Jump to content

Cum vi se pare?

mafiotu_m3

Recommended Posts

sincer.. mie nu-mi place masina (la culoare ma refer) si in plus cred ca e cam mare pretul.

107268[/snapback]

inca nu am cumparat-o (urmeaza) si pretul este negociabil :blink: . Vopseaua nu este o problema, se poate skimba. Sa am masina si pe urma vedem ce modificari ii aduc

nu as da atatia bani pe ea. sa mai bag inca 6-700 EUR in vopsit + reparatii nu merita

107278[/snapback]

Daca va trebui sa-i fac multe reparatii evident ca nu o mai cumpar.... Omu` zice ca i-a skimbat toate consumabilele (care m-ar duce destul de mult), si cel mai important ca nu s-a dus la curse cu ea ca nu prea are timp si nu e pasionat de asa ceva (sa-l cred? :) ). Maine ma duk sa o vad mai de "aproape". daca e in regula si nu e mancata de rugina si motorul merge bine...sper s-o scot la 3000 :blink: Ma innebuneste e30-ul....de 1 sapt ma gandesc zi si noapte ce sa fac...

Daca va trebui sa-i fac multe reparatii evident ca nu o mai cumpar.... Omu` zice ca i-a skimbat toate consumabilele (care m-ar duce destul de mult), si cel mai important ca nu s-a dus la curse cu ea ca nu prea are timp si nu e pasionat de asa  ceva (sa-l cred? :) ). Maine ma duk sa o vad mai de "aproape". daca e in regula si nu e mancata de rugina si motorul merge bine...sper s-o scot la 3000 :blink:  Ma innebuneste e30-ul....de 1 sapt ma gandesc zi si noapte ce sa fac...

107283[/snapback]

de unde esti ? complteaza-ti si tu profilul.

eventual cauta aici pe forum pe cineva care este din localitate cu tine si care e dispus sa vada cu tine masina. sunt multi aici care sunt in masura sa-si dea cu parerea despre un bmw.

gandeste-te si la varianta asta.. in loc sa te gandesti ca fostul proprietar nu mergea la curse :)

Edited by zody

inca nu am cumparat-o (urmeaza) si pretul este negociabil :) . Vopseaua nu este o problema, se poate skimba. Sa am masina si pe urma vedem ce modificari ii aduc

107271[/snapback]

Daca nu iti place cum arata,nu o cumpara,nu are rost.

Nu are sens sa o vopsesti,mai bine cauti alta cu o culoare mai ...acceptabila :blink:

de unde esti ? complteaza-ti si tu profilul.

eventual cauta aici pe forum pe cineva care este din localitate cu tine si care e dispus sa vada cu tine masina. sunt multi aici care sunt in masura sa-si dea cu parerea despre un bmw.

gandeste-te si la varianta asta.. in loc sa te gandesti ca fostul proprietar nu mergea la curse  :blink:

107288[/snapback]

sunt din bucuresti. am cu cine sa merg sa vad masina...ms pt sfat. Faptul ca nu mergea la curse e si asta un aspect pt ca nu iti prea vine sa mai cumperi o masina care ai vazut ca a mai omorat-o altcineva inaintea ta....sau gresesc? :)

Tu vrei sa o cumperi doar pentru aspect.Ar fi bine sa te uiti un pic si la motor,suspensie...etc.

Ce naiba ti-o place la ea? :blink:

107293[/snapback]

eu sunt un nebun dupa BMW-uri mai ales dupa e30. Daca nu era asa nu ma mai aflam pe acest forul. Evident k ma uit la TOATA MASINA de la bara din fatza pana la toba....2500cmc, 180cp suna bine nu? sa vedem kum arata in realitate

Tu vrei sa o cumperi doar pentru aspect.Ar fi bine sa te uiti un pic si la motor,suspensie...etc.

Ce naiba ti-o place la ea? :)

107293[/snapback]

E o culoare ... remarcabila :blink:

Crezi ca poti s-o ignori daca treci pe langa ea ? Nu conteaza motivele, dar sigur o remarci !

