Jump to content

Audi A6 3.0 B-444-VVV a incercat sa ma scoata de pe sosea.

Vampiroiul535

Recommended Posts

Nu mai instigati la violenta in locuri publice. Este atat contraproductiv cat si ilegal. De asemenea cei care nu au vazut o sectie de politie pe interios sau au avut parte de batai 1 vs multi doar in format .avi ar fi bine sa se abtina in a da sfaturi despre fapte de vitejie, initiatorul topicului a procedat foarte corect si a dat dovada de sange rece.

• Replies 246
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Omul nostru a scapat pentru ca a avut o masina care i-a permis sa scape.

Daca nu reusea si il cocosau aia si acum scria din spital, plin de cusaturi si cu nu stiu cate coaste rupte si fara sa retina numar de inmatriculare, ce mai era de facut? Tot sa incerce sa evite si sa aplaneze? Daca poti sa iti procuri un pistol in conditii legale, fa-o! Eu daca m-as simti amenintat in vre-un fel, sau daca un membru al familiei mele al fi pus in pericol, as trage de 100 de ori din 100. In fond la ce ar mai fi bune pistoalele, decat sa le vedem in filme?

Prefer sa stau toata viata prin tribunale decat sa traiesc cu regretul ca nu mi-am protejat familia sau pe mine.

Edited by KTU

Nu mai stau acum să caut, ĂŽnsă ĂŽmi amintesc foarte bine cum ai povestit că l-ai prins pe un şofer de tir care te-a şicanat ĂŽn trafic şi pe care l-ai bătut cu ĂŽncă un şofer, prin urmare eu nu fac decât acelaşi lucru, spun ceea ce gândesc...

ba ai face bine totusi sa cauti, pentru ca in acea situatie, cel care a inceput sa ii mute dintii aluia era un sofer de prin Bacau, parca... eu abia avusesem timp sa scot masina din santz !!!

eu fusesem in situatia de acum a lui @Vampiroiu535... cu diferenta ca aveam si copilul in masina! :) in rest, ipostaza era cam aceeasi, doar ca ala nu avea Audi A6, ci un mare TIR...

inconstienti si complexati de propria situatie, de concurenta cu "cel mai bun/mare/greu/important" sunt pe toate drumurile, iar refularile lor nu trebuie sa ne afecteze viata... chiar si pe internet...

si nici nu cred ca trebuie sa le muti dintii in cerul gurii, decat daca alta cale nu exista si esti in mare pericol FIZIC...

in spatele tastaturii si monitor, si un copil de 7 ani ar putea sa arate ca BruceLee... conteaza mult insa LUCIDITATEA de moment si alegerea solutiei potrivite, in raport de riscuri...

crezi ca Vampiroiu nu le putea turti nasurile la vreo 2-3 dintre aia ? ba da, dar cel mai probabil s-a gandit ca e mai CORECT/LEGAL/SAFE sa anunte Politia prin 112 !

ceea ce recomand tuturor sa faca in orice situatie !

Te-ai invatat minte. Concluzia este ca: de acum inainte vei avea in torpedo, pistolul. Cand se intampla asa ceva, mai ales cu prietena ta martora, prinde si tu sange-n vene... si trage. doar esti agresat,amenintat,pus in pericol si etc. NU ierta, caci se va mai intampla.

Ps. vorbesc din propria problema. Mult succes !

Din punct de vedere legal, nu ai dreptate.

Ăsta e cel mai prost sfat, cea mai proastă alegere dintre toate.

Aşa se ajunge la cel mai grav lucru, adică la procese, cercetări penale, chestii care ţin ani de zile.

aici ciupanezul are dreptate: conform legii romanesti autoapararea functioneaza asa AVIZ AMATORILOR:

Daca esti atacat cu o bata trebuie sa te aperi cu o bata!

"Art. 44. - Nu constituie infracţiune fapta prevăzută de legea penală, săvârşită ĂŽn stare de legitimă apărare.

Este ĂŽn stare de legitimă apărare acela care săvârşeşte fapta pentru a ĂŽnlătura un atac material, direct, imediat şi injust, ĂŽndreptat ĂŽmpotriva sa, a altuia sau ĂŽmpotriva unui interes obştesc, şi care pune ĂŽn pericol grav persoana sau drepturile celui atacat ori interesul obştesc.

(21) Se prezumă că este ĂŽn legitimă apărare, şi acela care săvârşeşte fapta pentru a respinge pătrunderea fără drept a unei persoane prin violenţă, viclenie, efracţie sau prin alte asemenea mijloace, ĂŽntr-o locuinţă, ĂŽncăpere, dependinţă sau loc ĂŽmprejmuit ori delimitat prin semne de marcare.

