Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

i-am dat nitel la oase

fbdcnt

Recommended Posts

am fost pana la mare. vreme buna apa calda. nici f cald, 28c. am profitat ca am terminat rodajul si am facut revizia sa-i dau nitel la oase sa vad ce poate. nu sunt foarte entuziast, nici pe manual fara dsc in s6 nu-ma da cine stie ce senzatii dus in blana in vitezele de jos. pe d5 schimba sus si destul de brutal. raman la ce-am spus, ii trebuia cutie manuala. modelele sportive de la mercedes sunt mai violente, nu ca mi-ar place marca aia. handling-ul f bun ca la porsche, volan bleg la viteza (not good), frane f bune. sunet de drujba. altfel impact maxim, decapotata agata singura :blink: Edited by Doru

super tare :blink: ,nu inteleg dc nu prea iti place tie smg-ul asta,probabil pt ca esti obisnuit pe masini elegante unde nu trebuie sa se simta schimbatul,in rest cred ca nu o sa ai niciodata senzatiile de pe motor :) si ,parerea mea,din cauza asta nu ti se pare cine stie ce :) si esti un pic dezamagit

AMG-urile se simt mult mai violente din cauza cuplului enorm care-ti cam rupe ficatii.  Ai ajuns la 280 cu ea? :blink:

107628[/snapback]

250. VREAU AMG!!!

Plec cu motorul la Ferma de Struti (Unde o fi aia?) sa ma racoresc si eu nitel frate, cu masina asta parca as fi pensionat prematur. Luati-va motoare sa vedeti distractie! O sa pun poze la moto cand vin daca or fi struti de-adevaratelea.

Edited by Doru

Hehe. SL-ul e perfect dar te rupe daca il incerci nou (cam 160000). Gasesti unul din 2003 cu putini km pe la 75000 in Ger.

Banuiesc ca nu tii la benzina avand in vedere ca ai X5-ul... SL-ul 55 al unui prieten ii arata numai 35l/100km mediu :)

Ai mai putea incerca sa iei un 645 si sa-l bagi la G-Power la modificari (daca te pasioneaza). Cu 38000EUR ti-l duc la 5200cmc + kompressor si ajunge la 550hp/750Nm. Bati M5/M6 si orice AMG in-afara de 65-uri cu el :blink:

BMW_5er_E60_Limousine__Saloon___E61_Touring__M5_G_Power.pdf

Edited by Kane

Hehe. SL-ul e perfect dar te rupe daca il incerci nou (cam 160000). Gasesti unul din 2003 cu putini km pe la 75000 in Ger.

Banuiesc ca nu tii la benzina avand in vedere ca ai X5-ul... SL-ul 55 al unui prieten ii arata numai 35l/100km mediu :blink:

107639[/snapback]

Am mers cu un SL500 m-a spart. Si cu alte 500 idem.

Edited by Doru

Dorule,ce-mi place mie la tine ca esti obiectiv!!

La banii aia iti luai o bomba de RS6,manuala cu sase,420 caluti+Quattro care n-are nicio legatura nici cu AMG,nici cu vreun M la clasa ei!

Dar daca-ti place Bmw!!

Luigi Vicol

Edited by l.u.v

am mers cu 645, are putere dar are lag. mi s-a parut ca lanseaza greu. parca 630 pleaca mai repede de pe loc dar lesina repede. batem apa-n piua. am mai zis, nu cifrele din tabel conteaza pt mine la o masina. o sa tin m-ul pana ii fac viteza si-mi iau porsche n-o mai frec cu surogate. am si renuntat la 4s, iau s normal cu cutie manuala. hai, deschideti lista de inscrieri la m.

Dorule,ce-mi place mie la tine ca esti obiectiv!!

La banii aia iti luai o bomba de RS6,manuala cu sase,420 caluti+Quattro care n-are nicio legatura nici cu AMG,nici cu vreun M la clasa ei!

Dar daca-ti place Bmw!!

Luigi Vicol

107705[/snapback]

asa e da ce sa fac daca nu-mi place audi de nici un fel?

Eu unul sunt multumit de M3 Cabrio - mai mult de atat pe drumurile astea e deja exagerat... plus ca m-am tras cu DB9 pe autostrada si abia ia 50 de metri in fata pana in 250Km/h... eu pe S6 cu sport apasat dar cu inca 3 persoane in masina. Ma rog, una peste alta chiar sunt multumit de ea. Numai ca mi-am distrus fata de la pietricele, a sarit vopseaua si pe capota in cateva locuri... si cred ca am gresit cand am luat jantele de 19... Una peste alta nu foarte practica, dar merita senzatia la 250 decapotat... :blink:

Eu unul sunt multumit de M3 Cabrio - mai mult de atat pe drumurile astea e deja exagerat... plus ca m-am tras cu DB9 pe autostrada si abia ia 50 de metri in fata pana in 250Km/h... eu pe S6 cu sport apasat dar cu inca 3 persoane in masina. Ma rog, una peste alta chiar sunt multumit de ea. Numai ca mi-am distrus fata de la pietricele, a sarit vopseaua si pe capota in cateva locuri... si cred ca am gresit cand am luat jantele de 19... Una peste alta nu foarte practica, dar merita senzatia la 250 decapotat... :blink:

107962[/snapback]

a ta e aia rosie? a inceput si a mea sa-si dea drumul. la inceput era cam lesinata. acum o arunc de spate in curba pe d4. se stabilizeaza singura imediat. sigur ca nu e practica dar nu am luat-o ca e practica.

Nu se mai face rodajul ca pe vremuri la o masina noua? Eu asa stiam, ca la masina noua, primii 2-3 mii de km se merge 60% din viteza maxima si turatie. Cred ca are si un abtibild de genul asta pe parbriz, cel putin la cateva BMW-uri am vazut asa ceva. Si abia dupa rodajul asta, motorul ajunge la performanta optima.

Cred ca la ora actuala masina da jumatate din cat poate un M3 cu 50 de mii de km la bord sa zicem.

Nu se mai face rodajul ca pe vremuri la o masina noua? Eu asa stiam, ca la masina noua, primii 2-3 mii de km se merge 60% din viteza maxima si turatie. Cred ca are si un abtibild de genul asta pe parbriz, cel putin la cateva BMW-uri am vazut asa ceva. Si abia dupa rodajul asta, motorul ajunge la performanta optima.

Cred ca la ora actuala masina da jumatate din cat poate un M3 cu 50 de mii de km la bord sa zicem.

107992[/snapback]

am avut f multe bmw-uri noi precum si alte marci. din experienta mea masina merge altfel dupa numai 1000-1500km si este complet rodata pe la 10,000. dupa 10k nu se mai intimpla nimic. asta a avut rodaj 2000, l-am facut, max 5000 ture.

am avut f multe bmw-uri noi precum si alte marci. din experienta mea masina merge altfel dupa numai 1000-1500km si este complet rodata pe la 10,000. dupa 10k nu se mai intimpla nimic. asta a avut rodaj 2000, l-am facut, max 5000 ture.

107995[/snapback]

Nu stiu de ce am ramas cu impresia ca ai facut doar 500 de km cu ea si ma miram ca esti prea pripit sa tragi concluzii. :blink: