Jump to content

Audi A6 3.0 B-444-VVV a incercat sa ma scoata de pe sosea.

Vampiroiul535

Recommended Posts

daca vrei numele proprietarului masinii precum si adresa ...asta in cazul in care cel de la volan era proprietarul ..da-mi un pm si iti aduc toate datele azi sau maine ..

asa ceva nu e posibil ...asa ceva nu e de iertat...asa ceva e de..pedepsit ..indiferent cine sunt aia ...

• Replies 246
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

am patit si eu odata asa la iesirea spre autostrada A1 in militari....dar erau 3 bmw ursuleti si pisicutze....mult mai scurta povestea fara urmariri ca nu au reusit sa ma prinda ca am dat in autostrada si pana la 240 la ora nu m-am oprit...:) dar cu fatza taiata drum blocat, coborat cu bate ...si am atins pe unu din ei cu aripa stanga cand am fugit dp loc....

oricum ai evitat f bine conflictul si grija mare...cretini sunt multi

si da ...ciupanezu are dreptate....o mana rupta si altfel vad lucrurile...

Edited by mefi

daca vrei numele proprietarului masinii precum si adresa ...asta in cazul in care cel de la volan era proprietarul ..da-mi un pm si iti aduc toate datele azi sau maine ..

asa ceva nu e posibil ...asa ceva nu e de iertat...asa ceva e de..pedepsit ..indiferent cine sunt aia ...

+1

Cel mai bine este sĂŁ dai niÂşte atenĂžii la poliĂžie ca sĂŁ faci rost de datele lor, Âşi sĂŁ-i pedepseÂşti separat, cu niÂşte bĂŁieĂži, ĂŽntr-un mod anonim Âşi prietenesc.

stiu, m-am gandit si eu la asta in prima faza, dar nu e stilul meu, nu am facut rau nimanui in viata mea, ma rog... excluzand scoala generala si liceul :)

Cel mai bine este sĂŁ dai niÂşte atenĂžii la poliĂžie ca sĂŁ faci rost de datele lor, Âşi sĂŁ-i pedepseÂşti separat, cu niÂşte bĂŁieĂži, ĂŽntr-un mod anonim Âşi prietenesc.

stiu, m-am gandit si eu la asta in prima faza, dar nu e stilul meu, nu am facut rau nimanui in viata mea, ma rog... excluzand scoala generala si liceul :)

esti sigur ca nu te cunosteau?

Mie nu imi vine sa cred,parca prea e de filme faza :)

Trebuie sa ai probleme grave sa te iei dupa unu care te depaseste,sa il urmaresti x timp,sa faci cascadorii prin trafic,pentru ce?

Sigur nu ai adaugat unele scenarii? :)

Cine ma cunoaste stie ca nu denaturez lucrurile, din contra, nu am scris chiar totul, dar asta a fost: Baicoi - primul giratoriu de pe centura - inapoi la Metro - Ploiesti centru - Barcanesti Politie (iar pe ei i-a oprit politia la Rompetrolul de pe dreapta din Ploiesti dinainte de iesirea spre Barcanesti)

PS eu unul mi-am vazut prietena alba ca varul si tremurand toata vreo 10 minute, tu ai vazut asta vreodata?

trebuia facut ceva atunci, cel mai bine cu politia. dupa nu stiu cat timp nu va mai avea acelasi efect. si asa ducandu-te peste ei nu faci decat sa prelungesti si sa agravezi conflictul.

LE.nu transformati topicul in servicii de razbunare. nu e ok

Edited by Piratu'

Nu stiu daca suna bine dar...ar trebui sa pateasca si el la fel. Sa vada cum e. Poate il aflati si va strangeti vreo 3-4 sa il inghesuiti intr-un colt de drum. Doar asa atentionare nu cu bate si alte minuni.

Nu vreau sa se intample asta credema. Puteam sa intru in cel cu Audi cand mi-a taiat fata de pe contrasens, doar asa la roata din fata cat trebuie..., pot sa aflu numele si adresa si sa pun raketii pe el (ieftin 1000E)... si alte metode... tatal meu are firma de transport (de la 7,5 tone in sus) si pot aranja un mic accident cu audiul lui... etc

:) :) NU VREAU ASTA. :twoup: :(

Vreau doar sa stau de vorba cu el la o bere, doua...

Nu sunt de parere ca violenta trebuie tratata cu violenta1

Edited by Vampiroiul535

trebuia facut ceva atunci, cel mai bine cu politia. dupa nu stiu cat timp nu va mai avea acelasi efect. si asa ducandu-te peste ei nu faci decat sa prelungesti si sa agravezi conflictul.

