Jump to content

Cumpar unitate radio BM24 sau BM54 si ceasuri de bord

Recommended Posts

Chiar nu are nimeni de vanzare acest model de ceas de bord pentru E39 -530d - 2001?

Multumesc!

BMW E39 - 530D - 2001 (GV10359)Cumpar unitate radio BM24 sau BM54 si ceasuri de bord - cu afisajul din mijloc mare ... pentru cele dotate cu navigatie mare.Multumesc!

post-6289-1269285841_thumb.jpg

Edited by Gabrian77

up

Chiar nu are nimeni de vanzare acest model de ceas de bord pentru E39 -530d - 2001?

Multumesc!

BMW E39 - 530D - 2001 (GV10359)Cumpar unitate radio BM24 sau BM54 si ceasuri de bord - cu afisajul din mijloc mare ... pentru cele dotate cu navigatie mare.Multumesc!

Multumesc!

cu afisajul mic am eu daca se potriveste

nu, doar cel din imagine merge.

multumesc!

Multumesc!

cu afisajul mic am eu daca se potriveste

am dus-o la cineva si mi-a reparat-o.

acum in weekend o sa o incerc cand ajung la masina.

Vorbim dupa.

multumesc!

o seara buna!

aaaa... eu stiam ca e ok un UP pe zi. merci pentru sfat.

vezi ca iti inchide topicul! up se da la 7 zile nu zilnic! ai aflat ce iti trebuie BM24 sau BM54? vezi ca nu au aceeasi mufa

ai mai jos adaptor de la BM24 la BM54

unitatea radio s-a reparat si merge foarte bine.

multumesc lui <<CREAM>>.

Am mai ramas sa cumpar ceasurile de bord.

poate totusi o sa gasesc la cineva unele care sa nu aiba pixeli morti si altele...

multumesc!

BMW E39 - 530D - 2001 (GV10359)

Cumpar unitate radio BM24 sau BM54 si

ceasuri de bord - cu afisajul din mijloc mare ... pentru cele dotate cu navigatie mare.

Multumesc!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.