Jump to content

plafon negru

Sorin7650

Recommended Posts

Folia de carbon e scumpĂŁ, ce sĂŁ faci. :)

Sunt un pic rĂŁutĂŁcios.

De la depĂŁrtare nu prea se vede diferenĂža.

Intrebare: Neaparat trebuie sa fie OEM totul? adica daca`mi pun jante sa fie OEM...etc si etc? ... fiecare cu ce`i place, gusturile sunt impartite, si mai ales gusturile nu se discuta, sau..daca vreau sa`mi vopsesc BMW`ul tip cameleon, sa nu`l vopsesc pt ca nu este nici un model de serie vopsit la fel?

Atunci imi pun intrebarea: firmele de tuning ce rost mai au? bineinteles, nici sa nu exageram cu piese made in China, pe un BMW, sau alte porcarii.

Nu trebuie sĂŁ fie totul OEM, ĂŽnsĂŁ mie nu-mi place ideea asta de tuning ieftin pe bazĂŁ de folie.

Firmele de tuning sunt niÂşte simple afaceri.

eu sincer, de la bun inceput am vrut negru mat, nu sunt incantat de carbon, ori e carbon 100% ori nimic!

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ai modificat un pic, sa pari simpatic.

Nu am colantat-o eu :) Apropo, ce este mai scump, un spray de vopsea sau un plafon OEM? :)

Din pĂŁcate nu este aÂşa simplu.

Au intrat 5 spray-uri Âşi muncĂŁ de vreo 2 zile, doar materialele (spray-uri, degresant, Âşmirghel, grund pentru plastic) au costat vreo 2 milioane.

Aº fi cumpãrat plafon OEM negru dacã aº fi gãsit, banii nu sunt o problemã când vine vorba de maºinã.

eu sincer, de la bun inceput am vrut negru mat, nu sunt incantat de carbon, ori e carbon 100% ori nimic!

Doar plafonul negru mat Âşi restul maÂşinii lucioasĂŁ aratĂŁ cam ciudat.

Ai modificat un pic, sa pari simpatic.

Nu am colantat-o eu :( Apropo, ce este mai scump, un spray de vopsea sau un plafon OEM? :)

Din pĂŁcate nu este aÂşa simplu.

Au intrat 5 spray-uri Âşi muncĂŁ de vreo 2 zile, doar materialele (spray-uri, degresant, Âşmirghel, grund pentru plastic) au costat vreo 2 milioane.

Aº fi cumpãrat plafon OEM negru dacã aº fi gãsit, banii nu sunt o problemã când vine vorba de maºinã.

Gaseai, pe comanda, la orice reprezentanta BMW. In loc sa muncesti 2 zile, beai cateva cafele pe Dorobanti si apoi doar te duceai sa il iei de unde l-ai comandat :twoup: Simplu, este mai scump, nu te mai ascunde ca o femeie :D

Doar plafonul negru mat Âşi restul maÂşinii lucioasĂŁ aratĂŁ cam ciudat.

Ce bine ca masina sotiei (inca lucioasa, ca orice masina sub 10 ooo km) are colantul negru lucios :)

Gaseai, pe comanda, la orice reprezentanta BMW. In loc sa muncesti 2 zile, beai cateva cafele pe Dorobanti si apoi doar te duceai sa il iei de unde l-ai comandat :) Simplu, este mai scump, nu te mai ascunde ca o femeie :)

Nu da sfaturi pe care tu nu le-ai urma.

Ar fi sărit de 1500 € investiţia, ar fi fost o aberaţie.

Chiar dacă am bani (sau nu), nu văd de ce i-aş arunca pe fereastră când pot ajunge la acelaşi rezultat cu puţină muncă şi atenţie.

Este vorba de un simplu plafon din carton şi pânză, plus câteva lămpi negre dintr-un plastic banal.

Dacă BMW cere nişte preţuri enorme pe ele, asta nu ĂŽnseamnă că trebuie să le şi cumpărăm.

Când am spus că nu am găsit mă refeream la dezmembrări.

Aş fi putut da 5-6 milioane pe un plafon negru şi pe toate plasticele şi plafonierele din maşină, ĂŽnsă n-am găsit, este o opţiune rară.

Puteam să cumpăr unul cu 200 € acum ceva vreme, era de pe un M5, prin urmare era din Alcantara, ĂŽnsă nu l-am luat pentru că era pentru maşini cu trapă.

Edited by Ciupanezu

Gaseai, pe comanda, la orice reprezentanta BMW. In loc sa muncesti 2 zile, beai cateva cafele pe Dorobanti si apoi doar te duceai sa il iei de unde l-ai comandat :) Simplu, este mai scump, nu te mai ascunde ca o femeie :(

Nu da sfaturi pe care tu nu le-ai urma.

Ar fi sĂŁrit de 1500 € investiĂžia, ar fi fost o aberaĂžie.Chiar dacĂŁ am bani (sau nu), nu vĂŁd de ce i-aÂş arunca pe fereastrĂŁ când pot ajunge la acelaÂşi rezultat cu puĂžinĂŁ muncĂŁ Âşi atenĂžie.

