Jump to content
Intalnire BMW Club 2025 ×

cer o parere ..

radub86wra

Recommended Posts

salut tuturor posesorilor de Bmw.Am si eu un e39 din 99´ si ma gandesc sai dau o fata noua.culoarea este un gri alpin si vreau sa o fac neagra :) ,la interior tapiterie textila in stare buna dar vreau sai pun piele alb-negru, in masina predomina negrul si de aceea nu gasesc alta varianta de culori,am niste jante pe 15 care vor ramane de iarna si ma gandesc sa pun ceva pe 17 ori pe 18 astept pareri ....vreau sa-i pun faruri angel (as prefera originala hella ) semnal galben sau alb si stoutile pe spate rosii cu semnal galben ....daca exista cineva pe forum care are/stie de vanzare farurile si stopurile e bine de stiut. mentionez ca masina am primit-o cadou :) si de aceea cred ca merita investitia .are unele mici probleme la caroserie dar nu grave ...in rest motorul e brici.mersi si astept pareri

salut tuturor posesorilor de Bmw.Am si eu un e39 din 99´ si ma gandesc sai dau o fata noua.culoarea este un gri alpin si vreau sa o fac neagra :) ,la interior tapiterie textila in stare buna dar vreau sai pun piele alb-negru, in masina predomina negrul si de aceea nu gasesc alta varianta de culori,am niste jante pe 15 care vor ramane de iarna si ma gandesc sa pun ceva pe 17 ori pe 18 astept pareri ....vreau sa-i pun faruri angel (as prefera originala hella ) semnal galben sau alb si stoutile pe spate rosii cu semnal galben ....daca exista cineva pe forum care are/stie de vanzare farurile si stopurile e bine de stiut. mentionez ca masina am primit-o cadou :) si de aceea cred ca merita investitia .are unele mici probleme la caroserie dar nu grave ...in rest motorul e brici.mersi si astept pareri

in primul rand pune semnalele albe(arata mai elegant) tinand cont ca vrei masina neagra ,ar merge pielea negru-alb dar sa nu arate prea sport mai ales daca nu ai pachet M .

Eu zic sa cauti niste faruri cu angel eyes, semnale albe, triple cu alb pe spate, renunta la ideea cu alb la interior, personal as face interiorul bej inchis, cu cusaturi proeminente, decat sa o vopsesti mai bine baga un pachet exterior M, decat piele mai bine scaune sport (in caz ca nu ai) - chestia cu schimbatul culorii e complicata, daca vrei sa faci treba buna caroseria trebuie golita (interior, motor, etc, scoase de pe caroserie) - altfel vai avea diferente de culoare intre exterior si iterior. Edited by Gully

mda......de aceea cer niste sfaturi...pentru ca pererile sunt impartite .eu ma gandeam initial la piele crem ...dar culoarea caroseriei acum nu prea merge cu pielea crem zic eu .....am avut ocazia sa merg vreo 2 ani cu un e39 2002 530i negru piele crem ....ma fascinat masina aceea .ma gandesc si la paket M dar pe moment imi cam da socotelile peste cap .lista este mai mare : jante M 5 (e60, imi plac la nebunie ) ,amortizoare (aici nu stiu ce sa aleg?) , am sistem navigatie MK IV nou nout ( trebuie sa gasesc pe cineva care sa o si monteze )....pentru vopsea si interior am inteles ca ma duce undeva la 2000 euro ,un st fata/spate amortizoare reglabile si alea 500 euro , jantele +cauciucuri 600 euro ,faruri angel+stopuri 600 euro .......pe criza asta nu cred ca sunt multi care ar investii intr-o masina banii astia dar o vreau asa pentru ca pun suflet in ceea ce fac .