Jump to content

Audi A6 3.0 B-444-VVV a incercat sa ma scoata de pe sosea.

Vampiroiul535

Recommended Posts

Trebuia sĂŁ spui cĂŁ te-au ameninĂžat cu moartea, cĂŁ te aÂşteaptĂŁ sĂŁ te taie, erau obligaĂži sĂŁ vinĂŁ.

Cum este cu falsul in declaratii? Parca tu ma acuzai ieri de mitomanie :)

Mda, INCREDERE SI SIGURANTA!

Pe care la noi in tara in cel mai fericit caz doar prezervativul ti-o ofera , vb. lui Badea.

Nu sunt fanul lui Badea, dar misto replica....

• Replies 246
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Corect, le arĂŁta Âşi locul ferit de soare pe geam Âşi apoi apĂŁsa acceleraĂžia. :)

Daca ai jucat GTA 3 ai vazut ca in orasul 2 sunt aia de la yakuza cu masini sport si daca dai in vre-unu se iau imediat ceilalti dupa tine,e tare periculos cand faci intreceri pe highway-uri in general la viteze mari cand esti urmarit si lovesti masina de 3-4 ori ia foc,daca ai viteza mare pana opresti sa iei alta explodeaza :twoup:

Sau cu podul ala care e pe 2 nivele si se ridica cand la primul nivel cand la al 2-lea daca nu esti atent si se ridica la nivelul la care tu nu esti cazi in apa,ma urmareau astia de la yakuza si fix cand s-a ridicat podul am apucat sa sar ca in fast and furious si ei au cazut in apa,laser frate :)

din pacate aici e real. ca se mai cearta unii pe forum si-si mai zic una alta, se ameninta, e o treaba, dar sa nu mai poti iesi linistit la plimbare e cam nasol. mai ales cand te sti ca nu ai gresit cu nimic.

Ma, am scris mai sus ca am vb la politie cand a venit "mafia" (niste nespoalati) sa ma linseze in fata blocului meu si mi-a zis ca nu au ce sa le faca...cumva ca pana nu mi-o iau puternic mai mult de o hartie nu au ce sa le faca ba chiar mai mult unul din distrusii aia vroia sa declare cum ca eu am coborat din casa inarmat :) Deci la noi in tara agresorii devin victime foarte usor.

Trebuia sĂŁ spui cĂŁ te-au ameninĂžat cu moartea, cĂŁ te aÂşteaptĂŁ sĂŁ te taie, erau obligaĂži sĂŁ vinĂŁ.

La fel de multe a facut politia si atunci cand a dat peste masina mea boul ala de anglia si a fugit... NIMIC. Hit & Run si nu a primit decat o amenda....si asta dupa ce am stat cu 8-9 prieteni toti cu masini si am cautat tot orasul, ba chiar am oprit un om nevinovat cu 10 masini in trafic din greseala. Chestii de genul asta nu s-ar mai intampla daca politia si-ar face treaba in loc ca stea cu degetul in FUND.

Eu m-am lamurit cu politia...acum cateva seri ne-au legitimat, pe mine si inca 3 prieteni, pt ca stateam de vb pe un loc public, neam dat toti jos din masni sa ne salutam si am ramas vreo jumatate de ora de vb dar cocalarii cu basca si baston in loc sa isi vada de treaba se iau de oameni aiurea pe strada, le-am si zis, unde &^%* mea erati voi cand imi furau mie oglinzile la BMW ?

din pacate aici e real. ca se mai cearta unii pe forum si-si mai zic una alta, se ameninta, e o treaba, dar sa nu mai poti iesi linistit la plimbare e cam nasol. mai ales cand te sti ca nu ai gresit cu nimic.

Eu cred ca e real nu contest asta doar ca unii participanti la discutie parca au vazut prea multe filme,e doar o parere.

Rares, eu daca nu imi vad de treaba, ma da afara patronul. Ei, daca nu isi vad de treaba, inseamna ca taie frunza la caini pe banii mei si ai tai. Tie iti convine? Mie NU!

Disclaimer: Nu generalizez. Sunt oameni si oameni, ca si pe forum. :)

Rares, eu daca nu imi vad de treaba, ma da afara patronul. Ei, daca nu isi vad de treaba, inseamna ca taie frunza la caini pe banii mei si ai tai. Tie iti convine? Mie NU!

Tu nu intelegi ca:

1. LEGEA e proasta si ei nu pot actiona in afara legii;

2. ORGANIZAREA politiei lasa de dorit, iar politistul primeste misiuni clare de la care nu se poate abate;

3. Eu unul observ un progres in atitudinea Politiei, limitat insa de cele de mai sus!

nu cred ca-i asa simplu sa fi nici politist. hai sa ne vedem noi fiecare de treburi calumea si poate or sa-si vada si ei.

