Jump to content

plafon negru

Sorin7650

Recommended Posts

am inteles ca tu ai facut asa ceva. cum arata ok?

Arată mult mai bine decât aş fi crezut că va ieşi, practic nu-ţi poţi da seama că nu este din fabrică aşa.

Doar la atingere este un pic mai aspru, ĂŽnsă oricum nu ai ce căuta cu mâna pe plafon, chiar şi aşa nu se ĂŽntâmplă nimic dacă-l atingi, nu rămâne vopsea pe mâini sau ceva de genul acesta.

Edited by Ciupanezu

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

mda...multumesc pentru poze...si eu sunt de parere ca culoarea gri este una clasica...si nu o voi modifica...plus ca masina nu are nici un fel te tunning...este stock...originala...cred ca asa o sa o si las...ma-ti convins :)...mersi killah pentru poze. multumesc tuturor pentru pareri :)

daca zici ca masina ta e stock, si chiar nu se asorteaza cu nimic, doar sa ai plafon negru de dragul de`a avea, chiar nu`si are rostul, las`o gri ca e mult mai frumoasa! bafta!

am inteles ca tu ai facut asa ceva. cum arata ok?

Aratã mult mai bine decât aº fi crezut cã va ieºi, practic nu-Þi poÞi da seama cã nu este din fabricã aºa.

Doar la atingere este un pic mai aspru, Însã oricum nu ai ce cãuta cu mâna pe plafon, chiar ºi aºa nu se Întâmplã nimic dacã-l atingi, nu rãmâne vopsea pe mâini sau ceva de genul acesta.

de ce sa nu folosesti folie? se monteaza usor, nu costa mult, si alt avantaj, cand te plictisesti de ea, o dai jos, fara sa lase urme.

Rol estetic.

ExistĂŁ Âşi plafon negru OEM.

La fel poate fi spus si de plafonul exterior negru. Nu e o moda lansata de bietasii de colt strada...la baza are plafonul din fibra de carbon menit sa coboare centrul de greutate, si am impresia ca tehnologia e folosita mai ale pe M-uri. Daca plafonul negru e un kitsch atunci la fel am putea spune si de cei care pun kituri de M pe non-M sau jante de M pe non-M....ori nu e deloc adevarat....beauty is in the eye of the beholder. Acum ca unii au "darul" de a duce plafonul negru sau alte elemente de tunning estetic la rangul de kitch, asta e cu totul atceva.... :)

Stai puĂžin, vorbim de 2 lucruri total diferite.

Plafonul de M e fĂŁcut din carbon Âşi are o menire practicĂŁ, Âşi anume sĂŁ coboare centrul de greutate al maÂşinii.

Când pui o banalã folie, nu faci altceva decât sã creezi un kitsch inutil.

Când pui jante de M pe o maºinã non-M, faci maºina mai frumoasã ºi ÎmbunãtãÞeºti manevrabilitatea ºi stabilitatea.

Plafonul interior negru poate exista ºi pe maºini non-M ºi este dintr-o banalã pânzã, doar pe M-uri este din Alcantara.

Dacã eu am vopsit plafonul În negru, aratã identic cu cel original, În timp ce dacã pui o folie pe plafonul exterior sau Îl vopseºti, rezultatul este mult diferit faÞã de original.

Acum ca unii au "darul" de a duce plafonul negru sau alte elemente de tunning estetic la rangul de kitch, asta e cu totul atceva.... :)

Stai linistit, Ciupanezu ataca un post de al meu pe acest forum in care am scris ca masina sotiei are plafonul colantat cu negru. In schimb, tigania de a vopsi un plafon interior cu sprayul (in loc sa cumpere unul negru OEM) este ceva de bun gust...

Stai linistit, Ciupanezu ataca un post de al meu pe acest forum in care am scris ca masina sotiei are plafonul colantat cu negru. In schimb, tigania de a vopsi un plafon interior cu sprayul (in loc sa cumpere unul negru OEM) este ceva de bun gust...

Nu Âştiu de unde ai scos-o pe asta, n-am idee ce maÂşinĂŁ sau ce plafon are soĂžia ta, din principiu nu mĂŁ intereseazĂŁ astfel de lucruri, ĂŽmi sunt total indiferente.

exact ce ziceam in primul meu post pe acest topic. repede o sa sara sacalii cu replici gen "e kitch" gusturile nu se discuta. nu stiu de unde atata rautate. :) :) :twoup:

Nu e vorba de nici o rĂŁutate.

Mie mi se pare urât sã vopseºti/colantezi plafonul În altã culoare decât caroseria.

E doar o pĂŁrere, fiecare ĂŽÂşi poate vopsi/colanta plafonul cum doreÂşte.

Stai puĂžin, vorbim de 2 lucruri total diferite.

Plafonul de M e fĂŁcut din carbon Âşi are o menire practicĂŁ, Âşi anume sĂŁ coboare centrul de greutate al maÂşinii.

Când pui o banalã folie, nu faci altceva decât sã creezi un kitsch inutil.

Când pui jante de M pe o maºinã non-M, faci maºina mai frumoasã ºi ÎmbunãtãÞeºti manevrabilitatea ºi stabilitatea.

Plafonul interior negru poate exista ºi pe maºini non-M ºi este dintr-o banalã pânzã, doar pe M-uri este din Alcantara.

