Jump to content

CD-player BMW

Recommended Posts

Ascultati la baiatu! Am avut aceeasi problema insuportabila de a asculta radioul BMW Reverse cu care masina mea era dotata si pe care cred ca un albanez/somalez angajat la BMW l-a introdus ca dotare a masinii. Dupa ce am citit o groaza pe acest site despre cum s-ar putea face sau nu, in legatura cu un alt player, mi-am facut cont pe ebay, am cumparat de acolo un cd bussines si l-am primit acasa in 3 saptamani. M-a costat 255 euro plus 30 euro taxe curier, dar macar e Alpine si se aude beton, pe boxele originale ale masinii.

Pai mi-as face si eu cont pe ebay , dar am inteles ca nu trimit in Romania...Si apoi conteaza si ce modalitate de plata doreste omul..sa fie posibila si pe la noi..Deja nu mai rezist, noroc ca acum se prinde radio Deea si in Pitesti si mai e ceva de ascultat.

164234[/snapback]

Contul pe ebay se face relativ usor, adica eu n-am habar de germana dar m-am descurcat. Dupa ce te inregistrezi cu datele personale iti vor cere sa te autentifici cu ceva numar, pe care de fapt il primesti prin posta dupa vreo saptamana. Ca sa eviti chestia asta, te poti autentifica si cu un numar de card si ti se creeaza contul. Dupa ce te loghezi cu contul tau, cauti ce vrei sa cumperi, preferabil produse cu pret SOFORT KAUFEN, adica nu mai licitezi fiindca articolul respectiv are pretul fix afisat. Dupa care dai click pe Sofort Kaufen, nenea ebay iti spune ca ai cumparat ce ai vrut si nenea neamtzu iti va trimite un email cu datele lui de contact si cele bancare, unde iti spune cum faci plata. Dupa ce banii ajung la el in cont, poti fi sigur ca vine si marfa in vreo trei saptamini, fiindca nu ebay iti trimite articolul ci persoana de la care ai cumparat. Trebuie sa verifici totusi credibilitatea persoanei prin feedback-urile de la clienti care sunt afisate la fiecare vanzator.

Pai nu ETK, este o baza de date care contine toate reperele de piesa pt modelele BMW , acolo poti gasi part numberul si in functie de asta se cauta piesa. Eu m-am interesat la un magazin care avea programu asta, si de unde mi-am comandat o nuca de schimbator originala. Tipul de-acolo mi-a zis ca dupa reperul de CD player mi-l aducea nou cu 571 euro cu totul. Oricum mult dar nu 700.

Nici eu nu vreau sa-mi stric bordul cu altceva, si singura solutie ramane e-bay deocamdata, unde te scoate la vreo 300 de euro un CD.

164061[/snapback]

Pai si as putea sa vorbesc si eu cu tipul asta? poate ma scot ceva mai mult mai ieftin decat la AB. daca nu si nu.... ma duc la AB, sper ca anu asta, ca alta sansa nu mai vad, SH nu gasesc nimic.

Pai si as putea sa vorbesc si eu cu tipul asta? poate ma scot ceva mai mult mai ieftin decat la AB. daca nu si nu.... ma duc la AB, sper ca anu asta, ca alta sansa nu mai vad, SH nu gasesc nimic.

164659[/snapback]

fratilor eu stiu ca am fost la AB si cd player pt e46 era undeva la 500 euro .. cel fara mp3.. ala la 780 era bmw professional.. In skimb de pe ebay.com miam luat si eu, mi-a venit din state in 2 saptamani, si ma ajuns cu tot cu transport si taxe, 300$ . daca vreti va dau mailu pers de la care am cumparat ca are un magazin cu asa ceva, ii trimiteti banii prin western union inainte(eu asa am facut) si dupa ce ii ridica, va trimite cd playerul, al meu este alpine, si este ca nou, se aude ff bine cu boxele originale.

fratilor eu stiu ca am fost la AB si cd player pt e46 era undeva la 500 euro .. cel fara mp3.. ala la 780 era bmw professional.. In skimb de pe ebay.com miam luat si eu, mi-a venit din state in 2 saptamani, si ma ajuns cu tot cu transport si taxe, 300$ . daca vreti va dau mailu pers de la care am cumparat ca are un magazin cu asa ceva, ii trimiteti banii prin western union inainte(eu asa am facut) si dupa ce ii ridica, va trimite cd playerul, al meu este alpine, si este ca nou, se aude ff bine cu boxele originale.

164690[/snapback]

Pai ce mai astepti? Baga mare .. cred ca suntem multi interesati.... dar pare foarte nesigura faza cu western unionu`

Performante aproape zero fata de CD-Playerele de pe piata.... pretul...cat 3 alpine-uri  :blink:

164743[/snapback]

Subscriu la acesta parere, cu 300$ iti iei unul dintre cele mai performante mp3 playere de pe piatza zileel astea . Pe de alta parte un cd player business, care da bine dar nu are nici pe departe functiile si optiunile unui player din anii 2006. Pentru cine nu e pasionat de muzica e ok, pentru mine este egal cu zero, plus ca tre sa ai ranitza de sidiuri in masina. :)

eu imi voi lua un player mp3 cu rama adaptoare, si o sa ascult muzica ca boieru. Boo-ya

Subscriu la acesta parere, cu 300$ iti iei unul dintre cele mai performante mp3 playere de pe piatza zileel astea . Pe de alta parte un cd player business, care da bine dar nu are nici pe departe functiile si optiunile unui player din anii 2006. Pentru cine nu e pasionat de muzica e ok, pentru mine este egal cu zero, plus ca tre sa ai ranitza de sidiuri in masina. :blink:

eu imi voi lua un player mp3 cu rama adaptoare, si o sa ascult muzica ca boieru. Boo-ya

166329[/snapback]

Tu ce masina ai ???

• 1 month later...
In mom de fata am un casetofon BMW Reverse. Am inteles ca se poate foarte usor inlocui cu un CD Business. Ce vreau eu sa stiu e daca se pastreaza comenzile pe volan sau imi mai trebuie vreo piesa?

191596[/snapback]

Se poate inlocui f usor, dar banuiesc ca stii ca se aude la fel de infect si o sa ai valiza de cd-uri cu tine, in anii 2007 cand mp3 e suportul digital standard deja.