Este de asemenea ĂŽn legitimă apărare şi acela care din cauza tulburării sau temerii a depăşit limitele unei apărări proporţionale cu gravitatea pericolului şi cu ĂŽmprejurările ĂŽn care s-a produs atacul."

Conditiile atacului

Atacul trebuie sa fie material (riposta fizica impotriva unui atac verbal sau scris nu va fi socotita ca fiind legitima aparare)

direct (intre victima si agresor nu se afla interpuse alte obicte)

imediat si injust

sa fie indreptat impotriva unei persoane, a drepturilor acesteia sau impotriva unui interes public si sa puna in pericol grav valorile sociale ocrotite (o aparare disproportionata fata de conditiile atacului nu va fi considerata de instanta de judecata ca fiind legitima aparare)

Edited by Vampiroiul535

De la faza asta merg cu el in torpedou (pana acum il tineam acasa in seif). Exact de asta imi este ciuda... pt ca daca eu scoteam pistolul la ei sunt convins ca in viata lor nu mai faceau asa ceva!

asa insa, sunt convins ca o vor mai face si ca vor fi si mai inversunati avand in vedere ca politia nu le-a facut nimic! :)

Asta e o gândire greºitã.

Tu scoĂži pistolul, poate scoate Âşi altul un pistol sau un cuĂžit, se ajunge la ceva mult mai grav.

Cel mai bine este sĂŁ dai niÂşte atenĂžii la poliĂžie ca sĂŁ faci rost de datele lor, Âşi sĂŁ-i pedepseÂşti separat, cu niÂşte bĂŁieĂži, ĂŽntr-un mod anonim Âşi prietenesc.

Orice fraier poate face rost de un pistol cu gloanÞe de cauciuc În ziua de azi, un pistol nu constituie o siguranÞã.

Însã niºte proºti bãtuþi frumos, luaþi cu japca fãrã sã se aºtepte.

Priceless. :)

Tocmai ... orice fraier poate sa aiba un pistol cu cauciuc...el sa isi ia unul adevarat si sa ii pedepseasca pe tigani cu cate un "cadou" in rotula :twoup:

ai avut noroc cu 535d, altfel nu stiu ce ai fi putut face.

aici e numai vina politiei care nu-si face datoria, daca lucru asta se intampla intr-o tara civilizata , politia se implica si ii descuraja pe animalele alea sa se mai comporte asa;

aici esti pe cont propriu, e legea junglei, ai avut mare noroc de masina .

nu stiu cum as fi reactionat eu in cazul tau...

crezi ca Vampiroiu nu le putea turti nasurile la vreo 2-3 dintre aia ? ba da, dar cel mai probabil s-a gandit ca e mai CORECT/LEGAL/SAFE sa anunte Politia prin 112 !

nu putea pentru ca odata ce il dobora pe el ramanea prietena fara aparare si cine stie ce se mai intampla, el aprocedat cat se poate de corect in conditiile in care se afla (singur), iar treaba cu 112...politia este...atat de indiferenta...

ai avut noroc cu 535d, altfel nu stiu ce ai fi putut face.

aici e numai vina politiei care nu-si face datoria, daca lucru asta se intampla intr-o tara civilizata , politia se implica si ii descuraja pe animalele alea sa se mai comporte asa;

aici esti pe cont propriu, e legea junglei, ai avut mare noroc de masina .

nu stiu cum as fi reactionat eu in cazul tau...

+1 dar probabil sunam si cateva persoane sa vina in ajutor, sa incepem si noi in cautarea lor. ar fi iesit foarte fain. Garantat !

nu aruncati in politie ..ca ei nu au nici o vina.....ei doar aplica legea....si daca nu exista cadru legal ...ce sa aplice....

orice lege care nu interzice inseamna ca permite ...asa ca nu mai puneti la zid politia in astfel de cazuri cand si ei nu au cum sa o aplice pt ca nu pot....

doar o simpla morala...avertizari si informatii transmise mai departe.....

nu-mi vine sa cred ce citesc p'aici, zici ca suntem in vestul salbatic.

PS: ce model de A6 era? cred ca unele informatii le poti obtine la porsche, nu cred sa nu fi trecut pe acolo macar pt un schimb de ulei :)

PS2: bine ca ai avut ceva sub capota ca altfel ne scriai din spital, vb unui coleg mai sus

Edited by io's

nu aruncati in politie ..ca ei nu au nici o vina.....ei doar aplica legea....si daca nu exista cadru legal ...ce sa aplice....

orice lege care nu interzice inseamna ca permite ...asa ca nu mai puneti la zid politia in astfel de cazuri cand si ei nu au cum sa o aplice pt ca nu pot....

faimoasele camere de supraveghere de pe DN1? parca urmareau in timp real...bine o cam dau in filme dar... daca erau la momentul potrivit DA aveau cadru legal.