Ce naiba ti-o place la ea? :blink:

107293[/snapback]

e30-ul e e30 indiferent daca e roz sau negru indiferent daca e 316 sau 325, sau indiferent daca a fost alergata sau nu....e cel mai tare bmw din toate timpurile....parerea mea

i love it

e30-ul e e30 indiferent daca e roz sau negru indiferent daca e 316 sau 325, sau indiferent daca a fost alergata sau nu....e cel mai tare bmw din toate timpurile....parerea mea

i love it

107298[/snapback]

asta nu inseamna ca trebuie sa dai 3k pe el sau ca trebuie neaparat sa il iei pe ala ce ti l-ai pus acum in vizor. ar trebui sa mai cauti (zic eu) pt ca nu s-au terminat e30-urile si, in plus, se zice ca rabdarea e o virtute :blink:

asta nu inseamna ca trebuie sa dai 3k pe el sau ca trebuie neaparat sa il iei pe ala ce ti l-ai pus acum in vizor. ar trebui sa mai cauti (zic eu) pt ca nu s-au terminat e30-urile si, in plus, se zice ca rabdarea e o virtute  :)

107310[/snapback]

am ratat destule e30-uri bune din lipsa de $$ coco si mi-am zis ca acum e momentul....plus ca vreau ca e30-ul sa fie prima masina din viata mea :)

Intr-adevar rabdarea e o virtute, dar am "rabdat" destul. e30 e masina visurilor mele (deocamdata :blink: ), mi-o doresc inca de cand eram copil, knd nu prea stiam nimik clar despre masini, dar ma pasionau la culme.

Salutare! Vreau si eu o parere despre masina si cum vi se pare la prima vedere? Isi merita banii?  e o investitie buna? masina costa 3300 Eur, este din 86.

BMW 325, 2500cmc, 180 cp

107265[/snapback]

E masina de carat marfa?...De ce i-a vopsit geamurile pe spate?...sau e salvare?...sa-i puna crucea rosie atunci... :blink:

Astea sigur nu au 30% transparenta...si nici certificare RAR...

Edited by 330xi

E masina de carat marfa?...De ce i-a vopsit geamurile pe spate?...sau e salvare?...sa-i puna crucea rosie atunci... :blink:

107315[/snapback]

nu cred ca e asta problema

in plus.. nu vreau sa postez ca replica aici si astept opinia celui ce a deschis topicul

zi-le mafiotu_m3 !!

E masina de carat marfa?...De ce i-a vopsit geamurile pe spate?...sau e salvare?...sa-i puna crucea rosie atunci... :)

107315[/snapback]

Daca asta e parerea ta despre un e30 inseamna k nu esti cu adevarat pasionat de bmw-uri.... in definitiv fiecare cu parerea lui. Cum poti spune ca un e30 e masina de carat sau salvare????? :blink:

Edited by mafiotu_m3

Daca asta e parerea ta despre un e30 inseamna k nu esti cu adevarat pasionat de bmw-uri.... in definitiv fiecare cu parerea lui. Cum poti spune ca un e30 e masina de carat sau salvare????? :blink:

107318[/snapback]

Scuze ca m-a luat valul...nu am avut intentia sa spun nimic rau despre E30...dar in cazul de fatza nu m-am putut abtine cand am vazut geamurile laterale spate vopsite...ce o fi fost in capul proprietarului? Esti sigur ca sunt de sticla? Cat despre pasiuni...se pot spune multe...inca o data...no offence... :)

am ratat destule e30-uri bune din lipsa de $$ coco si mi-am zis ca acum e momentul....plus ca vreau ca e30-ul sa fie prima masina din viata mea :) 

Intr-adevar rabdarea e o virtute, dar am "rabdat" destul. e30 e masina visurilor mele (deocamdata :) ), mi-o doresc inca de cand eram copil, knd nu prea stiam nimik clar despre masini, dar ma pasionau la culme.

107314[/snapback]

sper sa fie ok masina asta si sa-ti sa-ti implineasca visul. daca o iei.. sa ai noroc de ea si sa ne anunti si pe noi (eu cel putin o sa ma bucur odata cu tine :blink: )!

Salutare! Vreau si eu o parere despre masina si cum vi se pare la prima vedere? Isi merita banii?  e o investitie buna? masina costa 3300 Eur, este din 86.

BMW 325, 2500cmc, 180 cp

107265[/snapback]

Eu cunosc masina asta....are in jur de 180 cp si e rupta...a avut vreo 3 proprietari care se duceau la curse nu unul singur..:blink: ..din cate stiu eu masina a fost unu anume Stefan din Pantelimon...daca e ce cred eu nu te-as sfatui sa dai nici 2000

Guest poleposition
mafiotule, mah daca tie iti place (si asta conteaza cel mai mult).... du-o la o verificare ceva si asta iti va raspunde la nelamuririle legate de starea tehnica. Si ce daca e verde man.. o botezi "crazy frog" si aia e :blink: