Jump to content

lichid de fran si de servo

mihai vigariu

Recommended Posts

Salut,

Caut deja de o ora recomandari pt lichidul de frana si cel de servo. Sunt in timpu programului, la serviciu :) si deja ma deranjaza ca functia de cautare de pe forum este total neoptimizata. Recomand inlocuirea motorului de cautare.

Pe scurt, lichid de frana, ce volum? asta nu am gasit. Am gasit ca trebuie DOT4, scrie si pe vas. ce producator? La un magazin mi-a recomandat Valvoline 260grade. Ce stiti de CAstrol Dot 4?

La lichidul de servo, am inteles ca un bidon de 1 L nu ajunge. Acelsi magazin a recomandat Liqui Moly.

Masina;' BMW e36 318 'decembrie 95.

Numai bine. Multzam.

La servo, depinde cum il dai jos pe cel vechi, daca vei trage cu o pomba, poate vei reusi sa golesti instalatia complet, daca nu, dintrun litru iti va mai si ramane cca 200ml. ATF 220, am ales ca marca Mobil.

La frana, parca tot 1l a fost suficient.

Am luat pt servo ATF 220 Mobil, la 20 de lei litru, produs in Belgia. Iar ca lichid de frana am gasit Aral, mobil, 2+2 ceva parca U White si Lifrom. Ce stiti despre fiecare in parte. Si ar mai fi si Valvoline despre care am scris mai sus. De Lifrom stiu eu cel putin ca nu o s apun niciodata in masina mea. Edited by mihai vigariu

Salut,

Caut deja de o ora recomandari pt lichidul de frana si cel de servo. Sunt in timpu programului, la serviciu :) si deja ma deranjaza ca functia de cautare de pe forum este total neoptimizata. Recomand inlocuirea motorului de cautare.

Pe scurt, lichid de frana, ce volum? asta nu am gasit. Am gasit ca trebuie DOT4, scrie si pe vas. ce producator? La un magazin mi-a recomandat Valvoline 260grade. Ce stiti de CAstrol Dot 4?

La lichidul de servo, am inteles ca un bidon de 1 L nu ajunge. Acelsi magazin a recomandat Liqui Moly.

Masina;' BMW e36 318 'decembrie 95.

Numai bine. Multzam.

uite aici  http://www.bmwclub.ro/forums/index.php?showtopic=75559 

te costa 100lei cu tot cu lichid ATE.

imi place smecheria ta, te astept in turneu la Craiova cand o sa fii superstar:).

P.S. Stii daca se gasesc in romania de cumparat pompe de-alea mici de genul astora http://www.amazon.com/Actron-CP7835-Vacuum...d/dp/B0007VT4RC

Am luat pt servo ATF 220 Mobil, la 20 de lei litru, produs in Belgia.

Esti sigur ca nu iti trebuie CHF ?

ATF sigur, scrie si pe capacul de la vas, si in linkul postat de cineva mai sus