Jump to content

Cruise control

Vadim

Recommended Posts

Ti s-a bulit piuitoarea...... :)  :D Ia cauta defectu si pune-i in loc o sirena... Sa anunti pe toata lumea ca merge cruise control-ul si sa-ti faca loc... :D  :bounce:

P.S. Ma duc afara la masina sa vad ce si cum... Poate o fi avut maneta aia si s-o fi rupt... Cine stie ce si cum... o fi blocata pe automat...  :blink:  :)  :)

107398[/snapback]

Maneta e exact langa aia de la stergatoare :w00t: eu unu nu o am deloc si imi face asa

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pai ce draq va mai trebuie Cruise Control :blink:? Il avetzi deja, lasatzi pe ashtia mai amaratzi, ca mine, sa faca modificarea...

Deshi la cat costa alea, daca nu le gasesc la dezm., io tot la CCC raman... ("Caramida" Cruise Control)

Pai ce draq va mai trebuie Cruise Control :D? Il avetzi deja, lasatzi pe ashtia mai amaratzi, ca mine, sa faca modificarea...

Deshi la cat costa alea, daca nu le gasesc la dezm., io tot la CCC raman... ("Caramida" Cruise Control)

107403[/snapback]

Aia cred k e o functie la motoarele M50 :bounce: sau o defectiune :D

Nu cred k ar costa la dezmembrari mai mult de 3 milioane :w00t:

Tare faza cu CCC :blink: :) :) :)

Aia cred k e o functie la motoarele M50  :bounce: sau o defectiune :D

Nu cred k ar costa la dezmembrari mai mult de 3 milioane  :w00t:

Tare faza cu CCC :blink:  :)  :)  :)

107404[/snapback]

Hai sa ne ocupat de trapa aia :D

DAP :)

107407[/snapback]

Se pare ca la motoarele M50 de pe E34 au pus cruise control automat... Piuitul ala semnifica cruise control in actiune. Am testat azi si la viteze mai mari... Oare cine tinea daca nu CC viteza de 110 ca io imi suisem picioarele pe scaun ca eram cam obosit... :blink: :) Am lustruit masina dimineata cu ceara si-am zis sa ma odihnesc un pic la volan... :) :D

Se pare ca la motoarele M50 de pe E34 au pus cruise control automat... Piuitul ala semnifica cruise control in actiune. Am testat azi si la viteze mai mari... Oare cine tinea daca nu CC viteza de 110 ca io imi suisem picioarele pe scaun ca eram cam obosit... :blink:  :) Am lustruit masina dimineata cu ceara si-am zis sa ma odihnesc un pic la volan... :)  :)

107548[/snapback]

tare :D , dar atunci dc mai am mufa pt cruise in cutia cu computere :D

Se pare ca la motoarele M50 de pe E34 au pus cruise control automat... Piuitul ala semnifica cruise control in actiune. Am testat azi si la viteze mai mari... Oare cine tinea daca nu CC viteza de 110 ca io imi suisem picioarele pe scaun ca eram cam obosit... :blink:  :) Am lustruit masina dimineata cu ceara si-am zis sa ma odihnesc un pic la volan... :)  :)

107548[/snapback]

Ce piuit? Nu face nici un piuit. Daca nu mai ai o maneta langa cea de la stergatoare, atunci nu ai pilot automat.

Eu cred ca ai pusa limita de viteza, si cand o depaseste bipaie.

Ce piuit? Nu face nici un piuit. Daca nu mai ai o maneta langa cea de la stergatoare, atunci nu ai pilot automat.

Eu cred ca ai pusa limita de viteza, si cand o depaseste bipaie.

107552[/snapback]

Asa e ,, dar cum e cu faza k dupa ce iei piciorul de pe acceleratie viteza nu scade :blink:

Inseamna ca ai rulmenti buni la roti. :blink: E o pura intamplare.

Daca urci o panta, o sa vezi ca scade viteza. Cand ai pilot automat, iti va accelera singur ca sa tina viteza constanta, indiferent de inclinatia pantei. La fel si la coborare, se va stradui sa nu lase masina sa se duca la vale si sa creasca viteza ( oricum creste, dar mai putin decat daca nu ar fi pe pilot).

