Jump to content

Vand evacuare dubla custom E36 325

Recommended Posts

Vand evacuare dubla custom 325 cap coada incluzand serpii de la motor.

Are catalizatoarele scoase si segmentele respective sunt inlocuite cu teava.

Se recomanda pt E36 2.0 care din fabrica vine cu traseu simplu nu dublu.

Pret 200 ron.

Contra cost se poate asigura montaj.

0762 693 226

Edited by the_rifle

Rectific anuntul :

Serpii aia stock cce vin la motorul de 2,5 nu pot sa-i dau ca raman eu fara , pt evacuarea asta pe care am cumparat-o.

Am inteles de la mecanic ca nu este toba de E36 325 . De la mijloc spre finala inclusiv finala este traseu si finala de E46 330 iar de la mijloc spre motor este traseul de E36 325 din care s-au scos catalizatoarele si au fost inlocuite cu tzeava.... Deci nu e nici cal nici magar...

E o adaptare de 330 E46 sa se potriveasca pe e36 325.... Nu stiu daca sunt prea explicit la ora asta...

Asa mi-a zis mecanicul.... Daca el m-a mintit va mint si eu pe voi. Habar n-am cum arata o toba stock de E36 si o toba Stock de e46 330...

Codul stantzat pe toba este 1740350. Eu n-am gasit codul asta nici pe realoem.com nici pe bmwfans.info

Fiind vorba de toba de E46 330 pretul se modifica la 100 de euro.

Edited by the_rifle

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.