Jump to content

Vand Supercharger Eaton M112

Recommended Posts

Vand un Eaton M112 pe care l-am luat sa il pun la mine pe masina dar imi dau seama ca nu am bani pt un astfel de proiect.

Compresorul( supercharger ) Eaton M112 a fost pus pe Mustang, RangeRover Sport si Jaguar.

Eu vroiam sa-l pun pe un E36 de 2,5 litri. Am cautat pe net si un astfel de kit costa cam 8000 de euro. Bineinteles se putea face cu bani mult mai putin existand deja piesa de baza adica superchargerul dar din pacate nu imi permit.

In Europa nu am gasit un astfel de proiect.

Suporta pana la + 500 de cai si pana la motoare de 6 litri.

Pret 800 de euro discutabil

0762 693 226

Asa ar fi aratat pe masina...

http://i575.photobucket.com/albums/ss199/b...01/DSCN1769.jpg

post-2193-1268650411_thumb.jpg

pacat ca-l vinzi, era un proiect frumos!

Si mie imi pare rau... Daca fac rost de anumiti bani ce trebuie sa-mi intre n-am sa-l vand...

Oricum nu cred ca o sa se calce lumea in picioare sa-l cumpere...

Sunt nevoit sa-l vand asa ca daca nu se vinde nu o sa-mi para prea rau :)

salut..

sunt pasionat de motoare puternice conduc un 325(e30) aspirat

as vrea sa vad compresorul ... sunt interesat sa il cumpar nu sa doar sa ma plimb dar sti si tu cum e vremea afara bani sunt putini si asta e un mare inconvenient. daca ne intalnim si stam de vorba poate ajungem la o intelegere

Edited by alexandru 320Ti

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.