Edited by Mario Marius

tu lucrezi in politie, nu? :) ...lasind gluma la o parte, ai dreptate: din pacate nu exista cadru legal si este tragic ce se intampla pe soselel noastre...astfel de cazuri sunt din ce in ce mai dese

Ca sa faca ceva politia ce trebuia sa se intample?? Se te sparga aia pe tine si atunci aveau ce face?? Eu in locul tau infloream putin problema la politie, ziceam ca m-a prins cu mainile de gat prin geam cand am oprit masina si inregistram o plangere.

nu-mi vine sa cred ce citesc p'aici, zici ca suntem in vestul salbatic.

PS: ce model de A6 era? cred ca unele informatii le poti obtine la porsche, nu cred sa nu fi trecut pe acolo macar pt un schimb de ulei :)

PS2: bine ca ai avut ceva sub capota ca altfel ne scriai din spital, vb unui coleg mai sus

Exact...degeaba te miri ca exact asa e treaba. Au venit acum cateva saptamani niste prostani in fata la bloc la mine sa ma cafteasca...eu fraier am coborat singur aia m-au incoltit 3-4, nu am patit nimic ca m-am descurcat si am tulit-o insa la politie mi-au zis clar cand am sunat un amic...nu au ce sa le faca...nu am patit nimic daca depun o plangere pot primi doar o mustrare. E legea junglei... eu prefer sa "trag" eu primul decat sa stau pe patul de spital sa scriu declaratii.

Edited by duxter

tu lucrezi in politie, nu? :) ...lasind gluma la o parte, ai dreptate: din pacate nu exista cadru legal si este tragic ce se intampla pe soselel noastre...astfel de cazuri sunt din ce in ce mai dese

fara detalii vis-a-vis de aspectul "job-ului" ...cel mai important e ceea ce spun ...continutul informatiilor pe care le furnizez ... oricum sa fim sanatosi cu totii si sa fim feriti de belele

Cred totusi ca agresorii au avut un motiv al lor.

Poate te-au confundat, sau veneau de la inmormantare si tu le-ai dat flash si claxoane...

Mi se pare incredibil sa fi facut toate astea doar ca i-ai depasit pe contrasens.

100% ADEVARAT :)

@ Mario Marius: in portiunea respectiva nu exista camere decat la Petrom la Metro si pe acolo s-a mers legal pt ca era aglomerat ca de obicei.

@ ValeriuS tu chiar esti copil? tu iti dai seama ce inseamna sa alergi cu 200/ora pe drum public cu trei masini in spate care se chinuie sa te depaseasca, sa protejezi restul de conducatori auto si sa vorbesti la telefon, sau sa cauti un nr in agenda????

Eu abia am reusit sa sun la 112 in conditiile in care am telefonul conectat prin Bluetooth si comanda vocala (adica am apasat un buton si am zis "dial 112")!!!!.

Poate te-au confundat, sau veneau de la inmormantare si tu le-ai dat flash si claxoane...

Mi se pare incredibil sa fi facut toate astea doar ca i-ai depasit pe contrasens.

Ma cunosti si te cunosc de la Cluj. Eram baiatul cu geaca de motor BMW. Sper ca prin asta iti raspund la intrebari!

Edited by Vampiroiul535

crezi ca de-astea se intampla doar cand se confunda lumea? o fac de nenorociti ce sunt

si pe mine m-au confundat in Salsa 1 si au chemat mascatii :)

oricum... bine ca ne-ai dat un heads up cu masina asta

Edited by Piratu'

Ma cunosti si te cunosc de la Cluj. Eram baiatul cu geaca de motor BMW. Sper ca prin asta iti raspund la intrebari!

Nu e acelasi ronin de la Cluj.

Nu-mi vine sa cred, incrdibil ce se poate intampla in tara asta.

Trebuia sa dai si tu cateva telefoane si faceam un blocaj la intrare in Bucuresti si-i scoteam in Padure la Baneasa frumusel.

crezi ca de-astea se intampla doar cand se confunda lumea? o fac de nenorociti ce sunt

si pe mine m-au confundat in Salsa 1 si au chemat mascatii :)

oricum... bine ca ne-ai dat un heads up cu masina asta

Au crezut ca esti Jack Sparrow

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.