Jump to content
Intalnire BMW Club 2025 ×

Schimb bujii - info request

alter_ego

Recommended Posts

Salut baieti ( si fete ),

Ref. la masina din semnatura ( E 90 325i) , trebuie sa-i schimb bujiile... cum imi trebuie 6 bucati, baietii care vand piese originale pe forum au preturi f. bune la bujii, comparativ cu A. Bavaria, unde pretul unei bujii este de 95 RON.

Cateva intrebari:

1. Ce model recomandati ? ( ma gandeam la NGK ) ;

2.Care sunt bujiile OEM cu care vine echipata masina?

3.Avand in vedere ca e prima data cand le schimb, trebuie sa tin cont de ceva anume ?

4. Am inteles ca doar la cele diesel exista posibilitatea ca acestea sa se rupa in chiulasa daca nu sunt "manevrate" corespunzator ( cele vechi ma refer - care trebuie inlocuite) , sau exista aceasta problema si la benzinare?

5. Care este pretul aproximativ pentru manopera? ( pt 6 buc ).

Va multumesc pentru raspuns(uri)! :)

Eu le-am schimbat acum 2 sapt. Am luat bujii din magazin (6 bujii NGK laser-platinum) la pretul de 300 RON. M-a mai costat manopera 50 RON la un service oarecare. Daca le cumparam/schimbam la Bavaria probabil ieseam dublu (700 RON)!

Eu zic sa le cumperi de pe forum. NGK sunt ok. Montatul il poti face chiar tu daca ai o cheie tubulara cu articulatie ... e simplu :) Schimband bujiile o sa faci bonding cu masina si o sa te apuci sa mai schimbi si altele singur :)

asta cu cumpara OEM e bullshit! Cumpara NGK!

pai e acelasi cod dar pe original sunt cu 20-30lei mai scumper /bucata

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri si feedback, cred ca topicul se poate inchide, o sa-mi iau 6 bucati NGK de la unul din baietii de pe forum care aduc piese...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.