Jump to content

Vand e36 coupe 320 din 95'

zeky

Recommended Posts

Masina este violet (din multe pozitii se vede neagra)..fabricata in 95...este un coupe 320..

Are asa:

Clima digitala;

Obc 18 butoane

Scaune incalzite si din piele,tot interiorul este un mov spre albastru cu tot cu mocheta si fete de usi...arata f bine)

2 airbag-uri

Cotiera fata din piele neagra

geamuri electrice fata

trapa electrica

jante 17 (gume runflat 20% uzura)

suspensie de m

bandouri de m

praguri de m

faruri noi cu angel eyes galben;

motorul este non vanos....

Masina necesita un alternator (200 ron maxim) iar usa din dreapta a ramas blocata (probleme minore) in rest masina arata si merge foarte bine......

Momentan nu am poze dar voi reveni, masina este a unui bun prieten ...actele sunt in regula iar masina este inscrisa. (Se poate schimba alternatorul de vanzator daca asta ar fi o problema pentru cumparator).

Defecte:

1.nu se descide usa din dreapta (este blocata)

2. nu functioneaza claxonul

3. nu are radiatorul de AC (detine electroventilatorul) radiatorul a cedat

4 masina are nevoie de un alternator....

Nu exista alte probleme la auto......

Pretul este FIX si este 3000 de euro.

Sincer masina merita toti banii...pentru relatii suplimentare 0763.620.924- nu se accepta niciun fel de schimb...DOAR bani.

Zeky.

Edited by alex_maniacu_91
Adaugare date

stiu si-mi cer scuze..astept pozele...asa imi aduc aminte ca este fara vanos....parca nu are umflatura aia in fata...nu stiu de ce sau poate ma insel eu....sa asteptam pozele si vb dupa...prea multe raspunsuri nu pot da pana nu vedem pozele...eu personal cunosc masina bine dar decat sa vb prosti mai bine mai astept....

as vrea sa vad si eu cateva poze cu masina !

am revenit cu poze...jantele sunt pe 16...iar mai sus am zis 17...scuzele mele dar nu a fost cu intentie...

o poza face cat 1000 de cuvinte :)

am atasat 5000 de cuvinte :)

masina se afla in jud Olt si chiar este nemiscata de ceva vreme...probabil sa capete si alternatorul despre care vorbeam insa tot la vanzare va ramane...interiorul este chiar placut iar actele sunt in regula (am uitat sa mentionez)....pretul mi se pare chiar corect si justificat tinand cont ca unii cer 2500 pe niste cazaturi si fara optiuni....este adevarat ca si asta este departe de full dar macar are piele, clima, obc, jante si cateva elemente de m pe ea.....

Pentru orice intrebare nu evitati sa intrebati!

0763.620.924- zeky

Edited by zeky

masina este a mea si pretul este de 2700 euro....b-14.bye vroia sa o cumpere de la mine insa nu mi se pare normal sa puna o masina la vanzare pe care nu o detine inca....rog sa se stearga acel topic.....mai apare si masina mea in pozele atasate de el (poze in care nu apare nicio masina care ii apartine).....mda,

nu prea e frumos....

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.