Jump to content

vand 4 jante tabla bmw 320 16"

Recommended Posts

• 1 month later...
hmmmm...... ai putea sa imi spui cat cantareste o janta? Chiar sunt curios :twoup:

Daca ai posibilitatea sa cantaresti una ar fi extraordinar :).

cantareste tu o janta originala de BMW pe 16 si o sa ti satisfaci curozitatea :)

De unde esti?

Care ar fi ultimul pret?

Ma intereseaza jantele pt un C classe, se potrivesc?

din Pitesti..............astea au prindere 5X120............C are 5X112 dar am alte jante pe 16 cu prindere 5X112 suna ma si vbim

cantareste tu o janta originala de BMW pe 16 si o sa ti satisfaci curozitatea :twoup:

Daca puteam sa o cantaresc eu nu te mai intrebam pe tine nu crezi?

nu stiu de ce conteaza asa mult greutatea daca este originala

Nu vreau sa te contrazic.... sincer nu stiu cat cantareste una originala..... vreau doar sa stiu cate kg are.

Vreau sa imi pun jante de aliaj pe masina si vreau sa vad care e diferenta de greutate intre ele si cele de tabla.

Cum eu nu am posibilitatea sa le cantaresc pe ale mele ( fiind echipate pe masina ), tu daca le vinzi, probabil ti-ar fi mai usor.

Nu vreau sa te contrazic.... sincer nu stiu cat cantareste una originala..... vreau doar sa stiu cate kg are.

Vreau sa imi pun jante de aliaj pe masina si vreau sa vad care e diferenta de greutate intre ele si cele de tabla.

Cum eu nu am posibilitatea sa le cantaresc pe ale mele ( fiind echipate pe masina ), tu daca le vinzi, probabil ti-ar fi mai usor.

le as cantarii sa ti satisfac curiozitatea dar din pacate nu am cantar...........jantele de aliaj sunt mult mai usoare decat jantele de tabla...........care este diferenta de greutate o sa ti o spun cand o sa o aflu

Multumesc :twoup:.

Depinde daca sunt pe aceleasi dimensiuni... eu acum am stock 205/55/r16 ( cred ca astea sunt dim ).

Si vreau sa pun 225/40/r18 pe fata si 255/35/r18 pe spate.

Deci cele de aliaj vor fi mai grele.... si eram curios cu cat.

Eu ti-am raspuns o data, cifre concrete, oficiale, daca te-ai facut ca nu vezi postul meu atunci, cauta in continuare sa aflii cate kg are o janta.

Nu stiu ce mai postezi pe un forum... ceri informatii, apoi ti se dau, dupa care continui cu aceasi intrebare de parca n-ai primit niciun raspuns...

Ma rog, cauta si tu, netu e mare.

Eu ti-am raspuns o data, cifre concrete, oficiale, daca te-ai facut ca nu vezi postul meu atunci, cauta in continuare sa aflii cate kg are o janta.

Nu stiu ce mai postezi pe un forum... ceri informatii, apoi ti se dau, dupa care continui cu aceasi intrebare de parca n-ai primit niciun raspuns...

Ma rog, cauta si tu, netu e mare.

Chiar nu am vazut raspunsul... :-??....

Am gasit raspunsul tau.

Nu il vazusem pe al 2-lea.... doar janta ma intereseaza :twoup:.

Vreau sa fac o comparatie intre jante ... tabla / aliaj

Nu te supara asa tare... pur si simplu nu l-am vazut....

Greseala mea.

• 2 months later...
9. Fiecare membru va avea maxim 3 topicuri (active)in cadrul acestei sectiuni. Incalcarea acestei reguli va atrage stergerea celorlalte topicuri si suspendarea contului. Daca un user care are deja 3 anunturi active ( chiar daca acestea sunt blocate pentru incalcarea regulilor de la MP) deschide un al 4-lea anunt, toate anunturile vor fi comasate, inchise pentru 10 zile si userul va fi suspendat pentru 10 zile. La fel se sanctioneaza si postarea unui anunt de mai multe ori. Nu se considera anunturi active anunturile care sunt inchise la solicitarea initiatorului. De aceea este in interesul vanzatorului sa solicite inchiderea topicurilor la care doreste sa renunte.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.