Uite cineva care are incredere in sistem.

catusi de putin. incerc sa ma pun in locul lor.

romanul a avut tot timpul chestia asta...

daca nu fac nimic, sunt prosti, stau pe banii nostri si taie frunza la caini. daca se apuca sa-si vada de treaba, iar nu e bine, ca ne amendeaza, ne dau puncte si nu ne mai merg combinatiile.

in topicul cu mita pt politisti majoritatea ati fost de accord ca daca nu se mai ia mita (adica politia isi face treaba) e jale.

adica hai sa nu ne mai uitam dupa paie in ochii altora...

Guest poleposition
eu sunt foarte curios care ar fi explicatia alora... mi-e greu sa cred ca nu i-a provocat nimic, o fi vreo confuzie la mijloc ceva :)

Mai mai cu povestea asta poti merge direct la stiri (erau 22useri citind topicul) si ai avea mare audienta :). Nasoala treaba, bine ca ai scapat cu faĂža si masina curata si fara multe probleme. Cam turbati oamenii aceia ce sa mai zic ?! Am patit si eu cu un prieten, el la volan, o urmarire cu depasire si franari (avea carlig A4-le) dar departe de povestea ta.

eu sunt foarte curios care ar fi explicatia alora... mi-e greu sa cred ca nu i-a provocat nimic, o fi vreo confuzie la mijloc ceva :)

ziceam si eu acu vreo 3 pagini ca sunt tare curios ce explicatie au avut... as fi stat acolo la barcanesti la politie, dar imi era teama ca se vor tine dupa mine pana acasa de acolo...

PS cu GT2-ul mai vii la intalnirile noastre???

Guest poleposition
eu cred ca a fost o coincidenta ceva, poate cineva cu o masina ca a ta le-a facut ceva probleme chiar in ziua respectiva... oricum era ciudat ca mergeau asa pe avarii in coloana. Nu pot sa cred ca din senin asa, le-a sarit tandara, hai ca era unu' nebun dar toti din 4 masini, asa la unison... straniu, sigur trebuie sa existe o explicatie :)

Am citit povestea ta, si paginile revarsate dupa, si am ramas perplex.. Laser frate.. nu credeam ca se intampla de-astea pe la noi, decat la rafuielile intre mafioti.

Oricum, e foarte bine ca ai scris, mai invatam si noi inca o data ca e bine sa te feresti de prosti cat de mult poti.. Si eu cand ma gandesc ca ma iau la cearta prin Bucuresti cu cei care ma claxoneaza cand merg incet ca sa feresc gropile. Ar trebui sa ma mai linistesc si eu. In rest, bine ca nu ai patit nimic tu si cu prietena ta. Si masinuta, desigur :)

Am stat si am citit toate paginile.

Sa fii fericit ca ai scapati si tu si prietena ta. Ai procedat foarte bine...nu aveai alte variante din pacate.

Eu totusi tind sa cred, dupa cum ai povestit ca stateau in coloana si mergeau si cu avariile aprinse pe banda 2, ca baietii asteptau sa puna mana pe o masina. De aia te-au lasat sa depasesti pe interior si te-au inconjurat. Banuiesc ca stiti de metodele folosite si de politie de 'boxing', in care ai nevoie de 4 masini pentru a imobiliza alta masina. Pare ca dintr-un scenariu de film, dar nu e exclus.

La cati zici ca erau, daca coborai din masina ar fi fost tragic si le-ar fi fost foarte usor sa-ti ia masina si sa plece cu ea foarte usor.

Am patit si eu o chestie in trafic acum cativa ani. In fine...nu ma apuc sa intru in detalii acum. Ideea e ca unul din masina cu care am avut neintelegeri a scos un pistol in mers si a vrut sa taga in cauciucul de pe stanga fata. Am sunat la politie dar nu am putut sa ma tin dupa el, ca bmw-ul era in service atunci si eu circulam cu o dacie. Aceleasi explicatii le-am primit si eu de la politie, cum le-ai primit si tu...ca nu au ce sa le faca. Doar sa-l opreasca si sa-i ceara actele. Doar in cazul in care e ceva suspect pot perchezitiona masina, altfel nu.

Asta e tara in care traim si astea sunt legile...nu avem ce face.

Ciudata istorie , trebuia sa-ti suni si niste prieteni sa vina sa te ajute . Dupa cum vezi politia e ocupata cu alte treburi . Si e bine sa ai si o arma . Nu -ti da mai mult curaj dar te simti ceva mai in siguranta . Si eu sunt curios ce motiv aveau , ar trebui sa suni la politie si sa intrebi ca presupun ca au stat cu ei de vb despre asta ... Daca vrei sa-i cauti e cu dus si intors , in acelasi timp e f posibil ca povestea sa nu se fi incheiat si sa va intalniti iar in trafic .... Oricum daca era un motiv serios te vor cauta ei Edited by MYX

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.