LE.nu transformati topicul in servicii de razbunare. nu e ok

Asa e pana la urma. Imi retrag cuvintele. E aiurea sa faci de astea dar reactia de moment aceea ar fi. M-a cuprins si pe mine furia. Putem fi oricare in situatia asta la un moment dat :)

Edited by michael

Doresc si eu Datele unui Audi Q7, verzui, modeul 2006. daca ma poate ajuta. mersi !

detaliaza de ce ai nevoie de aceste date ... ???

numarul de inmatriculare al masinii?

avand in vedere ce a patit acest user e normal sa-i intinzi o mana de ajutor ..."neoficial" ....

da-mi pm cu informatiile pe care ti le-am cerut

Edited by krysttall

PĂŁi nici nu ai face rĂŁu, ar fi chiar un serviciu pe care l-ai presta unor fraieri care nu Âştiu sĂŁ se comporte.

Eu asta aº face, i-aº prinde pe fiecare În parte, dar nu ziua, cu martori, ci noaptea, i-aº fila puÞin pânã când i-aº prinde singuri, la lumina lunii. :)

DentiÂştii trebuie sĂŁ facĂŁ Âşi eu un ban pe criza asta.

Eu cred cĂŁ meritĂŁ, mai ales cĂŁ legal nu ai ce sĂŁ le faci, iar o pedeapsĂŁ trebuie sĂŁ primeascĂŁ.

Rog si eu acelasi lucru: nu transformati topicul in servicii de razbunare. nu e ok :) VA ROG!

DUPA CUM SPUNEAM:

Vreau doar sa stau de vorba cu el la o bere, doua...

Nu sunt de parere ca violenta trebuie tratata cu violenta!

Edited by Vampiroiul535

Guest poleposition
krysttall, este frumos ca vrei sa ajuti, insa eu te sfatuiesc sa ai grija cu informatiile astea... cel putin nu o face in public.

Pãi atunci topicul ar trebui Închis, nu vãd utilitatea sa dacã nu vrei sã vezi sfaturi despre cum sã-i mutilezi pe viaÞã.

AltĂŁ soluĂžie nu vĂŁd, Âşi nu sunt un om violent.

Cumva trebuie sĂŁ plĂŁteascĂŁ aceste infecĂžii dacĂŁ lucrurile stau exact cum le-ai descris.

Politia nu prea poate ajuta aici...Iar cealalta varianta nu stiu cat de inteleapta este miscarea.Adica cel mai probabil indivizii sunt niste

smecherasi care s-au simtit atacati in orgoliul lor de cocalari.Dar se prea poate sa aiba si ei "prieteni",cine stie ce relatii or avea.

Nu se stie niciodata peste ce oameni poti da.Cu astfel de indivizi, redusi mintal cel ,mai bine este sa ii eviti,parerea mea...

Cine ma cunoaste stie ca nu denaturez lucrurile, din contra, nu am scris chiar totul, dar asta a fost: Baicoi - primul giratoriu de pe centura - inapoi la Metro - Ploiesti centru - Barcanesti Politie (iar pe ei i-a oprit politia la Rompetrolul de pe dreapta din Ploiesti dinainte de iesirea spre Barcanesti)

PS eu unul mi-am vazut prietena alba ca varul si tremurand toata vreo 10 minute, tu ai vazut asta vreodata?

Aiurea rau daca chiar a fost asa.Sigur nu ii cunosteai? A mai intrebat si cineva mai sus...

Tot cineva zicea ca vor sa fure masina,pai s-au terminat masinile parcate acum le fura direct din trafic cu tot cu proprietar ? :))

Trebuia sa dai cu masina peste ei cand s-au dat jos,serios.Sau sa te faci ca dai cu masina peste masina in care erau copiii,poate se speriau,doar nu erau atat de nebuni incat sa riste viata copiilor.

Erau tigani sau interlopi? Arabi ceva sau al-Qaida ? Cum aratau? Erau tineri,batrani?

Stau si ma gandesc cu groaza daca eram eu in locul lui , ce ma faceam ? Masina sa fuga nu am , bata sau spray paralizant nu am , bataie nu stiu si si daca as stii inpotriva atator giboni nu stiu cu ce ajuta :)

Iti sta mintea-n loc la ce chestii pot face unii , clar omul este cel mai prost animal , evident unii , nu toti.

Politia nu prea poate ajuta aici...Iar cealalta varianta nu stiu cat de inteleapta este miscarea.Adica cel mai probabil indivizii sunt niste

smecherasi care s-au simtit atacati in orgoliul lor de cocalari.Dar se prea poate sa aiba si ei "prieteni",cine stie ce relatii or avea.

Nu se stie niciodata peste ce oameni poti da.Cu astfel de indivizi, redusi mintal cel ,mai bine este sa ii eviti,parerea mea...

Cam aşa este, ăsta este cel mai ĂŽnţelept sfat.

Ănsă eu nu cred că sunt nişte şmecheri, cel mai probabil sunt nişte idioţi care s-au simţit puternici pentru că erau mulţi, spiritul de turmă a acţionat, la fel ca pe stadion.

Dacă nu vrei să te răzbuni, cel mai bine este să uiţi totul, n-ai ce discuta cu asemenea animale.

Edited by Ciupanezu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.