Jump to content

cumpar e90

danielsan

Recommended Posts

salut. ma gandesc foarte serios sa imi vand e90-ul 320d 163cp manuala. eu iti scriu toate dotarile si ofera-mi tu un pret corect

an: 2006, luata SH din germania la 19500, acum are 45k

dotari

-bara fata breyton

-jante haman pe 19'' cauciucuri noi de vara goodyear (inca nerulate caci nu am mai scos-o din garaj din noiembrie)

-jante iarna smc pe 18''

-xenon, faruri adaptive in curba, angel eyes, trapa, geamuri electrice, senzori parcare fata spate, senzori lumina/ploaie

-comfort entrance

-scaune fata sport, scaune fata incalzite, piele

-sistem audio logic 7, navigatie profesionala mare, comenzi vocale, comenzi pe volan, 6 cd changer, cortina electrica luneta, geamuri ionizate spate/luneta, nshpe airbaguri etc.

in ceea ce priveste starea ei, este impecabila. poze atasez mai tz dak va fi cazul

Edited by padrez

• 2 months later...
  • 1 month later...
revine in actualitate , poate fi benzina sau diesel , am 11.000e fix

daca este cazul mai suplimentez bugetul

undeva la 13 k ai sanse sa gasesti cu ceva optiuni . Presupun ca-ti doresti sa aiba macar xenon .Si ar fi bine sa te hotarasti la motorizare , combustibil macar

te scuz , ce sa fac :twoup:

sunt masini din 2007 pana in 100.000 reali , cumparate din Rom si cu ceva dotari la 14-15 mii , si tu ceri 16

Acum serios vorbind, cat ai oferi pe-a mea ?:)

Poate ca sunt...cum avea un prieten un E220 ...2006 sau 2007 masina, 20 000 km si destule optiuni...a vandut-o cu 22 500 E desi a luat-o cu vreo 50 000 E ...

Dar sunt rare...si poate nu cu atat de multe dotari (nu ca a mea ar avea multe:) ) ...dar tu ai zis "ceva dotari" :)

Si...daca-mi permiti...daca-s atatea, de ce n-ai cumparat UNA dintre acestea in 4 luni de zile ?:(

Edited by hornetb

16 000 E, pret special DOAR PENTRU TINE, valabil pana vineri :twoup:

P.S. Sa nu mi-o ceri azi/maine ca n-o dau, trebuie sa-i schimb uleiul maine si placutele de frana spate...si sa plec pana la Brasov, revin vineri :)

Edited by hornetb

P.S. Sa nu mi-o ceri azi/maine ca n-o dau, trebuie sa-i schimb uleiul maine si placutele de frana spate...si sa plec pana la Brasov, revin vineri :)

mergi linistit

mergi linistit

Cata...finete, ca sa nu zic altceva:)

Bine mai, 14 000 E, pret special pentru tine, valabil azi, e bine ?:)

Ma scuzi, stiu...e prea mult, nu ?:()

Si...te-ntrebasem...."Si...daca-mi permiti...daca-s atatea, de ce n-ai cumparat UNA dintre acestea in 4 luni de zile ?" ?:(

Edited by hornetb

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.