Jump to content

bmw e46

boby2108

Recommended Posts

Se poate 100%. Am facut eu la reprezentanta BMW. Am faruri normale fara xenon sau auto. Cand erau aprinse si opream motorul ramaneau pe pozitii. Acum, dupa ce am fost la BMW si am cerut sa-mi activeze aceasta optiune, cand opresc motorul se sting si farurile si pozitiile. Am activat trei optiuni: sa semnalizeze avariile cand descui si incui usile. sa se incuie usile la plecarea de pe loc, si sa se stinga complet farurile (bineinteles atunci cand sunt aprinse) la oprirea motorului. M-a costat 36 euro, 12 euro de fiecare activare.

Se poate 100%. Am facut eu la reprezentanta BMW. Am faruri normale fara xenon sau auto. Cand erau aprinse si opream motorul ramaneau pe pozitii. Acum, dupa ce am fost la BMW si am cerut sa-mi activeze aceasta optiune, cand opresc motorul se sting si farurile si pozitiile. Am activat trei optiuni: sa semnalizeze avariile cand descui si incui usile. sa se incuie usile la plecarea de pe loc, si sa se stinga complet farurile (bineinteles atunci cand sunt aprinse) la oprirea motorului. M-a costat 36 euro, 12 euro de fiecare activare.

1. Semnalizeaza avariile si la inchideresi la deschidera usilor?

2. La armarea usilor in mers, dupa ce te-ai oprit si ai scos cheia din contact de descuie usile sau tre sa apesi butonul de pe consola sau sa tragi de 2 ori de maner.

Eu am sensor de lumini, deci las farurile pe auto.

Se aprind ele cand trebuie.

Pa ziua pe drum european se aprind singure, asta da optiune :)

La mine semnalizeaza doar la inchiderea usilor.

Dupa ce se incuie automat la plecarea de pe loc trebuie orisa trag de 2 ori de maner or sa apas pe butonul din bord.

Pana acum nu mi-a zis nimeni nimic ca nu am farurile aprinse ziua in amiaza mare, nici nu mi se pare normal.

De ce mai e senzorul ala acolo, dc nu sa stie cand trebuie aprinse farurile si cand nu?

Pai este o lege care trebuie aplicata, in lege se prevede ca pe timp de zi sa ai luminile de intalnire aprinse pe drumurile patriei.

Pe mine m-au oprit pentru treaba asta, am scapat cu avertisment, iar un amic a luat amenda si 2 puncte. Practic le dai motiv in plus sa te opreasca daca nu ai farurile aprinse.

@Ionatan

1.Cand o inchid semnalizeaza o data, cand o deschid semnalizeaza de doua ori

2.Trebuie sa apas butonul de deschidere sau sa trag de clapeta de doua ori. Adevarul este ca asta este cam enervant.

@CatuXXX

Se pot activa separat. Ce optiune vrei tu. Costa in jur de 12 euro de optiune activata.

Treaba e ca primesti amenda pe drumuri nationale, europene sau autostrazi daca ziua circuli fara lumina de intalnire aprinsa.

@Ionatan

1.Cand o inchid semnalizeaza o data, cand o deschid semnalizeaza de doua ori

Pai asta am vrut si eu, dar la mine semnalizeaza doar pe inchidere o singura data iar la deschidere se aprin plafonierele in masina si atat, fara semnalizare.

Baiatul care mi-a facut setarea mi-a zis ca doar asa se poate la BMW :)

Cat despre armarea usilor in mers eu am renuntat dupa ce am vazut cum functioneaza, ma enerva ca toti care urcau un masina nu stiau sa deschida, la VW si la Mercedes e cu dezarmare cand ai luat contactul.

As da si eu 50 de lei ca sa faca din semnale cand o incui/descui. Trebuie sa ai alarma OEM?

se poate activa la orice E46 din tester. se numeste DRL (daytime driving lights).

poti alege la punerea contactului intre :

- aprindere faza scurta + lumini spate

- aprindere fara scurta fara lumini spate

- aprindere faza lunga (alegi tu procentajul intensitatii intre 0 si 50 %) fara lumini spate

- aprindere semnalizari fata (50%) - american style

am vazut ca la mine nu am optiunea de semnalizare la deschiderea masinii, doar la inchidere. probabil trebuie sa ai alarma oem sau ceva modul de confort aditional. la alte masini exista aceasta optiune in Progman.

Edited by robytza