Inseamna ca ai rulmenti buni la roti. :)  E o pura intamplare.

Daca urci o panta, o sa vezi ca scade viteza. Cand ai pilot automat, iti va accelera singur ca sa tina viteza constanta, indiferent de inclinatia pantei. La fel si la coborare, se va stradui sa nu lase masina sa se duca la vale si sa creasca viteza ( oricum creste, dar mai putin decat daca nu ar fi pe pilot).

107555[/snapback]

Faza e k daca ciupesti putin frana gata scade :blink: cred k e mana lu' mama omida :)

Faza e k daca ciupesti putin frana gata scade  :blink:  cred k e mana lu' mama omida :)

107556[/snapback]

Evident, e vorba de inertie. Cam orice masina face la fel. Eu prin oras cam asa merg, o duc pana in 50-60 si apoi o las pe liber si aluneca singura. Am scos consumuri de 13-14 in oras cu un 535i, in stilul asta.

Inseamna ca ai rulmenti buni la roti. :D  E o pura intamplare.

107555[/snapback]

:blink: :) :) :)

Deci nu mai inteleg nimic... Oi fi eu aerian n-am invatat inca masina... abia am inteles ce cum are pe unde are etc... Da de ce azi mi-a tinut 110 km/h timp de 10 minute? fara ca eu sa apas vreo pedala...

Si eu am zis ca o fi vreo pura intamplare ca tine in oras 60 dar totusi... 110 km/h 10 minute ? Si despre ce limitare de viteza vorbesti ca nu prea inteleg... Limitare de viteza la 60? Limitare de viteza la 110? I-am dat si 170, I-am dat si 185... nu mi-a piuit nimic la faza asta... (Limitarea stiam ca e chestia aia de sub pedala care blocheaza pedala sau taierea alimentarii la viteza maxima...) :D

Evident, e vorba de inertie. Cam orice masina face la fel. Eu prin oras cam asa merg, o duc pana in 50-60 si apoi o las pe liber si aluneca singura. Am scos consumuri de 13-14 in oras cu un 535i, in stilul asta.

107557[/snapback]

La inertie m am gandit shi eu , dar nici chiar in halul asta sa mergi km intregi

:blink:  :)  :)  :)

Deci nu mai inteleg nimic... Oi fi eu aerian n-am invatat inca masina... abia am inteles ce cum are pe unde are etc... Da de ce azi mi-a tinut 110 km/h timp de 10 minute? fara ca eu sa apas vreo pedala...

Si eu am zis ca o fi vreo pura intamplare ca tine in oras 60 dar totusi... 110 km/h 10 minute ? Si despre ce limitare de viteza vorbesti ca nu prea inteleg... Limitare de viteza la 60? Limitare de viteza la 110? I-am dat si 170, I-am dat si 185... nu mi-a piuit nimic la faza asta...  (Limitarea stiam ca e chestia aia de sub pedala care blocheaza pedala sau taierea alimentarii la viteza maxima...)  :D

107558[/snapback]

Nu e aia de sub pedala , daca ai obc iv vezi k ai un buton pe care scrie "Limit" , si bagi acolo o anumita viteza si gata ai limitare

OBC-ul are o setare, pui limita de viteza la cat vrei tu, 110 sa zicem, si cand trece de viteza aia, incepe sa bipaie si iti apare pe OBC si CC: "LIMIT 110km/h". Poate ca era pusa si de aia bipaia.

Crede-ma, am avut 3 E34 pana acuma, pilotul automat nu bipaie si daca nu ai maneta, nu exista montat pe masina.

Nu e aia de sub pedala , daca ai obc iv vezi k ai un buton pe care scrie "Limit" , si bagi acolo o anumita viteza si gata ai limitare

107560[/snapback]

Am obc de ala simplu... temperatura ora data... :blink: :) VREAU OBC CU MULTE BUTOANE... :D

deci nu pot sa cred ca are limitari si la 60 si la 110 ... da-o incolo ca e prea de tot...