Dacã eu am vopsit plafonul În negru, aratã identic cu cel original, În timp ce dacã pui o folie pe plafonul exterior sau Îl vopseºti, rezultatul este mult diferit faÞã de original.

Ai dreptate, dar depinde ce folie pui...daca scoti binisor din buzunar si pui o folie ce imita perfect fibra de carbon atunci produci un efect placut. Daca BMW nu ar fi considerat ca arata bine pur si simplu il vopseau si ei pe cel original. Totu depinde de ce vrei sa faci cu masina...o imitatie cat mai buna a originalului(pentru ca unul original ar exagera dpdv al costului) din dorinta de a aduce acelasi efect estetic sau, vorba ta, un kitch ordinar din dorinta de a te lauda aiurea. Cel putin eu asa vad situatie. Insa plafonul negru mi se pare ca merge doar la un numar mic de culori exterioare, si alea deschise evident. :)

Nu Âştiu de unde ai scos-o pe asta, n-am idee ce maÂşinĂŁ sau ce plafon are soĂžia ta, din principiu nu mĂŁ intereseazĂŁ astfel de lucruri, ĂŽmi sunt total indiferente.

exact ce ziceam in primul meu post pe acest topic. repede o sa sara sacalii cu replici gen "e kitch" gusturile nu se discuta. nu stiu de unde atata rautate. :) :twoup: :(

Nu e vorba de nici o rĂŁutate.

Mie mi se pare urât sã vopseºti/colantezi plafonul În altã culoare decât caroseria.

E doar o pĂŁrere, fiecare ĂŽÂşi poate vopsi/colanta plafonul cum doreÂşte.

normal,mai ales ca aici la tara la mine se poarta inca. :)

Ai dreptate, dar depinde ce folie pui...daca scoti binisor din buzunar si pui o folie ce imita perfect fibra de carbon atunci produci un efect placut. Daca BMW nu ar fi considerat ca arata bine pur si simplu il vopseau si ei pe cel original. Totu depinde de ce vrei sa faci cu masina...o imitatie cat mai buna a originalului(pentru ca unul original ar exagera dpdv al costului) din dorinta de a aduce acelasi efect estetic sau, vorba ta, un kitch ordinar din dorinta de a te lauda aiurea. Cel putin eu asa vad situatie. Insa plafonul negru mi se pare ca merge doar la un numar mic de culori exterioare, si alea deschise evident. :)

Dar de ce trebuie să pun o folie care "imită"?

Tuning-ul pe bază de folie mi se pare o tâmpenie.

Moda asta cu folia este foarte enervantă, vezi capote colantate, plafoane colantate, faruri colantate.

Sunt sigur că ĂŽn câţiva ani va fi considerată kitsch de toată lumea.

N-am taxi, prin urmare evit orice fel de folie pe maşină.

"Sa fim seriosi." :)

Ăsta e adevărul, eu nu fac atacuri ca o femeie.

Dacă am ceva de spus, zic ĂŽn faţă, nu mă ascund.

Edited by Ciupanezu

Intrebare: Neaparat trebuie sa fie OEM totul? adica daca`mi pun jante sa fie OEM...etc si etc? ... fiecare cu ce`i place, gusturile sunt impartite, si mai ales gusturile nu se discuta, sau..daca vreau sa`mi vopsesc BMW`ul tip cameleon, sa nu`l vopsesc pt ca nu este nici un model de serie vopsit la fel?

Atunci imi pun intrebarea: firmele de tuning ce rost mai au? bineinteles, nici sa nu exageram cu piese made in China, pe un BMW, sau alte porcarii.

Dar de ce trebuie sĂŁ pun o folie care "imitĂŁ"?

Ce naiba "imita" folia neagra? Este doar un element de tuning optic, nu vrea sa imite absolut nimic!

eu nu fac atacuri ca o femeie.

Dacã am ceva de spus, zic În faÞã, nu mã ascund.

Ai crescut si mai mult in ochii mei, am intrat pe profilul tau si ti-am acordat cinci stelute. Acum poti sa stai linistit?

Edited by BOGDANIEL

Folia de carbon e scumpă, ce să faci. :)

Sunt un pic răutăcios.

De la depărtare nu prea se vede diferenţa.

Intrebare: Neaparat trebuie sa fie OEM totul? adica daca`mi pun jante sa fie OEM...etc si etc? ... fiecare cu ce`i place, gusturile sunt impartite, si mai ales gusturile nu se discuta, sau..daca vreau sa`mi vopsesc BMW`ul tip cameleon, sa nu`l vopsesc pt ca nu este nici un model de serie vopsit la fel?

Atunci imi pun intrebarea: firmele de tuning ce rost mai au? bineinteles, nici sa nu exageram cu piese made in China, pe un BMW, sau alte porcarii.

Nu trebuie să fie totul OEM, ĂŽnsă mie nu-mi place ideea asta de tuning ieftin pe bază de folie.

Firmele de tuning sunt nişte simple afaceri.

Edited by Ciupanezu

Folia de carbon e scumpĂŁ, ce sĂŁ faci. :)

Sunt un pic rĂŁutĂŁcios.

De la depĂŁrtare nu prea se vede diferenĂža.

Ai modificat un pic, sa pari simpatic.

Nu am colantat-o eu :twoup: Apropo, ce este mai scump, un spray de vopsea sau un plafon OEM? :)