Este vorba de un simplu plafon din carton ºi pânzã, plus câteva lãmpi negre dintr-un plastic banal.

DacĂŁ BMW cere niÂşte preĂžuri enorme pe ele, asta nu ĂŽnseamnĂŁ cĂŁ trebuie sĂŁ le Âşi cumpĂŁrĂŁm.

Când am spus cã nu am gãsit mã refeream la dezmembrãri.

AÂş fi putut da 5-6 milioane pe un plafon negru Âşi pe toate plasticele Âşi plafonierele din maÂşinĂŁ, ĂŽnsĂŁ n-am gĂŁsit, este o opĂžiune rarĂŁ.

Puteam sĂŁ cumpĂŁr unul cu 200 € acum ceva vreme, era de pe un M5, prin urmare era din Alcantara, ĂŽnsĂŁ nu l-am luat pentru cĂŁ era pentru maÂşini cu trapĂŁ.

Daca vrei plafon din fibra iti dai seama la cat ajunge...mai ales manopera? :) Eu unul nu apreciez in mod special look-ul cu plafon negru...dar pentru cei innbuniti dupa el spun ca este acceptabila o foliere facuta cu bun simt :twoup: !

salut!

Am un e46 nFl Gri metalizat...si as vrea sa ii fac plafonul negru...dar nu sunt inca 100% decis...si nu gasesc nici o poza pe net cu un seria 3 argintiu cu plafonul negru ca sa imi fac o idee....ma puteti ajuta,va rog :)...poate ati vazut un asemenea exemplar..sau poate chiar detine cineva...sau astept..pareri pro si contra.

Pe masini vopsite alb si care au plafonul negru..da foarte bine...acum nu stiu ce sa zic si pe gri metal cum vine :)

Multumesc!

am vazut mai multe masini gri cu plafonul negru...eu zic ca da bine ,acum depinde de gusturile fiecaruia,il poti folia is dak nu iti place dai folia jos.Nu ai nimic de pierdut,bafta :twoup:

Eu am sa fac plafonul masinii negru e masina mea si daca eu consider de cuviinta catrebuie sa o tiganesc asa am sa fac.

Acum am o intrebare, plafonul negru (la interior) nu iti creaza o stare de claustrofobie? Nu ai senzatia ca "pica" plafonul pe tine?Nu sunt claustrofob, dar la mine este alb, si vreau sa fac tapiteria masinii cu alcantara, as vrea sa fac si plafonul cu alcantara dar nu stiu cum arata, in Sv cred ca nu este nici o masina cu plafonul negru.

Producerea de masini marca BMW, inainte de toate, este de asemenea tot o afacere (ca e marca mea preferata, ca produce masini de calitate si etc nu are legatura), e vorba tot de o societate, de fabrici, de promovarea unui produs ca ulterior sa fie vandut. Unii cumpara BMW, altii nu`si permit sau pur si simplu vor alta marca, la fel e si cu firmele de tuning - unii vor o masina ceva mai diferita fata de una de serie, altii vor doar OEM, dau un exemplu foarte cunoscut: WEST COAST CUSTOMS, e tot o firma de tuning, e tot o afacere, dar nu cred ca putem spune ca baietii de acolo fac kitch-uri.

Edited by KiLLaH

Eu am sa fac plafonul masinii negru e masina mea si daca eu consider de cuviinta catrebuie sa o tiganesc asa am sa fac.

Acum am o intrebare, plafonul negru (la interior) nu iti creaza o stare de claustrofobie? Nu ai senzatia ca "pica" plafonul pe tine?Nu sunt claustrofob, dar la mine este alb, si vreau sa fac tapiteria masinii cu alcantara, as vrea sa fac si plafonul cu alcantara dar nu stiu cum arata, in Sv cred ca nu este nici o masina cu plafonul negru.

Asa gandesc si eu, dar m-am ferit sa scriu pe forum, gandindu-ma la modul in care imi vor raspunde imebecilii: "E de la medicamente" etc etc etc. Acum, ca nu sunt singur, mi-am facut curaj.

mie personal nu imi place plafonul negru la o masina de alta culoare... dar recunosc ca pe unele nu arata chiar rau, daca ar fi aratat rau probabil BMW nu ar fi lasat asa plafonul M-ului, l-ar fi vopsit...

Aratã mult mai bine decât aº fi crezut cã va ieºi, practic nu-Þi poÞi da seama cã nu este din fabricã aºa.

Doar la atingere este un pic mai aspru, Însã oricum nu ai ce cãuta cu mâna pe plafon, chiar ºi aºa nu se Întâmplã nimic dacã-l atingi, nu rãmâne vopsea pe mâini sau ceva de genul acesta.

banuiesc ca l-ai demontat complet, cu ce vopsea ai dat pe el?

Nu, e foarte ok.