Am sa incerc maine si pe un deal in urcare. Sa vedem daca face si acolo la fel... :D

Totusi... cine dracu a tinut 110 km/h constant timp de 10 minute? Ca am avut si curbe... si daca ar fi fost inertie as fi pierdut din viteza cand luam curbele... :) :)

Am obc de ala simplu... temperatura ora data...  :blink:  :)  VREAU OBC CU MULTE BUTOANE... :D

deci nu pot sa cred ca are limitari si la 60 si la 110 ... da-o incolo ca e prea de tot...

Am sa incerc maine si pe un deal in urcare. Sa vedem daca face si acolo la fel... :D

Totusi... cine dracu a tinut 110 km/h constant timp de 10 minute? Ca am avut si curbe... si daca ar fi fost inertie as fi pierdut din viteza cand luam curbele... :)  :)

107562[/snapback]

Cauta la dezmembrari obc , si vb u cu baetii de acolo sa l dai pe al tau si sa mai dai o diferenta :bounce:

Totusi... cine dracu a tinut 110 km/h constant timp de 10 minute? Ca am avut si curbe... si daca ar fi fost inertie as fi pierdut din viteza cand luam curbele... :blink:  :)

107562[/snapback]

Ca fapt divers, ai sesizat ca poti pleca de pe loc fara sa accelerezi? Pur si simplu iei picioru de pe ambreiaj finut, si masina merge singura fara sa faci nimic.

Ca fapt divers, ai sesizat ca poti pleca de pe loc fara sa accelerezi? Pur si simplu iei picioru de pe ambreiaj finut, si masina merge singura fara sa faci nimic.

107564[/snapback]

Pai asta merge si la dacie :blink: k merge cu relantiu'

107564[/snapback]

De ex la orice masina dupa ce iei piciorul de pe acceleratie se infraneaza

107564[/snapback]

:) Asta e veche... merge si la dacie si creca la orice masina... Io nu vrb de asta... Explica-mi tu cum poate sa mearga cu 110km/h timp de 10 minute fara sa apese nimeni nici o pedala si mai luand si niste curbe, largi ce-i drept, dar curbe... Iar cand am apasat acceleratia, s-a auzit iar un piuit, si a luat inca vreo 10 km/h in plus, apoi am luat piciorul de pe acceleratie si a inceput sa scada viteza... in vreo 30 de secunde aveam sub 100 km/h :blink: :) :)

Pai asta merge si la dacie  :blink:  k merge cu relantiu'

107566[/snapback]

In ideea asta cred ca a si mers masina cu viteza constanta. Probabil acea turatie ii permitea sa mearga din inertie, fara sa faca frana de motor.

:D Asta e veche... merge si la dacie si creca la orice masina... Io nu vrb de asta... Explica-mi tu cum poate sa mearga cu 110km/h timp de 10 minute fara sa apese nimeni nici o pedala si mai luand si niste curbe, largi ce-i drept, dar curbe... Iar cand am apasat acceleratia, s-a auzit iar un piuit, si a luat inca vreo 10 km/h in plus, apoi am luat piciorul de pe acceleratie si a inceput sa scada viteza... in vreo 30 de secunde aveam sub 100 km/h :blink:  :)  :)

107568[/snapback]

Ma nu stiu ce OZN ai tu de piuie. Sunt foarte curios ce naiba piuie la tine in masina. :)

Cred ca m-am dat cu aproape toate modelele de E34, si nici una nu piuia. Daca nu merg cu a ta, inseamna ca mi-am pierdut timpul degeaba testandu-le pe celelalte. :D

Ma nu stiu ce OZN ai tu de piuie. Sunt foarte curios ce naiba piuie la tine in masina. :blink: 

Cred ca m-am dat cu aproape toate modelele de E34, si nici una nu piuia. Daca nu merg cu a ta, inseamna ca mi-am pierdut timpul degeaba testandu-le pe celelalte. :D

107570[/snapback]

:) :) :) :D