ca, cu postul asta sa inchid gura celor care si-o racesc degeaba.

@Jacobs.

Dinou ai inteles gresit.

E46 e net superior unui e36. Nimeni nu spune ca e36 e mai tare, e46 are mai multe stele NCAP, mai mare siguranta, mai multe airbag-uri, e mai fina/sensibila la condus(acceleratia electronica), e mult mai bine izolata fonic, are dotari ce pur si simplu nu existau pe vremea lui e36.

Eu doar am spus ca, caut alte chestii la masina, pe care e46 nu le are. (dublu climatronic, blocant, raportul kg/cp)

De aceea, pentru mine e36 e mai ok. Ma prinde mai bine.

Mi-ai cerut comparatii in care e36 e mai sus.

Ti-am dat.

Ai dat-o pe invers, cum ca tu nu cauti liniute si chestii din astea, de aia ai luat e46.

Pai ti-am dat exemple in care nu era vorba de nicio liniuta, sau de chinuit masina.

Uite, pe mine ma deranjeaza la e46, pozitia la volan, cum vine consola spre usa asa, ma jeneaza tare la un drum lung, ca tot timpul imi sta genunchiul pe dunga aia.

Poate e doar stilul in care stau eu la volan, insa mereu stau cu genunchiul drept cat mai spre dreapta posibil. La e46 nu prea merge asta.

Sensori de parcare sunt OEM si pe pisica si chiar sunt utili.

Senzorii de lumina sunt un moft pentru mine.

Daca ar fi sa dau masina mea pe un e46, acesta ar fi numai 330ci dupa 2004. In niciun caz diesel.

Insa masina mea nu e de vanzare, nu va fi niciodata de vanzare.

Edited by roco123

Acum...avand doua E36 Intru si ies din garajul subteran de 4 ori pe zi. Poate mi-as dori un NAVI mare...dar nu am avut pana acum. Poate pe viitorul BMW ! Acum 10 ani apreciam un E36. Liniute la stadion, sau la semafoarele de la Carrefour...ce vremuri ! La conditiile de trafic din zilele de azi...prefer confortul decat caii putere.

off topic

Cum mai este in Huelva, se mai fac ceva bani?Imi amintesc cum era acum 10 ani. :)

.Cum mama lucreaza la BMW,masina asta am luat-o fara marja

off topic dn nou, scuze :twoup:

Felicitari pentru mama ta(Motor AG Pitesti), am vazut ca recent s-au introdus abecedare in BMW-urile noi, super initiativa.

Pacat ca ai cumparat totusi o masina SH, sper ca in curand sa iti permiti un BMW nou cu toate dotarile. :)

Edited by Bavaria

Acum...avand doua E36 Intru si ies din garajul subteran de 4 ori pe zi. Poate mi-as dori un NAVI mare...dar nu am avut pana acum. Poate pe viitorul BMW ! Acum 10 ani apreciam un E36. Liniute la stadion, sau la semafoarele de la Carrefour...ce vremuri ! La conditiile de trafic din zilele de azi...prefer confortul decat caii putere.

off topic

Cum mai este in Huelva, se mai fac ceva bani?Imi amintesc cum era acum 10 ani. :)

Cred ca s-au copt capsunii. Daca vrei sa fac ceva ca sa te ajut sa te intorci...cu mare placere !!! Nu folosesc spaniolii alta tehnologie :twoup: pentru cules.

Nu stiu cum este in Huelva, si nici nu ma intereseaza ! :)

Edited by Jacobs

a inceput sa trosneasca plasticele in portbagaj,este touring,dar si drumurile o omoara.

Este de la gropi, de aici apare toate problemele. :)

Ce-ti mai place acordurile intre subiect si predicat. :) (@Bavaria, ironic cu MotorAG)

Edited by IulianC

Uite, pe mine ma deranjeaza la e46, pozitia la volan, cum vine consola spre usa asa, ma jeneaza tare la un drum lung, ca tot timpul imi sta genunchiul pe dunga aia.

Eu am coupe, banuiesc ca pozitia la volan e diferita fata de celelalte caroserii, dar chiar imi place fata de alte marci.

La e36 stai mai jos, sau in ce fel e mai buna pozitia?

Sincer iti evaluezi masina la pretul unui 330ci 2004?

Sau ai vrut sa spui ca ai face trecerea doar la un 330ci 2004?

@roco123

O murit bibi de ciuda da' tot nu s-o atacat asa de rau ca tine. Ti-o cerut cineva parerea? A facut cineva referire la tine?

PS: Cine se scuza, se acuza.

In ultimele posturi, discutam eu cu Jacobs, in care eu spuneam de e36 ca imi place, iar tu ai venit cu duma aia de 2 lei, ca vezi doamne, strugurii sunt acrii, de aia-mi place e36, ca nu-mi permit e46. tii minte postul ala instigator la flame?

Acum faci pe prostul... Ma rog, poate esti si nu realizezi insemnatatea frazei '' strugurii sunt acri''. Insa eu chiar nu cred.

Nu am chef de cearta, tu ai atacat gratuit, fara ca macar sa fi vorbit, asta imediat dupa ce am postat eu, ai scris ''strugurii sunt acri'' acum te tragi pe fese, ca vorbeai de mama omida, nu de mine.

P.S Nu intru mai adânc in polemici cu tine, insa m-a deranjat ce ai scris si am raspuns ca atare.

Eu am coupe, banuiesc ca pozitia la volan e diferita fata de celelalte caroserii, dar chiar imi place fata de alte marci.

La e36 stai mai jos, sau in ce fel e mai buna pozitia?

Sincer iti evaluezi masina la pretul unui 330ci 2004?

Sau ai vrut sa spui ca ai face trecerea doar la un 330ci 2004?

Nu imi evaluez masina la pretul unui 330ci, chiar daca am investit mai mult decat costa un 330ci din 2004.

Nu imi pun pret pe masina asta, nu o vand, ca nu se merita sa o vand. Banii investiti nu se vor recupera niciodata.

Tocmai de aceea masina mea nu e de vanzare. Imi bat joc de mine daca vand masina pe 3000-4000. trebuie sa fiu nebun.

Si e normal ca atunci cand vine unu si ma ia peste picior ca, cum sa nu dau masina mea veche pe un e46, sa sar de fund in sus.