Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

BMW Navi Proffessional I-Drive v.32 Update

Guest Tehnor

Recommended Posts

Guest Tehnor

Cautand asa in lipsa de ocupatie am gasit asta pe net ba chiar am si pus-o pe CD dar mi-e cam "frisca" sa o incerc poate inloc sa imi aduca ceva imbunatatiri la idrive imi face o paguba de m-o costa foarte scump. Asa ca va intreb pe voi atotcunoscatorii BMW-isti merita sa incerc update-ul asta sau mai bn sa-mi vad de treba. (Problema mea este ca nu imi merge mp3 si as cam avea nevoie de un update dar am o varsta cam frageda si totul tine de taicameu daca imi da bani sau nu :) ).

Va multumesc si astept raspunsuri.

V32 e pentru e39, e46, pentru MK4, si singura chestie importanta in v32 ala e o mai buna compatibilitate cu dvd-urile duble layer.

Treaba cu mp3-ul este la e60 care nu poate fi updatat cu cd-ul. Banuiesc ca ai e60 sau e90. Ca sa citeasca Mp3, masina trebuie sa fie cam dupa 08/2004 si se face upgrade NUMAI la reprezentanta. Masina trebuie lasata cam 1 zi si am auzit ca sunt probleme in Romania cu update-urile de soft pentru ca reprezentantele cam refuza pentru ca se pot intampla lucruri neprevazute cu calculatoarele.

Daca te referi la updatul de pe dvd-ul de navigatie ( ceva dupa 2007) la care iti apare un mesaj sa instalezi un update si sa iei contactul, ala e complet altceva si nu are nimic de a face cu mp3.

Edited by DSF

Guest Tehnor
V32 e pentru e39, e46, pentru MK4, si singura chestie importanta in v32 ala e o mai buna compatibilitate cu dvd-urile duble layer.

Treaba cu mp3-ul este la e60 care nu poate fi updatat cu cd-ul. Banuiesc ca ai e60 sau e90. Ca sa citeasca Mp3 masina trebuie sa fie cam dupa 08/2004 si se face upgrade NUMAI la reprezentanta.

Daca te referi la updatul de pe dvd-ul de navigatie ( ceva dupa 2007) la care iti apare un mesaj sa instalezi un update si sa iei contactul, ala e complet altceva si nu are nimic de a face cu mp3.

mersi mult, deci ca singura sansa este la reprezentanta ca sincer m-am cam saturat sa am o intreaga colectie de CD-uri cu track-uri in care mai mult de 19 melodii nu intra:( .

Deci pt cei care au MK4 exista o sansa de imbunatatire a softului moca :) .

Depinde de data fabricatie masinii daca iti va functiona update-ul de MP3. Oricum merita facut update-ul ( se updateaza tot cand se face MP3 upgrade) pentru ca mai sunt si alte lucruri utile in versiunile noi ( banuiesc ca ai meniu maro la I-Drive ?) Edited by DSF

Guest Tehnor
Depinde de data fabricatie masinii daca iti va functiona update-ul de MP3.

poi este din 2005 presupun ca ar merge mentionez ca este professional nu business

Da.Bine, mai exista si posibilitatea sa se strice ceva si sa cumperi un alt computer pentru navigatie, dar nu este problema deoarece se gasesc la reprezentanta. :)

:twoup:) si computerul pt navigatie probabil ar fi 1000 de euro nu? Hai ca incurajaram toata lumea sa-l incerce:)).

Da.Bine, mai exista si posibilitatea sa se strice ceva si sa cumperi un alt computer pentru navigatie, dar nu este problema deoarece se gasesc la reprezentanta. :)

E cam greu sa prajesti un Mk4, eu la al meu personal am facut vreo 30-35 update-uri ( acum am v.46 cred :twoup: ), ca m-am jucat putin cu hartile si softul si bineinteles ca mai exista si rateuri, dar de fiecare data se poate updata daca cd-ul are o versiune mai mare decat cel de pe masina.

Dar intradevar exista si exceptii.

Oricum Mk4 e de 150 ori mai upgrade friendly decat ce e pe e60 unde pana si un upgrade la reprezentanta e loterie curata. ( si mai dureaza si vreo 7-8 ore daca n-au aia scule).

Pe aici pe forum am citit parca de tot felul de declaratii pe proprie raspundere la upgrade de e60. :(

E cineva care chiar a patit sa se strice ceva la masina dupa un upgrade soft la E60.Si pe mine ma bate gandul sa fac upgrade si asi vrea sa stiu la ce sa ma astept.Asi avea posibilitate sa fac operatiunea asta in Italia,credeti ca acolo imi dau garantii. Edited by vartocp