Jump to content

am uitat cheile in portbagaj

danielo85

Recommended Posts

ce bun este un hot la casa omului... :) si in alte topicuri ziceam ca le rupem picioarele...

mergi la un lacatus mecanic si ar trebui sa-ti poata deschide porbagajul

bafta si mult noroc

p.s. am inteles ca la uzinele BMW s-ar mai afla cateva chei pentru fiecare model fabricat, este adevarat?

daca este asa, srie un mail si obtii o a doua cheie

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

asa i-am zis si eu mai sus....gabi eu am fl si nu merge deschisa dinauntru !

Eu te cred, daca zici ca ai probat inseamna ca nu are treaba cu facelift/prefacelift dar la mine se deschide din interior daca ai incuiat din cheie, masina este din 2001, la cea din 1997 dupa cum am spus mai sus nu se deschidea din interior, probabil ca e vorba de modulul de inchidere care difera, nu stiu ce sa zic.

daca ai uitat cheile in portbagaj, mai bine incerci sa demontezi incuietoarea sau sa renunti la un stop decat sa spargi vreun geam... tu ai nevoie sa ajungi la chei, nu sa intri in masina, caci de acolo nu ajungi intotdeauna in portbagaj !

masina are sac de ski?

in locul tau as comanda alta cheie,numai sa ma pot lipsi de masina o saptamana ,de exemplu eu aduc cheie (cea mai ieftina fara telecomanda) cu 210 lei..

daca nu, XXL are dreptate,degeaba intri in masina; daca imi dai seria sasiu iti spun daca e rabatabila bancheta sau nu desi e simplu de vizualizat,te uiti daca are "maner" pe colt de care sa tragi in partea superioara; unele e39 au dar e optiune suplimentara nu e dotare standard

masina nu are sac de ski, sa vad maine pe lumina daca are incuietoare pe bancheta din spate, dar si asa mi-e greu sa vad, are folie pe spate, dar daca e , daca sparg stopul de pe spate, cam pe la preturi oscileaza, si daca il sparg eu, am acces la portbagaj? macar sa imi intre mana

Poate masina are acel sistem de inchidere centralizata dubla. Ala nu permite spargerea geamului si deschiderea masinii din interior sau pe langa geam. Asa ca degeaba spargi masina. Mergi la un atelier de lacatuserie si-ti desface ala masina imediat din yala. Numai sa gasesti un astfel de atelier.

daca spargi geamul si intri in masina , demontezi cochilia de la volan, demontezi partea electrica a contactului si pui contactul cu o surubelnita si vei putea sa deschizi masina din butonul de langa schimbator sau portbagajul din butonul de pe footrest. nu sparge geamul mic ca e lipit si e mai mult de lucru ca sa il inlocuiesti.

eu am dat stopul jos zilele trecute si sunt cateva gaurele, cu el dat jos nu ai acces in portbagaj....nu iti intra mana pe acolo asa ca varianta asta nu ti-o recomand. Cum zic si baietii incearca sa desfacu cumva incuietoarea de la portbagaj undeva !

L.E.: sa stii ca daca oricum aveai de gand sa spargi vreaun geam ceva, dadeai pe el mai mult de 210 lei....asa ca poti opta si pt varianta lui grozadan (ti-l recomand, baiat de treaba, prompt!)

Edited by Blaz3

mai stiu pe cineva care a patit la fel, a rezolvat altfel , a demontat numarul din spate a dat o gaura cu un spiral mai mare in porbagaj pe undeva pe unde venea montat nr de inmatriculare, si a tras cu un spit de tija de la inchidere care trece pe undeva pe acolo., deci poti sa chemi pe cineva cu un E39 si sa demontezi tapiteria de pe capota porbagajului sa vezi exact pe unde trece tija respectiva si rezolvi problema. este una din variante. da o sa ramai cu o gaura in capota sub numar. Bafta! Edited by gyno09

cunosc pe cineva care a mai avut o problema similara. singura solutie (rezonabila zic eu) e sa-ti comanzi o cheie (avand in vedere pretul de 210 ron la grozadan) decat sa te apuci sa tai tabla de pe portbagjul masinii.

cunosc pe cineva care a mai avut o problema similara. singura solutie (rezonabila zic eu) e sa-ti comanzi o cheie (avand in vedere pretul de 210 ron la grozadan) decat sa te apuci sa tai tabla de pe portbagjul masinii.

Nu cred ca poate comanda cheie de E39 la grozadan. :)

Oricum trebie sa-ti mai comanzi o cheie...ca o faci acum sau mai tarziu tot iti trebuie o a doua cheie la masina.

Daca uiti iar din greseala cheia in portbagaj ce o sa faci? O sa tot stai sa desfaci butucul sau sa spargi geamurile la masina?

Daca nu e graba si ai unde sa tii masina in siguranta, ia legatura cu grozadan sau mergi la reprezentanta si comanda-ti o cheie.

Nu cred ca poate comanda cheie de E39 la grozadan. :)

asa e,nu se putea in trecut; acum se poate

la e 38 daca am inchis masina din cheie dupa 20 sec se blocheaza absolut tot si nu mai merge sa deschid nimic din interior, Mi-am uitat si eu 2 seturi de cheie in portbagaj si am chemat un tip ce lucra la reprezentanta BMW. A venit cu tot felul de chestii si dupa 1 ora a reusit sa-mi deblocheze masina cu un aparat ( ca si in filme ) ca un fel de pistol cu 2-3 lamele. am platit 150 zloti ( 150 lei - 250 era pretul cu chitanta) fara chitanta. Am fost multumit ca pt a 3 cheie trebuia sa fac 1200 km pt cea de-a 3 cheie ( care era acasa eu fiind plecat din tara).

Inainte am chemat un hot si nu a reusit sa-mi deblocheze usile , a incercat sa actioneze la butonul de la usa si cel de la inchiderea centrazilata cu o tija pe la chederul de la usa.

Dupa 1 ora s'o lasat pagubas.

Recomandarea mea este sa chemi un tehnician de la BMW sa nu distrugi ceva care sa te coste mult mai mult decit o interventie de la un meserias.

Am facut si eu un test cu E39 Facelift-ul meu (04.2002) nu stiu cat de mult te ajuta dar se intampla urmatoare chestie: Daca incui portbagajul din cheie nici butonul de portbagaj de langa pedale nici cel de langa schimbator numai au nici un efect nici asupra usilor nici a portbagajului, acelasi lucru daca incui usa cu cheia, deci solutia cu spargerea geamului nu ar ajuta la nimic nu se deschide portbagajul la apasarea butonului, de aia uneori e bine sa ai o alarma pe masina cu siguranta a doua telecomanda o vei tine in casa undeva ! Cred ca cea mai buna idee este fie solutia oferita de WeTe sa chemi pe cineva de la BMW ca sa-ti deschida cu scule speciale si fara sa-ti distruga masina fie sa mai faci o cheie de la grozadan sau din alta parte ! Bafta sper sa intri in masina pana vine primavara :)