ExistĂŁ plafon negru Âşi de fabricĂŁ, nu creazĂŁ o stare de claustrofobie, interiorul pare mult mai frumos cu plafon negru, mai exclusivist.

Plafonul gri e foarte banal.

Producerea de masini marca BMW, inainte de toate, este de asemenea tot o afacere (ca e marca mea preferata, ca produce masini de calitate si etc nu are legatura), e vorba tot de o societate, de fabrici, de promovarea unui produs ca ulterior sa fie vandut. Unii cumpara BMW, altii nu`si permit sau pur si simplu vor alta marca, la fel e si cu firmele de tuning - unii vor o masina ceva mai diferita fata de una de serie, altii vor doar OEM, dau un exemplu foarte cunoscut: WEST COAST CUSTOMS, e tot o firma de tuning, e tot o afacere, dar nu cred ca putem spune ca baietii de acolo fac kitch-uri.

Da, este tot o afacere, ĂŽnsĂŁ nu o poĂži compara cu o firmĂŁ de tuning.

Un BMW este fĂŁcut de ingineri, de oameni cu o pregĂŁtire ĂŽn domeniu, ĂŽn timp ce tunerii sunt niÂşte oarecare.

Ba da, Âşi ce kitsch-uri! :)

Am vãzut câteva maºini modificate frumos, Însã majoritatea sunt niºte porcãrii fãcute doar pentru a ieºi În evidenÞã, bunul gust lipseºte cu desãvârºire.

Asa gandesc si eu, dar m-am ferit sa scriu pe forum, gandindu-ma la modul in care imi vor raspunde imebecilii: "E de la medicamente" etc etc etc. Acum, ca nu sunt singur, mi-am facut curaj.

banuiesc ca l-ai demontat complet, cu ce vopsea ai dat pe el?

Da, am demontat absolut tot.

Plafonul, stâlpii laterali, plafonierele, mânerele de pe plafon.

Cu spray negru mat.

AratĂŁ ca de fabrica dacĂŁ ai grijĂŁ la detalii.

Cu alte cuvinte, toate plasticele trebuie pregĂŁtite ca lumea de vopsit, altfel vopseaua se va coji.

Cauta si tu in noul CHAT ROOM al forumului. Topicul are denumire de masina, dar vad ca se discuta despre motociclete etc etc...

Vezi-Ăži de treaba ta.

Edited by Ciupanezu

Daca iti faci plafonu masinii negre ptr ca in SV nu mai este altu ca tine, scrie-ti pe plafon in interior si "sunt un zeu" sa te ghidile la ego de fiecare data cand conduci masina

Ziceam ca nu stiu daca este in SV masina cu plafon negru in interior. Oricum sunt cocalar pentru ca am E36, e chiar buna ideea sa scriu asa ceva pe plafon.

Fara alte comentarii :) :) :twoup:

Edited by BOGDANIEL

Nu, e foarte ok.

ExistĂŁ plafon negru Âşi de fabricĂŁ, nu creazĂŁ o stare de claustrofobie, interiorul pare mult mai frumos cu plafon negru, mai exclusivist.

Plafonul gri e foarte banal.

Merci mult, la E36 nu stiu daca este plafon negru de fabrica.

...dar nici nu dau pe spate. Nu am mai vazut de ceva timp creatii de ale lor, dar cat am mai urmarit emisiunile in care apareau ei, in afara de boxe mari, niste LCD-uri pe ici pe colo, jante cat casa si alte bling-uri nu mai stiau. Mie un designer american de calitate mi se pare Chip Foose. Am avut ocazia sa vad cateva masini cu semnatura lui in USA si in realitate arata chiar mai bine decat la TV.

Foarte adevĂŁrat.

Chip Foose e un adevĂŁrat artist, face modificĂŁri de calitate, subtile Âşi de bun gust.

Cei de la West Coast Customs nu fac nimic special, doar ĂžigĂŁnii.

LCD-uri ºi difuzoare peste tot, câte o tâmpenie gen lustrã, acvariu, maºinã de fãcut cafea ºi alte imbecilitãÞi, jante imense din crom ºi o tapiÞerie din piele ºi piele Întoarsã.

Foarte adevĂŁrat.

Chip Foose e un adevĂŁrat artist, face modificĂŁri de calitate, subtile Âşi de bun gust.

Cei de la West Coast Customs nu fac nimic special, doar ĂžigĂŁnii.

LCD-uri ºi difuzoare peste tot, câte o tâmpenie gen lustrã, acvariu, maºinã de fãcut cafea ºi alte imbecilitãÞi, jante imense din crom ºi o tapiÞerie din piele ºi piele Întoarsã.

Indubitabil :) ....am avut onorea sa vad in California un Super Bee si un Charger modificate de el, expuse in cadrul unui hot-rod show. Sincer as fi renuntat la orice M6, S6, 911, Vantage sau mai stiu eu ce, pentru una din acele bijiterii...efectiv iti fura inima. Stiu ca suna libidinos dar acesta este adevarul...ramai perplex la una din acele creatii...