Jump to content

vand bmw e46

cri2fast

Recommended Posts

vand bmw e46 an 2002/09.navigatie mare,clima,piele 2 culori bej+negru.functioneaza si arata impecabil.km 146000 reali.accept orice test.jante aliaj originale.inmatriculata 2009.masina este rulata mai putin de 3 luni prin tara pret 8500 neg. id- crissu2008-

vand bmw e46 an 2002/09.navigatie mare,clima,piele 2 culori bej+negru.functioneaza si arata impecabil.km 146000 reali.accept orice test.jante aliaj originale.inmatriculata 2009.masina este rulata mai putin de 3 luni prin tara pret 8500 neg. id- crissu2008-

sa inteleg k e un 320d :)

este un 320 D,imi pare rau ca acum nu dispun de mai multe poze

cat esti dispus sa mai lasi?

mai baga poze

am un id de mess,putem sa vorbim mai multe acolo.o sa pun poze in scurt timp.singurul motiv pt care vand masina este ca nu am timp sa merg cu ea ca sunt mereu plecat.masina sta degeaba

Cred ca erau mai multi interesati daca aveai un pret mai decent si daca nu aveai "pielea" aia...

Pielea aia am impresia cã am vãzut'o la vânzare pe undeva... deci cred cã vrea sã scape de ea :)

un pret mai ^decent^ nu am si despre piele e posibil sa fi vazut-o prin multe vitrine sau magazine de textile.probabil ca pt u un pret decent inseamna vreo 5 mii euro

Nu. Pret decent in functie de ce prezinta si masina.

Eu am vandut e46 320d nFL din 2001 acum o luna cu 7350. Dar arata si functiona intr-un mare fel!

Si tot interior gri avea (bord + mocheta + tapiserie).

Dar iarta-ma, tapiseria ta arata si se potriveste pe masina asta aproape la fel de bine ca o nuca-n pereta. Aproape...

P.S.: numarul a fost preferential?

Edited by alex mihalciuc

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.